Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Κίνηση ματ από Ατζούν - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι στο νέο Survivor - Τους χώρισε στον Άγιο Δομίνικο!
Life
| 2022-10-01 08:57:00

Κίνηση ματ από Ατζούν - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι στο νέο Survivor - Τους χώρισε στον Άγιο Δομίνικο!

Sportdog Team
Κίνηση ματ από Ατζούν - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι στο νέο Survivor - Τους χώρισε στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζει ομάδες που θα κερδίσουν την τηλεθέαση και ήδη έχει ξεχωρίσει ποιους παίκτες θέλει να έχει στο νησί.

Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Το All Star έχει ήδη αρχίσει να... «τρέχει» σε επίπεδο κλεισίματος των συμφωνιών και υπογραφής των πρώτων συμβολαίων. Οι κρούσεις από την πλευρά της παραγωγής προς τους υποψηφίους έχουν γίνει και ήδη προκύπτουν και οι πρώτες επίσημες θετικές, αλλά και αρνητικές απαντήσεις.

Σήμερα, αποκαλύπτουμε το πρώτο ζευγάρι παικτών, που ωστόσο είναι ζευγάρι και στη ζωή, οι οποίοι είπαν το «ναι» στον Ατζούν και θα ταξιδέψουν ως «αντίπαλοι» κατά πάσα πιθανότητα, τον Δεκέμβριο για τον Αγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη, νικητή στο Survivor 2020 και φυσικά τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης Κατσούλης είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό όχι μόνο πως θα δεχόταν την πρόσκληση του Ατζούν, αλλά ότι επιθυμούσε και επιθυμεί διακαώς να μπει στο All Star και ο Ντάνος, πιστεύοντας ότι μπορεί να τον «καθαρίσει» αγωνιστικά και να κατακτήσει το All Star.

Ως εκ τούτου, στην επίσημη πρόταση της παραγωγής δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστα λεπτά, προκειμένου να πει το «ναι».

Μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, θα ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία δέχτηκε επίσης με χαρά την πρόταση του Ατζούν.

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Τούρκος παραγωγός προτίθεται να βάλει τους δύο παίκτες σε διαφορετικές ομάδες, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι τόσο ο Σάκης, όσο και η Μαριαλένα, θα μείνουν αρκετές εβδομάδες στο παιχνίδι και θα φτάσουν έως το πάρτι της Ενωσης έστω και ως αντίπαλοι.

Πηγή: dokari.gr

Κλείδωσε! Οι 4 πασίγνωστοι παίκτες του Survivor - Δύο γυναικάρες, ένας αθλητής και ο… πρώην (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Λιανός εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά! Ο γνωστός παρουσιαστής θα παρουσιάζει για τρίτη χρονιά το «The Voice of Greece», το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι είναι πολύ κοντά στο να δούμε τελικά το Survivor All Star στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

«Θα κάνουμε το Survivor μετά το The Voice. Το All Star είναι στα χέρια των παλιών παικτών. Θα πρέπει για να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια να συγκεντρώσουμε έναν αριθμό παικτών και να έχουν συμφωνήσει από τώρα για αρχές Γενάρη ή τέλος Δεκέμβρη. Να έχουμε μια έγγραφη συναίνεσή τους. Κοίτα δεν θέλω να μαθευτεί… αλλά αρκετά άτομα έχουν ήδη συμφωνήσει. Είμαστε κοντά στον επιθυμητό αριθμό που θα μας κάνει να πούμε ότι… ναι έχουμε All Star» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Ο Ατζούν λοιπόν ήδη έχει κάνει συζητήσεις με πολλούς παίκτες και κάποιοι έχουν υπογράψει. Λογαριασμός στο twitter μάλιστα, αποκάλυψε ποιοι είναι οι πρώτοι τέσσερις παίκτες για το All Star. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει θα είναι ο Γιωρίκας Πηλίδας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Καρολίνα Καλύβα και ο Κώστας Παπαδόπουλος ο… Ζαχαροπλάστης!

 

Απελπισία για Ατζούν - Πρόταση στη χειρότερη παίκτρια του Survivor για το All Star - "Ντου" σε Ντάνο!

Ο Ατζούν γνωρίζει πως Survivor All Star χωρίς τον Ντάνο δεν υφίσταται! Με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θέλει να διαπραγματευτεί με τον παραγωγό για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Αυτό φέρνει σε δύσκολη θέση τους ιθύνοντες, καθώς ο πρώην παίκτης και νικητής αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του συγκεκριμένου ριάλιτι. Άλλωστε, η προσωπικότητά του χάραξε τη δική της ιστορία στο Survivor.

Έτσι, για να καταφέρουν να τον πείσουν, πέρα από τα χρήματα, ο Ατζούν στοχεύει και σε άλλα.. μέσα! Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το ριάλιτι “I am a Celebrity, Get me Out of Here” έφυγε από τα χέρια του ANT1, για να πάει στον ΣΚΑΙ.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Το ριάλιτι αυτό, λοιπόν, με τους Έλληνες Celebrities θέλει να αναλάβει ο Ατζούν, ο οποίος έχει να κάνει μία μεγάλη πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο: Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, εάν ο Αγγελόπουλος δεχτεί να μπει στο Survivor για δεύτερη φορά, τότε θα τον κάνει παρουσιαστή στο νέο ριάλιτι που έρχεται την επόμενη σεζόν.

Πρόταση, επίσης, έχουν δεχτεί οι: Κωνσταντίνος Βασάλος, Σάκης Κατσούλης, Τριαντάφυλλος, Ανθή Σαλαγκούδη κλπ. Το μόνο που μένει είναι πει και ο Ντάνος το μεγάλο “ναι” στον Ατζούν, για το Survivor All Star 2022-2023.

Πηγή: youfly.com

Survivor All Star: Ο επόμενος παίχτης που κλείνει ο Ατζούν είναι γυναίκα - Σύντροφος ποδοσφαιριστή!

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε.

Αλλά ο Τούρκος τους την έχει στημένη και ετοιμαζόταν καιρό. Ρίχνει στην μάχη το ALL STAS.Θα ξεκινήσει από τέλος Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο. Αρχικά έχουμε το Μουντιάλ στο Κατάρ που θα ξεκινήσει τις 21 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 18 Δεκεμβρίου. Επίσης κοντά στις 30 τηλεοπτικές σειρές.

Κλείνει και η πρώτη γυναίκα για το All Star;

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της στο Hello αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση για το «Survivor All Star» που ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πιο κοντά από ποτέ, για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Tην οικειότητα που νιώθει μαζί σου ο κόσμος θεωρείς πως την έχει αποκτήσει, εν μέρει, και λόγω της συμμετοχής σου στο «Survivor» το 2017; Το «All Star» που ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν υπάρχει μέσα στις σκέψεις σου, έχεις δεχθεί πρόταση;

Η αλήθεια είναι πως από τότε μέχρι τώρα συνεχίζω και δέχομαι πολύ κολακευτικά μηνύματα από τον κόσμο και μου ζητούν να ξαναμπώ στο παιχνίδι, πολλοί δε μου λένε πως άφησα κάτι ανολοκλήρωτο και θέλουν να με δουν να ολοκληρώνω έναν κύκλο.

Παλαιότερα μου είχε γίνει η πρόταση από τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί και για το «All star» και ναι, φέτος υπάρχει ενδιαφέρον από την παραγωγή για να είμαι στο «All Star». Στα υπέρ είναι πάντα η επαφή με τη φύση, με την οποία έχω μια έντονη σύνδεση. Ωστόσο πρέπει να ζυγίσω τις επαγγελματικές προτάσεις που έχω για σχήματα το χειμώνα.

Υπάρχει κάτι πιο άμεσο στα πλάνα σου;

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί στις 14 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα το Safety Project ετοιμάζει μια πολύ σπουδαία διπλή ενέργεια για την ενίσχυση της Εντατικής Μονάδας Νεογνών με μια Θερμοκοιτίδα και για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών για τα παιδιά με καρκίνο.

Θα γίνει ένας μεγάλος αγώνας ομάδων Α’ Εθνικής, μεταξύ του Προμηθέα και του Περιστεριού με προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη, στο γήπεδο «Δ. Τόφαλος», κι εκεί θα τραγουδήσω κι εγώ.

Στην ίδια εκδήλωση θα δώσει το «παρών» και ο Φοίβος στηρίζοντας έμπρακτα το έργο αυτό, και θα χαρώ πάρα πολύ που θα βρεθούμε και πάλι, μαζί μετά από χρό[1]νια. Το 2013 είχαμε συνεργαστεί στο τραγούδι «Και τι δεν θα ‘δινα», και εννοείται πως θα το τραγουδήσω και εκείνη τη μέρα.

Άλλες τηλεοπτικές προτάσεις έχεις;

Δεν μου αρέσει να μιλάω για πράγματα πριν γίνουν. Ωστόσο, όπως έχω ξαναπεί, είμαι ανοιχτή τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση, απλώς δεν έχει έρθει κάτι που να νιώσω πως μου ταιριάζει. Παλιότερα μου είχε προταθεί να είμαι σε πάνελ, αλλά ένιωθα πως θα είμαι έξω από τα νερά μου.

Σε τι φάση είσαι γενικά στην καρτέρα σου;

Είμαι σε πολύ κομβική φάση, θεωρώ. Όλο το προηγούμενο διάστημα που κλειστήκαμε στα σπίτια μας και καθόμασταν, ένιωσα να αλλάζουν πολλά μέσα μου.

Αλλά είμαι και σε μια πολύ cool φάση. Μου έχει φύγει αυτή η τάση τού να κυνηγάω μονίμως κάτι. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει. Τα προηγούμενα δύο χρόνια κατάλαβα πως αν κυνηγάμε συνέχεια κάτι, απλώς χάνουμε στιγμές από τη ζωή μας και δεν ζούμε, δεν απολαμβάνουμε το τώρα, είτε στο προσωπικό είτε στο επαγγελματικό κομμάτι. Κοιτάζω να μην το κάνω πια.

Παλιά κάναμε περιοδεία και μόλις τελείωνε το ένα live, η σκέψη ήταν να φύγουμε γρήγορα για το επόμενο. Τώρα δεν θέλω πια να είναι τόσο στρεσαρισμένα τα πράγματα. Θέλω να ξυπνήσω στην τοποθεσία στην οποία έχω τραγουδήσει, να ανακαλύψω το μέρος και να φύγω την επόμενη μέρα.

Αυτά τα καλά έχει η δουλειά που έχω επιλέξει, έχει ταξίδια, τα οποία αγαπώ, την επαφή και την ανταλλαγή ενέργειας με τον κόσμο. Εν γένει είμαι πιο συνειδητοποιημένη και αποφασισμένη για πολλά πράγματα.

Και σε ό,τι αφορά στη μουσική θα συνεχίσω να πειραματίζομαι, γιατί μου αρέσουν πολλά είδη, δεν σκαλώνω σε ένα μόνο. Επίσης μου αρέσει το κομμάτι της δημιουργίας πολύ, όλη αυτή η διαδικασία τού να ακούω τραγούδια, να είμαι στο στούντιο, να ψαχνόμαστε για νέους ήχους. Γενικά θέλω να υπάρχει δημιουργικότητα στη ζωή μου. Χωρίς δημιουργικότητα και εξέλιξη αργοπεθαίνω.

Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Ατζούν αλλάζει το Survivor. Η προσπάθεια του Ατζούν και των συνεργατών του στρέφεται στο να μπορέσει να διοργανώσει το Survivor All Stars που τόσο πολύ επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα.

Το βραβείο δεν θα μπορούσε να παραμείνει ίδιο και ο πρώτος θα πάρει 200.000 ευρώπουλα. Γίνονται σκέψεις να πάρει και ο δεύτερος ένα καλό ποσό, αλλά αυτό δεν εχει κλειδώσει ακόμα.

Το Survivor All Star είναι πανέτοιμο και θα συμμετέχουν παίκτες που ξεχώρισαν από το 2017 έως σήμερα για τις επιδόσεις και για τη δημοφιλία τους

Ετοιμαστείτε για την πιο δυνατή εμπειρία σε ριάλιτι. Νικητής δεν θα είναι ο πιο δυνατός αγωνιστικά, αλλά αυτός που θα αντέξει.

Η πολύ μεγάλη αλλαγή

Επίσης ετοιμαστείτε για πολύ άγριες καταστάσεις στην ζωή των παιχτών στο νησί. Αυτά που βλέπαμε την φετινή χρονιά, ήταν για το σαλόνι. Τώρα θα πάμε σε πραγματικές άγριες καταστάσεις. Ζούγκλα κανονική θα γίνει το ριάλιτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει προσθέσει ένα νέο κανόνα (υπήρχε στο τουρκικό All Star), ο οποίος θα ισχύσει και στην ελληνική εκδοχή.

Τα πράγματα γίνονται ζόρικα για τους παίχτες που θα ψηφίζονται υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μιλάμε για τον κανόνα της «εξορίας», σύμφωνα με τον οποίο κάθε φορά που κάποιος παίκτης θα βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτόματα μετά το συμβούλιο θα μεταφέρεται σε ένα άλλο, ξεχωριστό μέρος από την καλύβα της ομάδας του.

Είναι ένα απομονωμένο μέρος στο νησί που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση οι άλλοι παίχτες παρά μόνο η παραγωγή.

Αυτό το μέρος ονομάστηκε «νησί της εξορίας» και οι υποψήφιοι θα παραμένουν εκεί απομονωμένοι, μέχρι να γίνει το συμβούλιο της αποχώρησης. Τότε θα τους ενημερώνουν για το αποτέλεσμα της τηλεφωνικής ψηφοφορίας και όσοι παραμένουν επιστρέφουν και αυτός που αποχωρεί φεύγει άμεσα για το ξενοδοχείο.

Μεγάλο πρόβλημα εκεί για όσους πηγαίνουν οι συνθήκες διαβίωσης και το ελάχιστο έως καθόλου φαγητό.

Δύσκολοι καιροί έρχονται για τους παίχτες που θα ζήσουν την εμπειρία του All Star, αλλά έτσι είναι η πραγματική επιβίωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags