Facebook Pixel Survivor: Σάλος με ΒΙΝΤΕΟ από κινητό από το Survivor - Δείτε τι έκαναν Μαρτίκας-Βρισηίδα - Δεν το έδειξε ο ΣΚΑΪ!
Life
| 2022-08-04 08:39:00

Σάλος με ΒΙΝΤΕΟ από κινητό στο Survivor - Δείτε τι έκαναν Μαρτίκας-Βρισηίδα - Δεν το έδειξε ο ΣΚΑΪ!

Sportdog Team
Σάλος με ΒΙΝΤΕΟ από κινητό στο Survivor - Δείτε τι έκαναν Μαρτίκας-Βρισηίδα - Δεν το έδειξε ο ΣΚΑΪ!

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα βίντεο, που έχει τραβηχτεί από κινητό και δείχνει μία άγνωστη σκηνή από το φετινό ριάλιτι. Τι συνέβη στον Άγιο Δομίνικο; Το βίντεο βλέπει πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας

Πρώτη φορά βλέπουμε παίκτες του Survivor να βγάζει τη δημοσιότητα backstage video μετά από κάποιον αγώνα στο ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ και μας έκανε μεγάλη εντύπωση

Εννοείται ότι δεν κατηγορούμε κανέναν απλά μας φάνηκε περίεργο πώς ένα τέτοιο βίντεο βρέθηκε στα χέρια ή μάλλον στο κινητό του Σπύρου Μαρτίκα.

Φυσικά  όσοι εμπλέκονται στο βίντεο και πρόκειται να τους δείτε παρακάτω δεν δεν παρανομούν πουθενά σε σχέση με τους κανόνες της παραγωγής  ενώ πως όλοι καταλαβαίνουμε το βίντεο πρέπει να ήρθε στα χέρια του φαρμακοποιού από την ίδια την παραγωγή.

Στο συγκεκριμένο βίντεο το οποίο ανάρτησε σε Story στο instagram ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι ακούγεται η φωνή μιας Ελληνίδας η οποία κρατάει το κινητό και βιντεοσκοπεί το Σπύρο και τη Βρισηίδα έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Κάπου εκεί κοντά βέβαια ακούγεται η φωνή της Ασημίνας  ενώ από ότι καταλαβαίνουμε το βίντεο είναι λίγα εικοσιτετράωρα πριν την αποχώρηση του Σπύρου από το Survivor.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια καλύτερα να δείτε και εσείς το βίντεο το οποίο ανέβασε ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Πηγή: tvfreaks.gr

Ο πρώτος από το φετινό Survivor που είπε "ναι" σε Ατζολυν για το All Star - Ούτε Σοϊλέδης ούτε Σχίζας!

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το Survivor All Star που θέλει ο ΣΚΑΪ να παρουσιάσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλίτζαλι, να συναντά αρκετά εμπόδια καθώς οι υποψήφιοι παίκτες φέρεται να ζητούν εξωφρενικά ποσά για να επιστρέψουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αρκετά δημοσίευματα, ο Τούρκος παραγωγός επιθυμεί να συγκεντρώσει όλους τους νικητές, καθώς και παίκτες που άφησαν ιστορία στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης και να τους ρίξει και πάλι στον στίβο μάχης μέσα από το Survivor All Star. Μπορείς να σκεφτείς μερικά ονόματα και, όπως καταλαβαίνεις δεν είναι λίγα…

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το περιοδικό 7 Μέρες TV, επιθυμία του Ατζούν Ιλίτζαλι είναι να διπλασιάσει το έπαθλο και αντί για 100.000 ευρώ να είναι 200.000 ευρώ. Το ίδιο δημοσίευμα θέλει τον Τούρκο παραγωγό να δίνει χρηματικό ποσό και στον δεύτερο φιναλίστ.

Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να μειωθούν αρκετά οι αμοιβές των υπόλοιπων παικτών, με τους περισσότερους να αντιδρούν. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται μήπως και καταφέρουν παίκτες και παραγωγή να βρουν τη χρυσή τομή.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν συζητήσει μέχρι στιγμής για το Survivor All Starείναι οι:

  • Κωνσταντίνος Βασάλος,
  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη,
  • Κατερίνα Δαλάκα,
  • Ηλίας Γκότσης και
  • Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ακούγεται ότι προκειμένου ο «Ντάνος» να πει «ναι» θέλει να δει στη λίστα του Ατζούν τους πραγματικά καλύτερους παίκτες.

Η νέα είδηση όμως αφορά τον Γιώργο Ταλάντσεφ, ο οποίος αποκάλυψε πως είναι έτοιμος για το Survivor All Star. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε προ ημερών στο instagram, τόνισε πως... έχει φύγει ήδη για τον Άγιο Δομίνικο. Είναι μάλιστα και ο πρώτος που λέει τόσο εύκολα το "ναι", χωρίς να θέσει κάποιες προϋποθέσεις. Γι' αυτό και πολλοί εκτιμούν πως η απάντησή του δεν ήταν τυχαία και ότι ήδη έχει μιλήσει με την παραγωγή!

Αποκάλυψη Survivor - Η ακατάλληλη σκηνή που δεν έδειξε ο ΣΚΑΪ - Ολόγυμνος στο δάσος και… (Vid)

Στον Άγιο Δομίνικο υπήρχαν κάμερες όλο το 24ωρο, όμως η παράγωγη ήταν αυτή που επέλεγε ποια πλάνα θα δουν οι τηλεθεατές και ποια όχι. Ποιος παίκτης λοιπόν βρέθηκε χωρίς ρούχα και γιατί;

Το Survivor είναι από τα πιο σκληρά ριάλιτι που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση και παρότι η δική μας «εκδοχή» δεν είναι… απάνθρωπη, πολλές φορές οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν περίμεναν ότι θα συναντήσουν στη ζωή τους.

Δεν εύκολο άλλωστε να κοιμάσαι στο χώμα ή στα σανίδια, να μην κάνεις μπάνιο, να μην αλλάζεις ρούχα, να μην έχεις φαγητό και να μην έχεις τουαλέτα. Το τελευταίο μάλιστα αποτελεί τεράστιο πρόβλημα, καθώς οι παίκτες πηγαίνουν στο δάσος, όπου φυσικά δεν τους ακολουθεί η κάμερα.

Ο Γιώργος Ταλάντσεφ λοιπόν, που ήταν από τους καλύτερους και πιο αγαπητούς παίκτες στο φετινό ριάλιτι, αποκάλυψε πρόσφατα πως κάποια στιγμή που είχε πάει στη ζούγκλα μόνος του, τον πλησίασε ένα φίδι και άρχισε να τρέχει ολόγυμνος για να… σωθεί. Μάλιστα, αυτή χαρακτήρισε ως την πιο ντροπιαστική στιγμή του στο παιχνίδι, που ευτυχώς δεν υπάρχει καταγεγραμμένη σε κάμερα!

Δείτε την αποκάλυψή του στο 7ο λεπτό του βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags