Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος - Ρούλα Πισπιρίγκου: Κίνηση-ματ Ευαγγελάτου στην πρεμιέρα - Χαμός στο twitter - Μεγάλη μεταγραφή για... Πισπιρίγκου (Vid)
Life
| 2022-08-25 09:20:00

Κίνηση-ματ Ευαγγελάτου στην πρεμιέρα - Χαμός στο twitter - Μεγάλη μεταγραφή για... Πισπιρίγκου (Vid)

Sportdog Team
Κίνηση-ματ Ευαγγελάτου στην πρεμιέρα - Χαμός στο twitter - Μεγάλη μεταγραφή για... Πισπιρίγκου (Vid)

Η επιστροφή του στο MEGA από τις καλοκαιρινές διακοπές, συνδυάστηκε με μία εξέλιξη που προκάλεσε... πανικό στα social media. Τι ακριβώς συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης;
 

Βροχερή ήταν πρεμιέρα για τον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή Live News η οποία καλωσόρισε τους τηλεθεατές για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η εκπομπή κινήθηκε πολύ ψηλά την περυσινή σεζόν, ευελπιστώντας σε αντίστοιχη πορεία και τη φετινή χρονιά.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος τόνισε στην πρεμιέρα της εκπομπής Live News: «Καλησπέρα φίλες και φίλοι και καλώς σας βρίσκουμε. Καλή σεζόν να έχουμε και τηλεοπτική και όλων των υπολοίπων δραστηριοτήτων που η σεζόν ξεκινά τώρα, τα σχολεία, οι δουλειές… ‘Ο,τι είναι μπροστά μας σε αυτό τον χειμώνα που προβλέπεται να είναι βαρύς και δύσκολος. Θα τον περάσουμε μαζί, με ψυχραιμία και με προσπάθεια να σας δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από ενημέρωση. Είστε στο Mega και βλέπετε το Live News».

 

Η μεγάλη επιστροφή

Η... είδηση ωστόσο της πρεμιέρας που συζητήθηκε περισσότερο στα social media, ήταν η επιστροφή του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή.

Το “καλή σεζόν” του Νίκου Ευαγγελάτου, δείχνει ότι ο αστυνομικός συντάκτης θα εμφανίζεται ξανά στην απογευματινή εκπομπή, με το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ του. Άλλωστε χθες έδωσε έξτρα πληροφορίες για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, αλλά και για το θέμα των υποκλοπών.

Δείτε τα δύο βίντεο και όσα ακολούθησαν στο twitter:

 

 
 

 

 

Ο... χαμός στα social media!

 

 

Θυμηθείτε τι είχε γίνει πέρυσι και γιατί η επιστροφή του Βασίλη Λαμπρόπουλου προκάλεσε... αναστάτωση!

"Χάθηκε" από τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος - Χαμός στο twitter λόγω Ρούλας! (ΦΩΤΟ)

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Το Βήμα» και «ΤΑ ΝΕΑ» που συνετέλεσε όσο λίγοι στην αποκάλυψη του διαφαινόμενου «εγκλήματος του αιώνα», στην Πάτρα, με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη σε 2,5 χρόνια, εδώ και δυο μέρες δεν εμφανίζεται στην εκπομπή του MEGA LIVE NEWS, που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος που έχει συνδυάσει το όνομά του με την υπόθεση στην Πάτρα, μέσα από την εκπομπή LIVE NEWS, όλο αυτό το διάστημα από τα τέλη Γενάρη, με απανωτά ρεπορτάζ και αποκαλύψεις, χάρη στην ενδελεχή και επισταμένη έρευνα που είχε κάνει, δεν εμφανίστηκε ούτε την Πέμπτη ούτε Παρασκευή ούτε και τη Δευτέρα!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φανατικοί θαυμαστές του να «ανησυχήσουν» και ορισμένοι να είναι μάλιστα… στα κάγκελα. Πάντως, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τα social media, δεν έχει... εξαφανιστεί, αλλά πλέον και μέχρι της επόμενης ενημέρωσης, θα εμφανίζεται μόνο στο Δελτίο Ειδήσεων του MEGA.

Ενδεικτικό το τι έγινε στο twitter με απανωτά tweets χρηστών για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags