Facebook Pixel Τζένη Θεωνά - ΕΡΤ: "Τρελάθηκε" live σε εκπομπή της ΕΡΤ η Τζένη Θεωνά - "Το βγάζω και μένω με το σουτιέν" (Vid)
Life
| 2022-09-22 09:40:00

"Τρελάθηκε" live σε εκπομπή της ΕΡΤ η Τζένη Θεωνά - "Το βγάζω και μένω με το σουτιέν" (Vid)

Sportdog Team
"Τρελάθηκε" live σε εκπομπή της ΕΡΤ η Τζένη Θεωνά - "Το βγάζω και μένω με το σουτιέν" (Vid)

Η γνωστή ηθοποιός ένιωσε δυσφορία κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, λόγω του στενού ρούχου που φορούσε, αλλά το αντιμετώπισε με χιούμορ. Οι επικές ατάκες της....

Η ηθοποιός δεν ήταν ιδιαίτερα άνετη στην τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή «Στούντιο 4» της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην ΕΡΤ.

Ο κορσές, που φορούσε η Τζένη Θεωνά ήταν τόσο στενός που της προκάλεσε μεγάλη δυσφορία, φτάνοντάς τη στο σημείο να πει: «Οριακά το βγάζω και μένω με το σουτιέν».

Ούσα καλεσμένη στην εκπομπή φάνηκε πως ζορίστηκε πολύ με το ρούχο που επέλεξε να φορέσει και ενώ συζητούσε για τον συνδυασμό της υποκριτικής και της μητρότητας, υπογράμμισε με χιούμορ:

«Παιδιά είναι τόσο στενός ο κορσές, που νομίζω ότι παθαίνω κρίση πανικού και μου κόβεται η ανάσα αλλά δεν είναι κρίση πανικού, είναι το μπούστο. Κατάλαβες τι μου συμβαίνει τώρα;» εξήγησε σχετικά.

 

 

Μάλιστα τόνισε πως δεν είχε άλλη επιλογή και συνέχισε λέγοντας: «Δεν υπήρχε άλλη option, αυτό πήρα. Τι να κάνω Χριστέ μου; Μην μου λες πάρε μια ανάσα γιατί είναι αυτό ακριβώς το πρόβλημά μου…

Οριακά το βγάζω και μένω με το σουτιέν. Είμαι σε αυτό το όριο. Ένα μπουρνούζι ρε παιδιά»!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags