Facebook Pixel Κριτική Θανάση Πασσά για Μάρκο Σεφερλή: "Η Σκληρή Αλήθεια"
Life
| 2022-08-21 09:38:00

Ο Θανάσης Πασσάς είπε τη "σκληρή αλήθεια" για τον Μάρκο Σεφερλή - Γι’ αυτό τον… πολεμούν (Vid)

Sportdog Team
Ο Θανάσης Πασσάς είπε τη "σκληρή αλήθεια" για τον Μάρκο Σεφερλή - Γι’ αυτό τον… πολεμούν (Vid)

Για ποιο λόγο ο γνωστός και πολύ πετυχημένος ηθοποιός δέχεται τόσο έντονη κριτική τελευταία;

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του και αυτό το αποδεικνύουν οι δουλειές του. Ακόμα και όσοι δεν μπορούν να τον βλέπουν, δεν γίνεται να μην παραδεχθούν, πως είναι ένας από τους λίγους που γεμίζουν ακόμα τεράστια θέατρα.

Βέβαια, οι τελευταίες δουλειές του έχουν δεχθεί τρομερή κριτική, κυρίως για το περιεχόμενό τους, ενώ την φετινή σεζόν ξέσπασε τεράστιος ντόρος για τα σεξιστικά αστεία που υπήρχαν στη νέα κωμική σειρά που παρουσίασε στον ΑΝΤ1.

Ο Θανάσης Πασσάς, ένας νέος κωμικός ευρέως γνωστός από τις δουλειές του στην τηλεόραση, σχολίασε το συγκεκριμένο και εξήγησε μέσα σε λίγες προτάσεις, τι συμβαίνει με το «φαινόμενο Σεφερλή» και γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη… φασαρία.

«Ο Σεφερλής είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, μεγάλος κωμικός, αλλά είναι από άλλη εποχή. Μεγάλωσε, έχει άλλα πρότυπα στο μυαλό του και δεν μπορεί να αντιληφθεί την εποχή», σχολίασε και πρόσθεσε για τις σατιρικές εκπομπές της τηλεόρασης σήμερα: «Λείπουν οι καλοί Ράδιο Αρβύλα, το ΑΜΑΝ, οι εκπομπές που ασχολούνται με τον κοινωνικό ιστό και τα προβλήματά του«.

Δείτε το βίντεο μετά το 6ο λεπτό:

 

 

Έξαλλος ο Μάρκος Σεφερλής με αυτό που του είπαν - Χαμός στο θέατρο του στις δύο τα ξημερώματα!

Σ’ ένα κατάμεστο «Δελφινάριο» παραμονές δεκαπενταύγουστου ο Μάρκος Σεφερλής ξεσπάθωσε κατά των επικριτών του μπροστά στο φανατικό κοινό του που τον αποθέωνε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.

Λίγο πριν το τέλος της παράστασης  του «Πράκτωρ 00 λεφτά» ο Μάρκος Σεφερλής απευθύνθηκε στο κοινό του ζητώντας να μάθει αν περάσανε καλά κι αν γελάσανε με τη ψυχή τους. Η απάντηση ήρθε μέσα από ένα ηχηρό «ναι» που συνδυάστηκε και με ένα δυνατό χειροκρότημα από θεατές όλων των ηλικιών που ήρθαν στο Δελφινάριο ακόμη και από την μακρινή Αμερική.

«Βγαίνουνε κάποιοι που δεν έχουν κάνει κωμωδία, δεν έχουν δει κωμωδία κι έχουν άποψη»

Κοιτώντας στα μάτια τους θεατές που τον ζητωκραύγαζαν ο Μάρκος Σεφερλής υποσχέθηκε ότι  θα παραμείνει πιστός σε αυτό που κάνει επί 32 χρόνια γιατί μοναδικό ς του όπως τόνισε στόχος είναι να διασκεδάζει το κοινό. «Βγαίνουνε κάποιοι που δεν έχουν κάνει κωμωδία, δεν έχουν δει κωμωδία κι έχουν άποψη και ασκούν και κριτική. Έ λοιπόν η κωμωδία είναι μία και αυτή κάνουμε εμείς χρόνια τώρα με την ομάδα μου που έχουμε γίνει μια οικογένεια», υπογράμμισε ο ηθοποιός και θιασάρχης προσθέτοντας παράλληλα τα εξής: «Δουλεύουμε πάρα πολλές ώρες για κάθε παράσταση που ανεβάζουμε γιατί απαιτείται ακρίβεια στις κινήσεις μας. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο και απαιτεί πολύ προσπάθεια και πολύωρες φυσικά πρόβες για να φθάνουμε κάθε φορά στο στόχο μας που είναι το γέλιο».

«Αλήθεια γιατί δεν ρωτάνε εμένα αν θα συνεργαζόμουν εγώ ποτέ με αυτούς που ρωτάνε;»

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε μια πρόσφατη αναφορά που έγινε στο πρόσωπο του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ρωτάνε κάποιους αν θα συνεργάζονταν με τον Μάρκο Σεφερλή. Αλήθεια γιατί δεν ρωτάνε εμένα αν θα συνεργαζόμουν εγώ ποτέ με αυτούς που ρωτάνε;»

Τα τελευταία λόγια του Σεφερλή ενώπιον του κοινού του ήταν τα εξής: «Εγώ αυτό που θέλω είναι να περνάτε εσείς καλά, γι’ αυτό και δεν σταματάμε και είμαστε μαζί σας χειμώνα και καλοκαίρι».

Σημειωτέον ότι πριν λίγες μέρες βγήκε στον αέρα μια συνέντευξη της ηθοποιού Κόρας Καρβούνη στο περιοδικό «ΟΚ» η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν θα είχε πρόβλημα να παίξει με διαφορετικού ύφους και ρεπερτορίου ηθοποιούς, όπως, για παράδειγμα, τον Μάρκο Σεφερλή ή την Βίκυ Κάβουρα. Η Κόρα Καρβούνη είχε απαντήσει ως εξής: «Γιατί να με ενοχλήσει; Κάνουν κάποια διαφορετική δουλειά; Εμένα με ενδιαφέρει να είναι καλοί συνάδελφοι και καλοί άνθρωποι».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags