Facebook Pixel Αντώνης Κανάκης: Θλίψη για τον Αντώνη Κανάκη - Ο θάνατος που τον πλήγωσε - "Ένιωσα απλά την ανάγκη..." (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-09-09 09:20:00

Θλίψη για τον Αντώνη Κανάκη - Ο θάνατος που τον πλήγωσε - "Ένιωσα απλά την ανάγκη..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Θλίψη για τον Αντώνη Κανάκη - Ο θάνατος που τον πλήγωσε - "Ένιωσα απλά την ανάγκη..." (ΦΩΤΟ)

Όσα έγραψε για την απώλεια συνεργάτη του από το Comfuzio!

Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, ο δημοσιογράφος, Νίκος Βολωνάκης. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Παρασκευή, στις 15.30 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Μητρόπολη).

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία με αντικείμενο τη δημοσιογραφία. Εργάστηκε στις εφημερίδες Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Το Βήμα και Τα Νέα, ενώ το 1982 άρχισε η δημοσιογραφική διαδρομή του στην ΕΡΤ, η οποία κυριάρχησε στην επαγγελματική ταυτότητά του.

 

 

Ο δημοσιογράφος όμως ήταν και συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη στο Comfuzio.

Ο παρουσιαστής τον αποχαιρέτησε στο Facebook με τα εξής λόγια:

«31 χρόνια πριν, από το 1991 έως το 1995 ήμουν στην ΕΡΤ 3, με μουσικές εκπομπές και βέβαια με το αγαπημένο Comfuzio.

Εκεί γνώρισα, συνεργάστηκα και εκτίμησα τον Νίκο Βολωνάκη.

Σήμερα τα ξημερώματα «έφυγε».

Ένιωσα απλά την ανάγκη να εκφράσω τη λύπη μου για την απώλεια αυτού του ευγενικού και πολιτισμένου ανθρώπου».

 

 

Απόφαση Κανάκη για Ράδιο Αρβύλα - Έρχεται και τέταρτος - Αυτός είναι ο αντι-Παναγιωτόπουλος! (Vid)

Μπορεί να επιστρέφουν αργά, όμως ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του έχουν ξεκινήσει από τώρα τις ετοιμασίες για τη νέα σεζόν. Όπως έχει ήδη γραφτεί, την σκυτάλη στην εκπομπή θα δώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον Νοέμβριο, μόλις δηλαδή ολοκληρωθεί το τηλεπαιχνίδι “Εκατομμυριούχος”.

Οι “Αρβύλα” γυρίζουν στη βάση τους αρχές Νοεμβρίου, με την εκπομπή να προβάλλεται από Δευτέρα ως Πέμπτη, στις 20:00. Τις Παρασκευές συνεχίζει δυναμικά το Βινύλιο, με τα αφιερώματα που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Τι συμβαίνει, όμως, με την καρέκλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου και ποιος θα γίνει μέλος των Ράδιο Αρβύλα, παίρνοντας τη θέση του; Πολλοί είχαν αναρωτηθεί την προηγούμενη σεζόν εάν θα υπάρξει κάποια αντικατάσταση, με την ομάδα να συνεχίζει κανονικά, δίχως νέες προσθήκες.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η παραγωγή σκέφτεται να εντάξει στην “παρέα” των Ράδιο Αρβύλα ένα ακόμη μέλος, το οποίο θα κάθεται στη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχοντας, όμως, διαφορετικό ρόλο από εκείνον.

Τηλεοπτικό σχόλιο στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly.com, έχει γίνει κρούση σε κάποιους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, χωρίς να έχει συμφωνηθεί ακόμη κάτι.

Στόχος τους είναι να βρουν ένα άτομο που θα μπαίνει εμβόλιμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής, σχολιάζοντας θέματα της τηλεοπτικής επικαιρότητας και της showbiz. Φυσικά, δε θα βρίσκεται στο πλατώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως το Μουντιάλ δε θα επηρεάσει καθόλου τη ροή των δύο εκπομπών (Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο). Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα βγαίνουν κανονικά στον αέρα στις 20:00. Αμέσως μετά, θα ακολουθούν αγώνες κι αθλητικές εκπομπές.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags