Facebook Pixel Survivor: Παίκτρια του Survivor χτύπησε τεράστιο τατουάζ στα οπίσθιά της και το δείχνει - Κλίκαρε στη ΦΩΤΟ!
Life
| 2022-08-04 09:20:00

Παίκτρια του Survivor χτύπησε τεράστιο τατουάζ στα οπίσθιά της και το δείχνει - Κλίκαρε στη ΦΩΤΟ!

Sportdog Team
Παίκτρια του Survivor χτύπησε τεράστιο τατουάζ στα οπίσθιά της και το δείχνει - Κλίκαρε στη ΦΩΤΟ!

Μία από τις γυναίκες με το πιο εντυπωσιακό κορμί στον Άγιο Δομίνικο, αποκάλυψε και το τατουάζ που έχει στο σώμα της, με άκρως... προκλητικό τρόπο!
 

Η αμαζόνα του Survivor Καρολίνα Καλύβα, είναι μια απο τις παίκτριες που τόσο ο Ατζούν αλλά πολύ περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό θέλουν να την δούνε ξανά στον Άγιο Δομίνικο, αυτή την φορά στο All Star που ετοιμάζει ο Τούρκος παραγωγός για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η ίδια συνεχίζει καθημερινά να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ΄ όλους, αφού γυμνάζεται διαρκώς και σε όποιο μέρος και να βρίσκεται, ακόμα και στη περίοδο των διακοπών της.

Στις διακοπές της όμως εκτός απο γυμναστική, η Καρολίνα απολαμβάνει την ζωή και φυσικά το καλοκαίρι και προσφέρει μερικές καταπληκτικές της εικόνες με μαγιό που ζαλίζουν ακόμα και τους πιο φανατικούς της θαυμαστές.

Αυτές τις φωτογραφίες της Καρολίνας απο το περσινό Survivor πρέπει να τις δείτε, σε διαφορετική κατάσταση θα είστε οι μόνοι που θα έχετε χάσει ένα υπερθέαμα της πρώην παίκτριας με μαγιό.

Μιλάμε για εντυπωσιακές εικόνες που θα σας κάνουν να δείτε αστεράκια και πουλάκια και ότι άλλο βλέπετε όταν ζαλίζεστε, αφού η Καρολίνα για μια ακόμα φορά εντυπωσιάζει με το εκθαμβωτικό της σώμα.

Απολαύστε και εσείς την εντυπωσιακή Καρολίνα σε φωτογραφίες που ανάρτησε η ίδια στο instagram και κυριολεκτικά τρέλανε κόσμο!

 


Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags