Facebook Pixel GNTM: Ελληνίδα youtuber "κόπηκε" στο GNTM με 4 "όχι" - Καυγάς μεταξύ κριτών, έπος από Χατζηπαντελή (Vid)
Life
| 2022-09-28 09:40:00

Ελληνίδα youtuber "κόπηκε" στο GNTM με 4 "όχι" - Καυγάς μεταξύ κριτών, έπος από Χατζηπαντελή (Vid)

Sportdog Team
Ελληνίδα youtuber "κόπηκε" στο GNTM με 4 "όχι" - Καυγάς μεταξύ κριτών, έπος από Χατζηπαντελή (Vid)

Οι 250.000 συνδρομητές και 80.000 followers στο instagram δεν βοήθησαν την ξανθιά κοπέλα να μπει στον διαγωνισμό ομορφιάς, ενώ η παρουσία της προκάλεσε τρομερή ένταση στο πλατό. Γιατί... σφάχτηκαν Καράβας-Σοφρωνίου μετά την αποχώρηση της Μαριάννας;

Η Μαριάννα είναι 25 ετών και από πολύ μικρή ονειρεύεται να γίνει μοντέλο! Λίγο πριν μπει στην audition του GNTM δήλωσε ότι φοβάται την κριτική της Βίκυς Καγιά γιατί είναι μία γυναίκα πρότυπο για εκείνη!

Ασχολείται με τα social media και όπως είπε στους κριτές στο YouTube έχει 250.000 subscribers και στο Instagram 80.000 followers. Όταν οι κριτές τη ρώτησαν γιατί ήρθε στο GNTM, εκείνη απάντησε ότι θέλει να δείξει σε όσες την ακολουθούν ότι όλες μπορούν να γίνουν μοντέλα.

Αυτό ενόχλησε πολύ και τους τέσσερις κριτές και της εξήγησαν ότι αυτό που κάνει τώρα στα social media της ταιριάζει περισσότερο. Μάλιστα, ο Τάσος Σοφρωνίου διαφώνησε έντονα μαζί της και της εξήγησε ότι δεν κάνουν όλοι για όλα!  

Στη συνέχεια και οι τέσσερις κριτές ομόφωνα της είπαν ότι δεν περνάει στην επόμενη φάση γιατί δεν κάνει για μοντέλο.

«Αυτό που είπε ότι όλοι μπορούν να γίνουν μοντέλα είναι προσβλητικό για εμένα! Αυτή η δουλειά είναι πάρα πολύ δύσκολη και αυτές που έχουν χιλιάδες followers στο Instagram νομίζουν ότι είναι διάσημες και μπορούν να γίνουν μοντέλα. Όχι! Χρειάζεται ταλέντο!» της είπε η Σοφία Χατζηπαντελή. 

Μόλις έφυγε η Μαριάννα από το πλατό οι κριτές ξεκίνησαν μία συζήτηση για τη μόδα και το προς τα πού πηγαίνει η τάση. Ο Γιώργος Καράβας τους είπε ότι θεωρεί πώς κανείς δε ξέρει πώς θα είναι η μόδα το 2032. Κάτι που βρήκε αντίθετους τους άλλους τρεις και ανέβηκαν οι τόνοι! 

 

 

Στο τέλος όμως όλοι μαζί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται να έχεις ταλέντο σε ότι κι αν κάνεις! Αγκαλιάστηκαν και έβγαλαν μία selfie!

 

Το κορίτσι που "τρέλανε" τους κριτές του GNTM και πήρε τέσσερα "ναι" σε γυμνές φωτογραφίες!

Οι φανατικοί του GNTM το ξέρουν. Η Βίκυ Καγιά γίνεται «ταύρος εν υαλοπολείω» στη θέα ενός μοντέλου με τατουάζ.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ρίξει «άκυρο» σε συμμετοχές που έχουν επιλέξει να διακοσμήσουν το σώμα τους με την τέχνη του τατουάζ.

Μια τέτοια περίπτωση ήταν και η Ειρήνη Θεοδωράκη, η οποία σε προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι είχε δεχτεί τα πυρά της παρουσιάστριας για τα όχι και τόσο διακριτικά σχέδια που κοσμούν το κορμί της.

Όμως η παίκτρια δεν το έβαλε κάτω. Δούλεψε σκληρά με το σώμα της και έκανε άπειρες πρόβες μπροστά από τον καθρέφτη της ώστε να μάθει να ποζάρει σωστά. Έτσι, στο χθεσινό επεισόδιο επέστρεψε και θέλησε να διεκδικήσει για ακόμη μια φορά το πολυπόθητο εισιτήριο.
Όπως αποκάλυψε ήταν το απωθημένο της.

Κατάφερε να κερδίσει τέσσερα «Ναι» από τους κριτές. Έκανε μέχρι και την Βίκυ Καγιά να ξεπεράσει τον εαυτό της. Ακόμα κι αν «δεν αντέχει τόση φλυαρία στο σώμα» της Ειρήνης Θεοδωράκη δεν θέλησε να μπει εμπόδιο στην καριέρα της.

 

Το μοντέλο διαθέτει ένα εντυπωσιακό Instagram, όπου ανεβάζει ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα φρούτα, αφού συχνά – πυκνά αναρτά εικόνες στις οποίες ποζάρει με μάνγκο, γκρέιπφρουτ, ανανά, καρύδα, καρπούζι ή και τίποτα από αυτά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags