Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου: Σε… ΣΟΚ ο Χατζηνικολάου, ηχηρό χτύπημα - Άνω κάτω η εκπομπή, έρχεται… καυγάς με Κούγια! (Vid)
Life
| 2022-10-10 09:00:00

Σε… ΣΟΚ ο Χατζηνικολάου, ηχηρό χτύπημα - Άνω κάτω η εκπομπή, θα γίνει... κόλαση με Κούγια! (Vid)

Sportdog Team
Σε… ΣΟΚ ο Χατζηνικολάου, ηχηρό χτύπημα - Άνω κάτω η εκπομπή, θα γίνει... κόλαση με Κούγια! (Vid)

Πολύ άσχημα τα νέα για τον γνωστό δημοσιογράφο-παρουσιαστή, καθώς λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα, ανατράπηκαν τελείως τα σχέδια του.
 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με τη νέα εκπομπή του στον ANT1, «Πρόσωπο με Πρόσωπο», αλλά ο αναμενόμενος καλεσμένος δε θα παρευρεθεί κι έτσι αλλάζουν τα δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα, η πρεμιέρα του «Πρόσωπο με Πρόσωπο» είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 23:00, όπου καλεσμένος θα ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ωστόσο, ο Πρωθυπουργός ακύρωσε τη συνέντευξή του λόγω πένθους. Υπενθυμίζουμε ότι ο πατέρας της συζύγου του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, απεβίωσε πριν μερικές μέρες.

Παρόλα αυτά, έχουν ήδη γυριστεί δύο συνεντεύξεις, εκείνη του Αλέξη Κούγια και της Μιμής Ντενίση. Συνεπώς, υπάρχει μία πιθανότητα να παίξει στην πρεμιέρα μία από τις δύο συνεντεύξεις, σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος άλλος καλεσμένος-έκπληξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Πρόσωπο με Πρόσωπο» είναι μία νέα εκπομπή, όπου πρόσωπα της Πολιτικής, από την Οικονομία και την Κοινωνία, πρόσωπα της επικαιρότητας διασταυρώνουν τα ξίφη και τα επιχειρήματά τους με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ωστόσο, ακριβώς επειδή η νέα εκπομπή έχει κυρίως πολιτικό και κοινωνικό χαρακτήρα, ο παρουσιαστής επιθυμούσε να είχε πρόσωπο της πολιτικής στην πρεμιέρα του. Έτσι, δεν είναι απίθανο να οριστεί καινούργια ημερομηνία για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου στον ANT1, όπου καλεσμένος θα είναι κάποιο πολιτικό πρόσωπο.

Πηγή: youfly.com

Το... άγριο παρελθόν με Κούγια

Χατζηνικολάου και Κούγιας φυσικά έχουν συναντηθεί αρκετές φορές στον τηλεοπτικό αέρα στο παρελθόν και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν… αρπαχτεί. Δείτε τι συνέβη για παράδειγμα στην τελευταία τους συνάντηση!

Ο κ. Κούγιας βρέθηκε στο δελτίο προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ωστόσο πριν ξεκινήσει η κουβέντα δήλωσε ενοχλημένος από το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε λίγη ώρα πριν.

Αυτό που εκνεύρισε τον κ. Κούγια ήταν δύο ανώνυμες αναρτήσεις στα Social Media που μεταδόθηκαν στο δελτίο και μάλιστα μία από αυτές αποκαλούσε τον ποινικολόγο ως η «ντροπή της νομικής επιστήμης».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής και της απόφασής μου να υπερασπιστώ τον κ. Λιγνάδη» είπε ο κ. Κούγιας.

«Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;» συμπλήρωσε.

Απαντώντας ο κ. Χατζηνικολάου είπε πως το ρεπορτάζ είχε δύο ελαφρυντικά: Το ότι πρόκειται για δημόσιο υλικό, καθώς και ότι στο εν λόγω ρεπορτάζ συμπεριλαμβανόταν τόσο η απάντηση του κ. Κούγια, όσο και του γιου του.

 

Ωστόσο, οι διακοπές του κ. Κούγια, προκάλεσαν την έκρηξη του δημοσιογράφου. «Αφήστε με να ολοκληρώσω! Εγώ σας άκουσα», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Χατζηνικολάου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags