Ο ΣΚΑΙ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε σκληρές διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα του καναλιού. Με την φετινή τηλεοπτική σεζόν να χαρακτηρίζεται μια από τις πιο δύσκολες λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού, αναστάτωση επικρατεί στον ΣΚΑΙ. Το κανάλι του Φαλήρου αλλιώς τα είχε σχεδιάσει και αλλιώς εξελίσσονται τα πράγματα. Αυτός ήταν και ο λόγος που σήμανε συναγερμός στην διοίκηση, η οποία είχε συνάντηση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Τι συζητάνε οι δύο πλευρές;

Οι σκέψεις του ΣΚΑΙ

Με το κανάλι να μην βλέπει τις επιδόσεις που περίμενε από τα προγράμματά του στους πίνακες τηλεθέασης θα κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Στον ΣΚΑΙ συζητείται έντονα να γίνουν ριζικές αλλαγές και να επιστρέψουν στην παλιά πετυχημένη συνταγή. Ποια είναι αυτή;

Να κάνει το κανάλι και πάλι στροφή στην ενημέρωση. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΣΚΑΙ είναι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που στηριζόταν κυρίως στην ενημέρωση. Έτσι, σκέφτονται να επενδύσουν και πάλι σε αυτήν και μάλιστα μπορεί να δούμε και νέα ενημερωτική εκπομπή.

ΣΚΑΙ και Ατζούν

Η εταιρία παραγωγής του Ατζούν είναι και αυτή που το κανάλι βασίζει το πρόγραμμά του. Είδαμε φέτος να κάνει μια προσπάθεια και ένα άνοιγμα προς την μυθοπλασία με την σειρά “ΣτΟργή”. Μια κίνηση που δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα πάρα το γεγονός ότι ο Ατζούν πίστευε πολλή την σειρά. Είχε γίνει μάλιστα γνωστή και η διαφωνία με το κανάλι για την ώρα προβολής της σειράς καθώς ο παραγωγός ήθελε να βρίσκεται στην prime time ζώνη. Όλα τα παραπάνω φαίνεται να οδήγησαν σε μια απόφαση, η οποία είναι να μην κάνει ο Ατζούν άλλη σειρά.

Από Survivor all star στο My Style Rocks

Στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών βρέθηκε και το πολυσυζητημένο Survivor All Star που η πλευρά του καναλιού θέλει να βγει στον αέρα όσο πιο γρηγορά γίνεται. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ολοκληρωθεί και το “The voice” αφού ο Γιώργος Λιανός είναι ο παρουσιαστής και στα δυο προγράμματα. Η επιθυμία είναι να βγει και πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων καθώς το κανάλι πιστεύει πολύ στην τηλεθέαση του reality.

Αναφορικά με το reality μόδας που ήταν να βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν έχουν γίνει σκέψεις να το αφήσουν για τον ερχόμενο φθινόπωρο. Καθώς ο Ατζούν θέλει στο τιμόνι της παρουσίασης να βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όχι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Από την δεύτερη μάλιστα περίμεναν πολλά οι δυο πλευρές όμως ο σκληρός αναγνώσιμός δεν βοήθησαν την παρουσιάστρια.

Για να δούμε αν τελικά οι δύο πλευρές θα καταφέρουν να αλλάξουν τα νούμερα τηλεθέασης και να κερδίσουν το χαμένο έδαφος που στοιχίζει αρκετά στον ΣΚΑΙ.

Πηγή: youfly.com/

Τεράστια ανατροπή στο Survivor - Το πρώτο ζευγάρι που "κλείδωσε" - Κόπηκαν κορυφαία ονόματα!

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του Survivor All Star που αναμένεται να ανάψει τα φώτα του παραμονή Χριστουγέννων στην πολυσυζητημένη παραλία του Άγιου Δομίνικου.

O Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί έχει διαμηνύσει στους συνεργάτες του ότι θα δώσει γη και ύδωρ στα χρυσά συμβόλαια των stars που θα βάλουν την υπογραφή στο συμβόλαιο για την συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δύο από τα πρόσωπα που έχουν «κλειδώσει» και επειδή οι ρήτρες είναι αυστηρές, τηρούν σιγήν ιχθύος και ως την ώρα που θα πατήσουν το πόδι τους στον Άγιο Δομίνικο δεν πρόκειται να ακούσουμε τίποτα  από το στόμα τους, είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το ζευγάρι θα το δούμε να εμφανίζεται ξανά μαζί στον Άγιο Δομίνικο και να αγωνιστεί για το μεγάλο έπαθλο.

Η λίστα των υποψηφίων μεγάλη, τα μυστικά ραντεβού με τους παίκτες συνεχίζονται…

Πολλοί είναι επίσης εκείνοι που θεωρούν βεβαία τη συμμετοχή τους ωστόσο από την εταιρεία παραγωγής επειδή γνωρίζουν ότι μιλούν πολύ τους αφήνουν να τη θεωρούν δεδομένη, όπως δεδομένο θεωρείται και το σοκ που θα υποστούν όταν δεν δουν το όνομα τους στην χρυσή λίστα…

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Όσον αφορά το κεφάλαιο Γιώργος Αγγελόπουλος -και παρά τις δικές του διαψεύσεις- δεν έχει κλείσει και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στην περίπτωσή του δεν υπάρχει όχι…

Ο λόγος που ο πιο δημοφιλής και τηλεοπτικός super παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή γύρω από το Survivor All Star είναι οι ρήτρες.

Οι αυστηρές ρήτρες σιωπής θα τηρηθούν και μετά την απογείωση του αεροπλάνου και καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δηλαδή μέχρι τον Ιούλιο του 2023 που θα γίνει και το μεγάλο φινάλε και η ανάδειξη του νικητή.

Πηγή: znews.gr

Το έκρυψαν στο Survivor- Παίκτης πήγε στο νοσοκομείο και δεν το έδειξε ο ΣΚΑΪ με απόφαση Ατζούν (Vid)

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παρότι οι τηλεθεατές δεν το έμαθαν ποτέ, πέρασε πολύ δύσκολα στο survivor και μάλιστα χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, εξέλιξη που δεν προβλήθηκε από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, όταν μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παιχνίδι αλλά δεν το έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

«Είχα δυσανεξία με τις καρύδες. Είχα πάει στο νοσοκομείο, είχα βάλει κορτιζόνη αλλά δεν το έδειξαν ποτέ», ανέφερε ο Ασημακόπουλος.

Με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει με άκρως χιουμοριστικό τρόπο: «Είχες βάλει κορτιζόνη; Για αυτό είχες γίνει αρκουδάκος»!