Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος - Τατιάνα Στεφανίδου: Άσχημα νέα για Ευαγγελάτο - Ανακοίνωση Μαρινάκη στο MEGA - Δεν θα αρέσουν τα νέα στην Τατιάνα!
Life
| 2022-08-12 07:15:00

Άσχημα νέα για Ευαγγελάτο - Ανακοίνωση Μαρινάκη στο MEGA - Δεν θα αρέσουν τα νέα στην Τατιάνα!

Sportdog Team
Άσχημα νέα για Ευαγγελάτο - Ανακοίνωση Μαρινάκη στο MEGA - Δεν θα αρέσουν τα νέα στην Τατιάνα!

Στο MEGA ετοιμάζουν τα πλάνα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και η απόφαση της διοίκησης για τον γνωστό δημοσιογράφο-παρουσιαστή δεν θα του αρέσει καθόλου...

Μπορεί να πλησιάζουμε στον Δεκαπεντάυγουστο και οι περισσότεροι να ετοιμάζονται για τις διακοπές τους, όμως αυτό δεν ισχύει για τον Νίκο Ευαγγελάτο και την Τατιάνα Στεφανίδου, οι οποίοι ετοιμάζονται σιγά σιγά να επιστρέψουν στην Αθήνα!

Από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου και καθημερινά στις 16:00, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα είναι ξανά στον αέρα του MEGA για να μεταφέρει τις εξελίξεις της επικαιρότητας, αναδεικνύοντας βασικά θέματα με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος θα είναι από τους πρώτους που θα ξεκινήσουν στη νέα σεζόν, εξέλιξη που δείχνει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη του καναλιού στο πρόσωπό του, αλλά παράλληλα... δημιουργεί και πρόβλημα, καθώς σημαίνει ότι θα πρέπει να μειωθούν και οι διακοπές τους με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Η ανακοίνωση του Mega

«Η ενημερωτική εκπομπή του MEGA που κατέκτησε την πρώτη θέση στις επιλογές των τηλεθεατών επανέρχεται δυναμικά για το καθημερινό απογευματινό ραντεβού. Όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων είναι εδώ στην πληρέστερη αποτύπωσή τους. Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας για την αναλυτική, ζωντανή και άμεση παρουσίαση των μεγάλων θεμάτων το LIVE NEWS θα συνεχίσει να κάνει τη διαφορά και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.»

Από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου λοιπόν και καθημερινά στις 16:00, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα είναι ξανά στον αέρα του MEGA για να μεταφέρει τις εξελίξεις της επικαιρότητας, αναδεικνύοντας βασικά θέματα με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ…!

 

Μεγάλο δώρο Μαρινάκη σε Ευαγγελάτο - Σούπερ μεταγραφή για MEGA - Συμφωνία με Μελέτη (ΦΩΤΟ)

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή θα συνεργαστεί με το MEGA την επόμενη περίοδο.

Η καταξιωμένη πολιτική συντάκτρια θα εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και στην απογευματινή του Νίκου Ευαγγελάτου. Παρακολουθεί το κυβερνητικό ρεπορτάζ και κάνει ραδιοφωνική εκπομπή στα “Παραπολιτικά” του γειτονικού ομίλου με τον Δημήτρη Τάκη.

Πάντως, η Κοραή έχει καλή... χημεία με τον Ευαγγελάτο, όπως αποδείχθηκε και τη διάρκεια της φετινής σεζόν, καθώς αρκετές φορές φιλοξενήθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του. Τώρα θα γίναι μόνιμη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags