Facebook Pixel Cosmote TV και Nova: Τέλος στα «μαύρα» σήματα
Life
| 2022-08-03 18:53:00

Ηχηρό χτύπημα από Cosmote TV και NOVA - Τέλος το… τζάμπα ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!

Sportdog Team
Ηχηρό χτύπημα από Cosmote TV και NOVA - Τέλος το… τζάμπα ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!

Τα δύο συνδρομητικά κανάλια βρήκαν τον τρόπο να «νικήσουν» τους… πειρατές του διαδικτύου και να κλείσουν οριστικά τις παράνομες μεταδόσεις.

Η Cosmote TV και η Nova προχώρησαν σε σημαντικές επενδύσεις για την αντιμετώπιση της πειρατείας, διακόπτοντας εντελώς τη μετάδοση της εικόνας σε όσους υποκλέπτουν το σήμα τους. 

Συγκεκριμένα όσοι πλήρωσαν για να δουν πειρατικά τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα, παρακολούθησαν το μαύρο χρώμα να απλώνεται στους δέκτες τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του typologies.gr τόσο η Cosmote TV, όσο και η Nova θα συνεχίσουν την πρακτική της διακοπής διανομής του σήματος στους πειρατικούς δέκτες. Οι δύο εταιρείες έχουν χαρτογραφήσει το σύστημα των πειρατών και μπορούν να επιφέρουν πλήγματα στους πειρατές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν αντίμετρα από την πλευρά τους. 

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Cosmote TV, κυκλοφορούν 400.000 συσκευές που υποκλέπτουν το τηλεοπτικό σήμα, ενώ η Nova εκτιμά πως ο αριθμός των συσκευών κλοπής τηλεοπτικού περιεχομένου ανέρχεται στις 700.000.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags