Facebook Pixel Survivor All Star Spoiler: Αποκαλύπτονται οι Πρώτοι 4 Παίκτες
Life
| 2022-09-05 08:07:00

Μεγάλο Spoiler για Survivor All Star - Αυτοί είναι οι πρώτοι 4 παίκτες- Κορυφαία ονόματα και αθλητές

Sportdog Team
Μεγάλο Spoiler για Survivor All Star - Αυτοί είναι οι πρώτοι 4 παίκτες- Κορυφαία ονόματα και αθλητές

Η επιστροφή του νικητή στον Άγιο Δομίνικο και οι άλλοι τρεις παίκτες που έχουν δώσει ήδη τα χέρια με τον Ατζούν και ετοιμάζουν βαλίτσες. Θα γίνει χαμός, αφού πρόκειται για παιδιά που θα παλέψουν να πάρουν το έπαθλο.

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε και ο Τούρκος ψάχνει το διαφορετικό για τον επόμενο κύκλο. Ο Ατζούν θέλει να αλλάξει το Survivor. Μεγάλη η κινητικότητα στην “Acun Medya” και ο προγραμματισμός προχωράει κανονικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, η παραγωγή προχωράει την υλοποίηση για το νέο survivor. Έχουμε τους πρώτους 4 παίχτες για τα μάτια σας μόνο.

Ο Μεγάλος στόχος του είναι να βρεθούν στον στίβο μάχης οι καλύτεροι σε αγωνιστικές επιδόσεις, και σίγουρα η αδυναμία του είναι δει τους τρεις καλύτερους παίχτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι επιβίωσης. Μιλάμε για Ντάνο, Κατσούλη, και Σοιλέδη.

Όπως πρώτοι εδώ σας το δώσαμε ο Ντάνος είπε το μεγάλο ναι, και σειρά παίρνουν οι επόμενοι.

Η παρουσία του Ντάνου είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να κλείσουν και οι υπόλοιποι. Όταν έχει πει το ναι ο θρύλος…

Πολλοί θα περιμένουν ότι ο επόμενος θα ήταν ο Κατσούλης ή ο Σοιλέδης. Αλλά δεν πάει με την σειρά ο Τούρκος παραγωγός. Άλλωστε για τον μεν Κατσούλη τα πράγματα είναι θετικά, για τον δε Σοιλέδη υπάρχει μπροστά του ο γάμος και μετά βλέπουμε πόση όρεξη θα έχει για ένα νέο Άγιο Δομίνικο, και πιο δύσκολο από την περσινή χρονιά.

Ο μοναδικός “ψαράς” Γιώργος Κόρομι είναι ο παίχτης που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες είναι ο δεύτερος παίχτης που έχει ήδη κλείσει για το All Star.

Είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα που έχει τα αθλητικά προσόντα να αντέξει σε επίπεδο all star και σίγουρα θα χαροποιήσει τους πολλούς φίλους του που θα τον ξαναδούν.

Πάμε και στα φρέσκα κουλούρια όπως λέει και ο λαός μας.

Ο Γιώργος Ταλάντζεβ ήταν από την αρχή πολύ θετικός για να συμμετέχει στο all star. Οι καλές αθλητικές επιδόσεις του, και ο καλός χαρακτήρας του ήταν αρκετά για τον Ατζούν για να κλείσει στο νέο παιχνίδι επιβίωσης. Είναι τα χορευτικά που είναι απαραίτητα…

Πάμε και στα σκληρά τώρα. Όλοι τον περιμένουμε και τελικά θα τον δούμε. Μιλάμε για τον μεγάλο νικητή του survivor 4, Σάκη Κατσούλη που έχει ήδη συμφωνήσει με τον Τούρκο παραγωγό, για το νέο all star. Τρομερές αγωνιστικές επιδόσεις και όλοι περιμένουν πως και πως τις κόντρες με τον Ντάνο.

Μας περιμένουν μεγάλες στιγμές στο επόμενο παιχνίδι επιβίωσης.

Για κάποιος που θα αναρωτιούνται τι γίνεται με την σύντροφο του την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ακόμα δεν εχει ξεκαθαρίσει επειδή είναι ζευγάρι με τον Σάκη και αυτό είναι μια ιδιαιτερότητα. Θα ξεκαθαριστεί όμως άμεσα γιατί από αθλητικά προσόντα σίγουρα αξίζει μια θέση στον Άγιο Δομίνικο.

Όλα θα φιξαριστούν με τις υπογραφές φυσικά, και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να ολοκληρωθεί ο αριθμός των παιχτών που θα λάβουν μέρος.

Βάλτε ότι θα υπάρχουν και αρκετοί στον πα΄γκο, αφού προβλέπεται πολύ σκληρό το φετινό survivor και οι αποχωρήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ για περισσότερα νέα.

Το ALL Star έρχεται γεμάτο εκπλήξεις.


Πηγή: sports365.gr

 

Νέο ξύλο Σοϊλέδη-Καραγκούνια μετά το Survivor- Ξέφυγαν με βαριές κουβέντες - Έκλεισαν ραντεβού (Vid)

Η κόντρα που ξεκίνησε στον Άγιο Δομίνικο και το survivor Ελλάδας μεταξύ του Αριστείδη Σοϊλέδη και του Τάκη Καραγκούνια συνεχίζεται δύο μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι!

Ο Αριστείδης Σοϊλέδης είναι αυτός που μιλάει περισσότερο όπου κι αν βρεθεί για τον Τάκη Καραγκούνια τον οποίο απαξιώνει τόσο σαν παίκτη αλλά και σαν προσωπικότητα!

Από την άλλη ο 48χρονος πρώην μισθοφόρος από το Αίγιο αν και όπως δηλώνει έχει επιλέξει να μην μιλάει, αποφάσισε να χαλάσει τις διακοπές του και να αναφερθεί στον Αρη Σοϊλέδη τον οποίον μάλιστα αποκάλεσε κλεφτοκοτά.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε ένα live στο instagram από την παραλία και δήλωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα πει ακόμα περισσότερα γιατί τελικά το να επιλέγεις να μην απαντάς το εκλαμβάνουν κάποιοι σαν αδυναμία!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Καραγκούνιας όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο έχασε τον πατέρα του και ο Άρης Σοϊλέδης μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα προσφέρθηκαν να κάνουν την κηδεία του πατέρα του δίνοντας χρήματα!

Αυτό είναι κάτι το οποίο του το χτύπαγαν συνέχεια, αλλά σήμερα ο Τάκης Καραγκούνιας έδωσε τη δική του εξήγηση το συγκεκριμένο περιστατικό!

Είπε ότι εκείνη τη στιγμή ο ίδιος σκέφτηκε το πώς θα γίνει να στείλει λεφτά στους δικούς του για την κηδεία του πατέρα του και προσφέρθηκαν οι άλλοι δύο συμπαίκτες.

Όχι γιατί ο ίδιος δεν είχε χρήματα να θάψει τον πατέρα του αλλά γιατί οι άλλοι μπορούσαν να στείλουν χρήματα αφού μιλούσαν με τον έξω κόσμο!

Δείτε το 4 λεπτών βίντεο

 

Άρης Σοϊλέδης: «Δεν απείλησα ποτέ κανέναν»

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος υπήρξε φιναλίστ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις εντάσεις που δημιουργήθηκαν και τη σχέση του με τους συμπαίκτες του.

Αρχικά, τοποθετήθηκε στο θέμα της πληρωμής που διεκδίκησε από την παραγωγή του ριάλιτι.

«Ο καθένας διαπραγματεύεται τον εαυτό του, όπως του αξίζει. Ο καθένας έκανε το deal του και μαγκιά του αν μπόρεσε να πάρει περισσότερα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κατηγορηθεί για αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Σοϊλέδης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Τάκη Καραγκούνια και την κακή σχέση που είχαν στο παιχνίδι. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως ο Σοϊλέδης είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου και πως τον απείλησε.

Ο Σοϊλέδης διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

«Δεν απείλησα ποτέ κανέναν, όλοι ξέρουν ότι ο Τάκης είναι αυτός που δημιουργούσε τις καταστάσεις και τους τσακωμούς. Δεν μπορεί ένας Άρης να έχει τσακωθεί με τρεις, τέσσερις μέσα στο παιχνίδι κι ένας Τάκης να έχει τσακωθεί με όλους.

Οπότε, όταν ένας άνθρωπος μπαίνει σε ένα παιχνίδι με 40 ανθρώπους γύρω του και βγαίνει χωρίς ούτε έναν φίλο, κάπου θα υπάρχει πρόβλημα.

Και δεν μπορείς να αποκαλέσεις τον ‘χειρότερο άνθρωπο’ που έχεις γνωρίσει, έναν άνθρωπο που σου στάθηκε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν θέλω να πω ποια», δήλωσε ο Σοϊλέδης.

Τέλος, ο φιναλίστ του «Survivor» αναφέρθηκε στον κανόνα που παραβίασε, με το κινητό τηλέφωνο, υπογραμμίζοντας: «Δεν έπιασα κανένα κινητό στα χέρια μου. Το λέω γιατί βγαίνοντας από το παιχνίδι διαβάζω κάτι τέτοια. Ότι είχα κινητό κλπ».

Και κατέληξε λέγοντας: «Έχω απαντήσει στο θέμα αυτό. Ζήτησα συγγνώμη από την παραγωγή, τους παίκτες και τον κόσμο. Κατάλαβα το λάθος μου, τιμωρήθηκα για αυτό. Ήθελα απλώς να μάθω αν είναι καλά τα αγαπημένα μου πρόσωπα, γιατί ανησυχούσα».

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags