Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Μεγάλη κίνηση Ατζούν - Ο δεύτερος παίχτης που έκλεισε για Survivor All Star - Επιστρέφει Άγιο Δομίνικο!
Life
| 2022-08-26 09:20:00

Μεγάλη κίνηση Ατζούν - Ο δεύτερος παίχτης που έκλεισε για Survivor All Star - Επιστρέφει Άγιο Δομίνικο!

Sportdog Team
Μεγάλη κίνηση Ατζούν - Ο δεύτερος παίχτης που έκλεισε για Survivor All Star - Επιστρέφει Άγιο Δομίνικο!

Ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε δει σε όλους τους κύκλους του ριάλιτι, έδωσε τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό και πηγαίνει ξανά στο νησί.

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε και ο Τούρκος ψάχνει το διαφορετικό για τον επόμενο κύκλο. Ήταν πολύ προσεκτικός όταν είπε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα διαφορετικό survivor. Ο Ατζούν θέλει να αλλάξει το Survivor

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, η παραγωγή προχωράει την υλοποίηση για το νέο survivor.

Ο Μεγάλος στόχος του είναι να βρεθούν στον στίβο μάχης οι καλύτεροι σε αγωνιστικές επιδόσεις, και σίγουρα η αδυναμία του είναι δει τους τρεις καλύτερους παίχτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι επιβίωσης. Μιλάμε για Ντάνο, Κατσούλη, και Σοιλέδη.

Όπως πρώτοι εδώ σας το δώσαμε ο Ντάνος είπε το μεγάλο ναι, και σειρά παίρνουν οι επόμενοι.

Η παρουσία του Ντάνου είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να κλείσουν και οι υπόλοιποι. Όταν έχει πει το ναι ο θρύλος…

Πολλοί θα περιμένουν ότι ο επόμενος θα ήταν ο Κατσούλης ή ο Σοιλέδης. Αλλά δεν πάει με την σειρά ο Τούρκος παραγωγός. Άλλωστε για τον μεν Κατσούλη τα πράγματα είναι θετικά, για τον δε Σοιλέδη υπάρχει μπροστά του ο γάμος και μετά βλέπουμε πόση όρεξη θα έχει για ένα νέο Άγιο Δομίνικο, και πιο δύσκολο από την περσινή χρονιά.

Ο μοναδικός “ψαράς” Γιώργος Κόρομι είναι ο παίχτης που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχει ήδη κλείσει για το All Star.

Είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα που έχει τα αθλητικά προσόντα να αντέξει σε επίπεδο all star και σίγουρα θα χαροποιήσει τους πολλούς φίλους του που θα τον ξαναδούν.

Τυχερή η ομάδα που θα τον έχει, αφού δεν πρόκειται να πεινάσει ποτε.

Ποιος είναι ο Γιώργος Κόρομι;

Ο Γιώργος Κόρομι είναι από τους παίκτες του reality επιβίωσης που στο γυναικείο κοινό… περνάει αρκετά η μπογιά του! Προσελκύει αρκετά θηλυκά…

Στο διαδίκτυο αρκετοί, και συγκεκριμένα αρκετές, αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πραγματική του καταγωγή, την ηλικία και το ύψος του. Επιπλέον, για τους τρόπους που γυμνάζεται. Άλλωστε, έχει ένα εντυπωσιακό σώμα.

Ο Γιώργος Κόρομι, να ξεκινήσουμε, είναι 33 ετών. Μένει στην Αθήνα και διατηρεί well being μαγαζί στο κέντρο της πόλης. Ο ίδιος προσέχει αρκετά τη διατροφή του, καθώς το μαγαζί που διατηρεί τον εκφράζει. Όπως επίσης και η φιλοσοφία του.

Ο παίκτης του Survivor 4 έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation. Όμως, δεν ασχολήθηκε με το εν λόγω επάγγελμα. Επίσης, κάνει και personal training. Έχει ύψος 1,85 και η καταγωγή του είναι από την Ουγγαρία!

Πιο παλιά έχει περπατήσει και στην πασαρέλα ως μοντέλο. Ενώ, είχε εργαστεί και σε πολλά μαγαζιά της Μυκόνου.

Στον τέταρτο κύκλο ήταν από τους πιο αγαπητούς παίχτες, με καλές αθλητικές επιδόσεις, και ο καλύτερος ψαράς που έχει περάσει από το survivor.

Πηγή: sports365.gr

 

Τηλεφώνημα Ατζούν σε Ντάνο! Η πρώτη συμφωνία για Survivor - Ο λόγος που δεν μιλούσαν χρόνια

O Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο μεγάλος πόθος του Ατζούν Ιλιτζαλί για το All Star Survivor που έχει κατά νου. Είναι ο πιο αγαπητός παίκτης του Survivor όλων των εποχών και για πολλούς ο κορυφαίος, αφού ήταν ανίκητος στα αγωνίσματα. Bέβαια, ακόμα υπάρχει αρκετός δρόμος προκειμένου να πει το μεγάλο ναι ο Ντάνος.

Γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο να σπάσει τελείως ο πάγος που έχει δημιουργηθεί. O Ντάνος ήταν έτοιμος να αναλάβει την παρουσίαση του Survivor μετά την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη. Όμως, ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε να δώσει την παρουσίαση του ριάλιτι στον Γιώργο Λιανό. Τότε ο Αγγελόπουλος το κράτησε μανιάτικο και από τότε οι δύο τους δεν μιλούσαν.

Αλλά έπειτα από αρκετό καιρό οι δύο τους έκαναν ένα βήμα προς αποκατάσταση της σχέσης τους. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος μίλησε στο τηλέφωνο με τον Αγγελόπουλο. Και επιβεβαιώθηκε αυτό που σας είχε αποκαλύψει το ciao.gr. Μπορεί ο Ντάνος να μην τρελαίνεται και τόσο με την ιδέα να ετοιμάσει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Το πρόβλημα για τον Αγγελόπουλο δεν είναι τόσο οικονομικής φύσεως, αλλά… αγωνιστικής φύσεως. Γιατί θέλει το All Star Survivor να μοιάζει περισσότερο με το ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε. Όπου όλο το βάρος έπεφτε στα αγωνίσματα και όχι στην ίντριγκα και στις κόντρες εκτός στίβου μάχης. Να είναι ένα πραγματικό All Star ριάλιτι με τους καλύτερους παίκτες (στα αγωνίσματα) που έχουν περάσει μέχρι τώρα. Αυτό είπε και στον Ατζούν και ο τελευταίος το δέχθηκε.

Πλέον, το πρώτο βήμα για τον Ντάνο έγινε. Θα ακολουθήσουν και άλλα, όμως πλέον φαίνεται ότι το νερό μπαίνει στο αυλάκι. Και τελικά δεν αποκλείεται να πει το μεγάλο ναι.

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags