Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - ΠΑΟΚ: Πρωτοφανές ξέσπασμα Τριανταφυλλόπουλου κατά ΠΑΟΚ - "Αίσχος, τραμπούκοι" - ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-14 09:20:00

Πρωτοφανές ξέσπασμα Τριανταφυλλόπουλου κατά ΠΑΟΚ - "Αίσχος, τραμπούκοι" - ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο!

Sportdog Team
Πρωτοφανές ξέσπασμα Τριανταφυλλόπουλου κατά ΠΑΟΚ - "Αίσχος, τραμπούκοι" - ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο!

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε... επίθεση στους ανθρώπους του Δικεφάλου για όσα έγιναν στην Τούμπα και δημοσίευσε μάλιστα και σχετικό βίντεο.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αλλά και για την ΑΕΚ, της οποίας είναι φίλαθλος και μάλιστα είχε βρεθεί καλεσμένος του Δημήτρη Μελισσανίδη πριν μερικά χρόνια σε εκδήλωση για το νέο της γήπεδο. Άρα σίγουρα, περιμένει και αυτός με αγωνία τα εγκαίνια της OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια για να… γυρίσει στο σπίτι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος παρακολουθεί όμως όλα τα ματς των «μεγάλων» ελληνικών ομάδων και πολύ συχνά τα σχολιάζει κιόλας στα social media, όπως προχθές που… ξέσπασε για όσα έγιναν στην Τούμπα και το «ξύλο» με τους ανθρώπους της Λαμίας στο φινάλε της αναμέτρησης.

Μάλιστα, αφού έκανε λόγο για αποφάσεις ντροπή της διαιτησίας, ανέβασε και σχετικό βίντεο με το εξής σχόλιο:  «Παρακολουθείστε το ήθος του ελληνικού ποδοσφαιρου. Ο παίκτης της Λαμιας πάει να εκτελέσει το πλάγιο. Ο προπονητης τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ του αρπάζει την μπάλα (με ποιο δικαίωμα;). Ο παίκτης δικαίως προσπαθεί να την ανακτήσει και ο βοηθος του Λουτσεσκου τον χτυπάει! Αίσχος!!!»!

Ιδού οι αναρτήσεις του:

Bόμβα από Μάκη Τριανταφυλλόπουλο - "Αυτός θα είναι ο νέος πρωθυπουργός - Βάζω στοίχημα"!

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας και εκτός από καλές πηγές, έχει πλέον και πείρα για να μπορεί να καταλαβαίνει κάποιες καταστάσεις. Κάπως έτσι έκανε και την πρόβλεψή του προ ημερών για τις επόμενες εκλογές στο twitter.

Αρχικά ζήτησε την… ψήφο των διαδικτυακών του φίλων σε κάποιες δημοσκοπήσεις και στη συνέχεια, όχι μόνο ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεών του, αλλά ανακοίνωσε και τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Ιδού λοιπόν τι έγραψε, χωρίς να γνωρίζουμε αν τρόλαρε!



Πάντως, ο Τριανταφυλλόπουλος τοποθετήθηκε άμεσα και για το πολύ σοβαρό θέμα με τις υποκλοπές που προέκυψε, επιρρίπτοντας ευθύνες και στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον οποίο ζητάει να παραιτηθεί. Ιδού…

Συγκλονίζει ο Τριανταφυλλόπουλος για τον… αντίπαλο Κούγια - Διπλή αποκάλυψη για την υγεία του!

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε τις τελευταίες ημέρες ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για μάχη που δίνει για τη ζωή του, την οποία σκοπεύει να κερδίσει. Χθες, ωστόσο, ο γνωστός ποινικολόγος επανήλθε μιλώντας για ακραίες υπερβολές που δημοσιοποιήθηκαν και παρουσιάζοντας την πραγματική κατάσταση της υγείας του.

Όπως είπε μεταξύ άλλων, λόγω ατυχήματος με το αυτοκίνητο μου, αντί του ετήσιου γενικού check up, υποβλήθηκε σε έκτακτο έξι μήνες νωρίτερα του προβλεπόμενου. «Διαπιστώθηκε μετά από εξέταση πυρηνικής ιατρικής (PET SCAN) ότι ο καρκίνος είχε προσβάλει σε εμβρυακό στάδιο τους λεμφαδένες μου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, απέκρυψε το γεγονός αυτό από τα παιδιά του και τους στενούς συνεργάτες του, αποφασίζοντας να συνεχίσει την καθημερινή παρουσία του στα δικαστήρια αλλά και να προεδρεύει συνεδρίων ποινικού δικαίου, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, μέχρι τις καλοκαιρινές δικαστικές διακοπές «ώστε να διεξαγάγω σημαντικές ποινικές δίκες καθημερινής ρουτίνας». Συνεχίζοντας την εξομολόγησή του, ο γνωστός ποινικολόγος επισημαίνει πως με την ολοκλήρωση της δίκης Λιγνάδη, εισήχθη στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε εξάωρη εγχείρηση όπου μου αφαιρέθησαν με ρομποτική μέθοδο, εκτός των καρκινογόνων, προληπτικά, τριάντα εννέα ακόμη λεμφαδένες!

Η είδηση αυτή προφανώς και προκάλεσε σοκ σε όλους, φίλους και… εχθρούς, ανάμεσά τους και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έχει καλές σχέσεις με τον ποινικολόγο, όμως αποφάσισε αυτή την περίοδο να «κρύψει το τσεκούρι του πολέμου» και να σταθεί δίπλα του.

Δείτε το μήνυμά του στα social media και θυμηθείτε τι έγραφε την προηγούμενη εβδομάδα:

Θυμηθείτε κάποιες από τις κόντρες τους...

Επίθεση Τριανταφυλλόπουλου σε Κούγια για δολοφονία Άλκη και υπόθεση βιασμού - "Κοντοπίθαρος..."

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Αλέξης Κούγιας βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες να ανατάλλασουν πυρά για δύο πολύ σοβαρά θέματα.

Αφορμή στάθηκε μία τοποθέτηση του γνωστού δικηγόρου για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, ενώ δόθηκε συνέχεια με αφορμή την απόφαση του Κούγια να αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος λοιπόν, με αφορμή δήλωση του γνωστού ποινικολόγου, έγραψε στο twitter: «Κούγιας: Όταν ο Τριανταφυλλόπουλος ασχολείται με υπόθεση, αυτοί που καταγγέλλει αθωώνονται. Βρε τον κοντοπίθαρο τι είπε πάλι! Πράγματι κι εγώ όταν αναλαμβάνει υπόθεση θεωρώ a priori ένοχο τον πελάτη του. Άσε που όταν παίρνει ομάδα ξέρω ότι θα πέσει κατηγορία»!

Και ο... πόλεμος συνεχίστηκε σε επόμενα tweets: «Έσπευσαν ορισμένοι «ευαίσθητοι» να μου ασκήσουν κριτική χωρίς να σκεφτούν ότι με την ανόητη δήλωση του προσπαθεί να χωθεί στην υπεράσπιση των «κυρίων»,παραβιάζοντας κάθε έννοια δεοντολογίας!Είπε λίγο πολύ ότι θα αθωωθούν οι Λεβέντες.Ποιος;Ο κοντοπίθαρος(διανοητικά) Κουγιας!Μάντρα»

Και τέλος για την δολοφονία του Άλκη, ο Τριανταφυλλόπουλος σχολίασε για τον Κούγια: «Αυτός είναι ο Κούγιας. Τον διέψευσε ο πατερας και υποτιθέμενος πελάτης του για τα περί απειλών χούλιγκανς που περνούσαν έξω από το σπίτι του στη Βέροια! Ανάγκασε  αυτή την βιβλική μορφή, έναν πονεμένο άνθρωπο να διαψεύδει τις φαντασιώσεις του! Αμετανόητος…»


 

Ιδού:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags