Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Βόμβα μεγατόνων: Αποχωρεί ο Ατζούν από Survivor - Χαμός τις τελευταίες ώρες σε Τουρκία και Ελλάδα!
Life
| 2022-09-01 08:08:00

Βόμβα μεγατόνων: Αποχωρεί ο Ατζούν από Survivor - Χαμός τις τελευταίες ώρες σε Τουρκία και Ελλάδα!

Sportdog Team
Βόμβα μεγατόνων: Αποχωρεί ο Ατζούν από Survivor - Χαμός τις τελευταίες ώρες σε Τουρκία και Ελλάδα!

Η αποκάλυψη από τη γειτονική χώρα προκαλεί ντόμινο εξελίξεων και... τριγμούς στην ελληνική τηλεόραση. Τι συμβαίνει με τον Τούρκο παραγωγό...

Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε και ο Τούρκος ψάχνει το διαφορετικό για τον επόμενο κύκλο.

Ο Ατζούν θέλει να αλλάξει το Survivor. Μεγάλη η κινητικότητα στην “Acun Medya” και ο προγραμματισμός προχωράει κανονικά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, η παραγωγή προχωράει την υλοποίηση για το νέο survivor.  Ωστόσο, μια βόμβα έσκασε από την γειτονική Τουρκία που έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή.

Πιο συγκεκριμένα τα ΜΜΕ της Τουρκίας γράφουν οτι ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από το Survivor.

Εμείς μπορούμε να περιμένουμε πως και πως το All Star, αλλά ο Ατζούν για σοβαρούς λόγους είναι έτοιμος να αφήσει το αγαπημένο του Survivor.

Ο λόγος είναι ότι από τότε που αγόρασε την Χαλ και ο φόρτος εργασίας με την Αγγλική ομάδα είναι μεγάλος δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να τρέξει και την παραγωγή του Survivor.

Πρόσφατα μάλιστα πήρε και τον Πέλκα που έχουν άριστες σχέσεις από την Φενερμπαχτσέ στην ομάδα του στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει να την ανεβάσει στην Premier League. Άλλωστε εκεί είναι το πολύ χρήμα.

Χρειάζεται λοιπόν να βρίσκεται πολύ μεγάλο διάστημα στην Αγγλία και δεν θα μπορεί πλέον να παρουσιάζει το παιχνίδι επιβίωσης της Τουρκίας. Τέλος ο Άγιος Δομίνικος για τον Ατζούν.

Όσον αφορά την θέση του για το Τούρκικο Survivor λέγεται ότι θα τον αντικαταστήσει ο Μουράτ Τζεϊλάν  και θα παρουσιάσει το συμβούλιο του νησιού όσο και τα αγωνίσματα.

Φυσικά πλέον ο Γιώργος Λιανός δύσκολα να παίρνει την αναγκαία άδεια για το The Voice αφού ο Ατζούν που τον αντικαταστούσε εκείνες της ημέρες δεν θα μπορεί.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν συνεχίσει να τρέχει ο ίδιος τις εξελίξεις και στην παραγωγή των ριάλιτι σε διάφορες χώρες αν και εμείς καιγόμαστε για το δικό μας.

Σύντομα θα σας έχουμε νεότερα για το θέμα που άνοιξε….

Πηγή: sports365.gr

Νέο ξύλο Σοϊλέδη-Καραγκούνια μετά το Survivor- Ξέφυγαν με βαριές κουβέντες - Έκλεισαν ραντεβού (Vid)

Η κόντρα που ξεκίνησε στον Άγιο Δομίνικο και το survivor Ελλάδας μεταξύ του Αριστείδη Σοϊλέδη και του Τάκη Καραγκούνια συνεχίζεται δύο μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι!

Ο Αριστείδης Σοϊλέδης είναι αυτός που μιλάει περισσότερο όπου κι αν βρεθεί για τον Τάκη Καραγκούνια τον οποίο απαξιώνει τόσο σαν παίκτη αλλά και σαν προσωπικότητα!

Από την άλλη ο 48χρονος πρώην μισθοφόρος από το Αίγιο αν και όπως δηλώνει έχει επιλέξει να μην μιλάει, αποφάσισε να χαλάσει τις διακοπές του και να αναφερθεί στον Αρη Σοϊλέδη τον οποίον μάλιστα αποκάλεσε κλεφτοκοτά.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε ένα live στο instagram από την παραλία και δήλωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα πει ακόμα περισσότερα γιατί τελικά το να επιλέγεις να μην απαντάς το εκλαμβάνουν κάποιοι σαν αδυναμία!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Καραγκούνιας όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο έχασε τον πατέρα του και ο Άρης Σοϊλέδης μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα προσφέρθηκαν να κάνουν την κηδεία του πατέρα του δίνοντας χρήματα!

Αυτό είναι κάτι το οποίο του το χτύπαγαν συνέχεια, αλλά σήμερα ο Τάκης Καραγκούνιας έδωσε τη δική του εξήγηση το συγκεκριμένο περιστατικό!

Είπε ότι εκείνη τη στιγμή ο ίδιος σκέφτηκε το πώς θα γίνει να στείλει λεφτά στους δικούς του για την κηδεία του πατέρα του και προσφέρθηκαν οι άλλοι δύο συμπαίκτες.

Όχι γιατί ο ίδιος δεν είχε χρήματα να θάψει τον πατέρα του αλλά γιατί οι άλλοι μπορούσαν να στείλουν χρήματα αφού μιλούσαν με τον έξω κόσμο!

Δείτε το 4 λεπτών βίντεο

 

Άρης Σοϊλέδης: «Δεν απείλησα ποτέ κανέναν»

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος υπήρξε φιναλίστ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις εντάσεις που δημιουργήθηκαν και τη σχέση του με τους συμπαίκτες του.

Αρχικά, τοποθετήθηκε στο θέμα της πληρωμής που διεκδίκησε από την παραγωγή του ριάλιτι.

«Ο καθένας διαπραγματεύεται τον εαυτό του, όπως του αξίζει. Ο καθένας έκανε το deal του και μαγκιά του αν μπόρεσε να πάρει περισσότερα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κατηγορηθεί για αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Σοϊλέδης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Τάκη Καραγκούνια και την κακή σχέση που είχαν στο παιχνίδι. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως ο Σοϊλέδης είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου και πως τον απείλησε.

Ο Σοϊλέδης διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

«Δεν απείλησα ποτέ κανέναν, όλοι ξέρουν ότι ο Τάκης είναι αυτός που δημιουργούσε τις καταστάσεις και τους τσακωμούς. Δεν μπορεί ένας Άρης να έχει τσακωθεί με τρεις, τέσσερις μέσα στο παιχνίδι κι ένας Τάκης να έχει τσακωθεί με όλους.

Οπότε, όταν ένας άνθρωπος μπαίνει σε ένα παιχνίδι με 40 ανθρώπους γύρω του και βγαίνει χωρίς ούτε έναν φίλο, κάπου θα υπάρχει πρόβλημα.

Και δεν μπορείς να αποκαλέσεις τον ‘χειρότερο άνθρωπο’ που έχεις γνωρίσει, έναν άνθρωπο που σου στάθηκε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν θέλω να πω ποια», δήλωσε ο Σοϊλέδης.

Τέλος, ο φιναλίστ του «Survivor» αναφέρθηκε στον κανόνα που παραβίασε, με το κινητό τηλέφωνο, υπογραμμίζοντας: «Δεν έπιασα κανένα κινητό στα χέρια μου. Το λέω γιατί βγαίνοντας από το παιχνίδι διαβάζω κάτι τέτοια. Ότι είχα κινητό κλπ».

Και κατέληξε λέγοντας: «Έχω απαντήσει στο θέμα αυτό. Ζήτησα συγγνώμη από την παραγωγή, τους παίκτες και τον κόσμο. Κατάλαβα το λάθος μου, τιμωρήθηκα για αυτό. Ήθελα απλώς να μάθω αν είναι καλά τα αγαπημένα μου πρόσωπα, γιατί ανησυχούσα».

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags