Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Το μεγαλύτερο χουνέρι σε Ατζούν - Πασίγνωστος ηθοποιός συμφώνησε για Survivor και δεν πήγε ποτέ!
Life
| 2022-10-13 09:00:00

Το μεγαλύτερο χουνέρι σε Ατζούν - Πασίγνωστος ηθοποιός συμφώνησε για Survivor και δεν πήγε ποτέ!

Sportdog Team
Το μεγαλύτερο χουνέρι σε Ατζούν - Πασίγνωστος ηθοποιός συμφώνησε για Survivor και δεν πήγε ποτέ!

Έδωσαν τα χέρια οι δύο πλευρές κι ενώ ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο, χάλασε τη συμφωνία…  

Συνέντευξη παραχώρησε ο Ιβάν Σβιτάιλο και αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας, αλλά και στον λόγο, για τον οποίο δεν πήγε στο Survivor.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε για τις δυσκολίες που έζησε κατά την πανδημία και την περίοδο της καραντίνας.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος η καραντίνα για τον καλλιτεχνικό κλάδο. Είχα τηλεοπτικές εμφανίσεις, ζούσα με επιδόματα και έχουμε μάθει να ζούμε και με λιγότερα», είπε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες που επιλέγουν να αναλαμβάνουν δουλειές αφιλοκερδώς. «Οι επαγγελματίες πρέπει να πληρώνονται, αλλά δεν ξέρω εάν κάποιος πρέπει να συμμετέχει κάπου αφιλοκερδώς», είπε.

Αναφορικά με τους ανθρώπους από τον χώρο του θεάματος που σέβεται, δήλωσε: «Γνωρίζω τον Γιάννη Κακλέα κι είναι βαθιά ευγενικός. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι από τους λίγους που προπληρώνει τους συναδέλφους τους».

Τέλος, αναφέρθηκε στο Survivor και την απόφασή του να μη συμμετάσχει τελικά. «Είχα πει ναι στην πρώτη προσέγγιση για το Survivor και είχαμε συμφωνήσει τα οικονομικά, αλλά δεν θυμάμαι πώς καταλήξαμε και δεν πήγα. Ευτυχώς που δεν πήγα, γιατί δεν ήθελα να με δει η Ελλάδα να βγάζω κυνόδοντες για ένα κομμάτι ψωμί», είπε κλείνοντας.

 
Τεράστια ανατροπή στο Survivor - Το πρώτο ζευγάρι που "κλείδωσε" - Κόπηκαν κορυφαία ονόματα!
 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του Survivor All Star που αναμένεται να ανάψει τα φώτα του παραμονή Χριστουγέννων στην πολυσυζητημένη παραλία του Άγιου Δομίνικου.

O Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί έχει διαμηνύσει στους συνεργάτες του ότι θα δώσει γη και ύδωρ στα χρυσά συμβόλαια των stars που θα βάλουν την υπογραφή στο συμβόλαιο για την συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δύο από τα πρόσωπα που έχουν «κλειδώσει» και επειδή οι ρήτρες είναι αυστηρές, τηρούν σιγήν ιχθύος και ως την ώρα που θα πατήσουν το πόδι τους στον Άγιο Δομίνικο δεν πρόκειται να ακούσουμε τίποτα  από το στόμα τους, είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το ζευγάρι θα το δούμε να εμφανίζεται ξανά μαζί στον Άγιο Δομίνικο και να αγωνιστεί για το μεγάλο έπαθλο.

Η λίστα των υποψηφίων μεγάλη, τα μυστικά ραντεβού με τους παίκτες συνεχίζονται…

Πολλοί είναι επίσης εκείνοι που θεωρούν βεβαία τη συμμετοχή τους ωστόσο από την εταιρεία παραγωγής επειδή γνωρίζουν ότι μιλούν πολύ τους αφήνουν να τη θεωρούν δεδομένη, όπως δεδομένο θεωρείται και το σοκ που θα υποστούν όταν δεν δουν το όνομα τους στην χρυσή λίστα…

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Όσον αφορά το κεφάλαιο Γιώργος Αγγελόπουλος -και παρά τις δικές του διαψεύσεις- δεν έχει κλείσει και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στην περίπτωσή του δεν υπάρχει όχι…

Ο λόγος που ο πιο δημοφιλής και τηλεοπτικός super παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή γύρω από το Survivor All Star είναι οι ρήτρες.

Οι αυστηρές ρήτρες σιωπής θα τηρηθούν και μετά την απογείωση του αεροπλάνου και καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δηλαδή μέχρι τον Ιούλιο του 2023 που θα γίνει και το μεγάλο φινάλε και η ανάδειξη του νικητή.

Πηγή: znews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags