Facebook Pixel Survivor: Πρόταση Ατζούν για Survivor σε πασίγνωστη και κουκλάρα Ελληνίδα ηθοποιό - Αποκάλυψη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-10-01 15:45:00

Πρόταση Ατζούν για Survivor σε πασίγνωστη και κουκλάρα Ελληνίδα ηθοποιό - Αποκάλυψη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρόταση Ατζούν για Survivor σε πασίγνωστη και κουκλάρα Ελληνίδα ηθοποιό - Αποκάλυψη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση, όωμς η παρουσία της σίγουρα θα αλλάξει τα δεδομένα στο παιχνίδι.
 

Τα δυνατά του βάζει ο Ατζούν Ιλίτζαλι προκειμένου να υλοποιηθεί την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν η ιδέα του Survivor All Star με παλιούς παίκτες να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και νέα ονόματα που θα κάνουν… γκελ στους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός επιθυμεί να συγκεντρώσει όλους τους νικητές, αλλά και παίκτες που άφησαν ιστορία στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης και να τους ρίξει και πάλι στον στίβο μάχης. Δεν είναι λίγα τα ονόματα που μπορεί να φανταστεί κανείς ότι θα πρέπει να βρεθούν στην All Star σεζόν, ωστόσο, ο Τούρκος παραγωγός συναντά προβλήματα.

Επιθυμία του Ατζούν Ιλίτζαλι είναι να διπλασιάσει το έπαθλο και αντί για 100.000 ευρώ να είναι 200.000 ευρώ, ενώ θέλει να δώσει χρηματικό ποσό και στον δεύτερο φιναλίστ. Ωστόσο, προκειμένου να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πέσουν αρκετά οι αμοιβές των υπόλοιπων παικτών, και αυτό δεν άρεσε σε κανέναν. Παρ’ όλα αυτά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται μήπως και βρεθεί η χρυσή τομή.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν συζητήσει μέχρι στιγμής είναι οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κατερίνα Δαλάκα, Ηλίας Γκότσης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Όσον αφορά τώρα τον Γιώργο Αγγελόπουλο, λέγεται ότι προκειμένου ο «Ντάνος» να πει «ναι» θέλει να δει στη λίστα του Ατζούν τους πραγματικά καλύτερους παίκτες.

Πριν από λίγες ημέρες όμως, αποκαλύφθηκε ένα ακόμα όνομα, που δεν έχουμε ξανακούσει. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόταση για το Survivor, ωστόσο για την ώρα την απέρριψε, καθώς φοβάται ότι δεν θα μπορεί να διαχειριστεί τα όσα θα γίνουν αφού επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε τη συνέντευξη της γνωστής ηθοποιού, η οποία μίλησε για τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής της, αποκάλυψε γιατί δεν θα μπορούσε να πάει ποτέ σε ριάλιτι, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχή της από την τηλεόραση.

 

 

Ποιό ρoζ βίντεο από Survivor; Άλλη παίκτρια γύρισε από Άγιο Δομίνικο και... τα πέταξε στο Only fans!

Αρκετοί παίκτες από τα ριάλιτι της τηλεόρασης έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους να κάνουν καριέρα στο χώρο της showbiz και της τηλεόρασης. Στα πλαίσια αυτής της επιθυμίας γίνονται έρμαια στα χέρια μάνατζερ, οι οποίοι τους δείχνουν στις αρχές της δημοσιότητας τους το δρόμο προς μία δήθεν λαμπερή ζωή!

Κοσμικές εξόδους, δωρεάν διακοπές, εγκαίνια, εκδηλώσεις, show μόδας φωτογραφίσεις και λοιπά!

Κάποιοι θαμπώνονται, κάποιοι ενθουσιάζονται και κάποιοι κάνουν αυτή τη ζωή αυτοσκοπό, διαθέσιμοι να την πληρώσουν με κάθε τίμημα!

Στις δύο όψεις του νομίσματος υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τα πάντα για να συνεχιστεί αυτή η δημοσιότητα, αλλά και οι παίκτες οι οποίοι έχουν ένα παρελθόν το οποίο θέλει να εκδικηθεί!

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί, τόσο το κακό σπυρί του εκδικητικου ποpvό από πρώην συντρόφους, όσο και η εθελοντική στροφή της καριέρας παικτών προς τη βιομηχανία του θεάματος ενηλίκων και του ονλυφανς.

Παίκτες ριάλιτι τηλεόρασης που γνωρίσαμε μέσα από το gntm, το Big Brother και το Power of love έχουν ήδη γυρίσει ταινίες εpωτικού περιεχομένου, παίκτριες από αρκετά ριάλιτι έχουν πέσει θύματα διαρροής ερωτικών φωτογραφιών και videos στο διαδίκτυο.

Παίκτρια ριάλιτι έχει συλληφθεί στη Λάρισα να εκδίδεται, ενώ παίκτρια του gntm κάνει ήδη καριέρα στο only fans!

Σύμφωνα με αναζήτηση στο διαδίκτυο only fans έχει κάνει αθόρυβα εδώ και περίπου ενάμιση μήνα , παίκτρια που συμμετείχε σε σχετικά πρόσφατο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης survivor και το όνομα της συζητιέται για το All Star!

Ποια είναι; Πάω να βάλω πιστωτική κάρτα να σας έχω νέα...

Πηγή: koolnews.gr

Survivor: Εφιάλτης για πρώην παίκτρια - Χάκερ διέρρευσαν ροζ βίντεο και της ζητούσαν 50.000 ευρώ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι μια πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία έπεσε θύμα χάκερ που την εκβιάζει με υλικό ερωτικού περιεχομένου από προσωπικές της στιγμές με τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή "Super Κατερίνα" του Alpha, η νεαρή κοπέλα που συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης έπεσε θύμα χάκερ οι οποίοι απέκτησαν πρόσβαση στους λογαριασμούς της σε Facebook και Instagram, αλλά και στο υλικό που υπήρχε στο κινητό της, ερωτικού περιεχομένου από προσωπικές της στιγμές.

Η ίδια δέχτηκε μήνυμα από ένα άγνωστο προφίλ στα social media, το οποίο ανέφερε ότι έχει στη διάθεσή του το ροζ βίντεο με τον σύντροφό της και της ζητούσε 50.000 ευρώ.

Η πρώην παίκτρια εξήγησε ότι δεν διαθέτει αυτό το ποσό. Ο χάκερ ζήτησε στη συνέχεια το ποσό των 5.000 ευρώ και για να την πιέσει έστειλε το βίντεο σε μέλη της οικογένειάς της. Τα παζάρια συνεχίστηκαν μέσω μηνυμάτων και το ποσό έπεσε στα 1.500 ευρώ.

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα και η υπόθεση θα φτάσει στη Δικαιοσύνη. Στο μεταξύ οι χάκερ έσβησαν φωτογραφίες από το προφίλ της, του οποίου τον έλεγχο ανέκτησε ξανά η νεαρή κοπέλα πριν από μερικές ημέρες.

"Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία όχι γιατί έχω όρεξη να ασχοληθώ ούτε για να πάρω like ούτε για τίποτα. Ο μόνος λόγος που το κάνω είναι να πω μέσω αυτού ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου παραβιάζει την προσωπική μου ζωή με το έτσι θέλω" έγραψε η πρώην παίκτρια του Survivor σε μια ανάρτησή της.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags