Facebook Pixel Τατιάνα Στεφανίδου: Έξαλλη η Τατιάνα Στεφανίδου με fake news - "Έκλεισε στόματα" on air για δημοσίευμα με... μπράβους! (Vid)
Life
| 2022-10-22 15:17:00

Έξαλλη η Τατιάνα Στεφανίδου με fake news! "Έκλεισε στόματα" on air για δημοσίευμα με μπράβους (Vid)

Sportdog Team
Έξαλλη η Τατιάνα Στεφανίδου με fake news! "Έκλεισε στόματα" on air για δημοσίευμα με μπράβους (Vid)

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που γράφτηκε σήμερα και αφορούσε μία βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας. Το σχολίασε την Παρασκευή στην εκπομπή της και τα... έχωσε άγρια.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία πιο πετυχημένες παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ έχει πάρα πολύ κοινό και εκτός τηλεόρασης, δηλαδή στα social media.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, πολλές φορές και η κοινωνική της ζωής απασχολεί τα lifestyle έντυπα, όμως δεν είναι και λίγες οι φορές που γράφονται τόσο για αυτή όσο και για τον σύζυγο της Νίκο Ευαγγελάτο διάφορα ψέματα.

Αυτή τη φορά όμως, εξοργίστηκε και αναγκάστηκε να δημοσίευση δημοσίευμα ιστοσελίδας που ανέφερε ότι κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας για ψώνια με… μπράβους!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αν διαβάσετε, υπάρχει μία σελίδα που γράφει διαρκώς fake news. Το enimerotiko.gr γράφει διαρκώς fake news και για μένα. Έβαλαν μία φωτογραφία μου με δύο καημένους που περπατάνε πίσω μου και λένε η Στεφανίδου με τους μπράβους, σκάνδαλο. Τι να πω, εγώ ούτε φύλαξη έχω, ούτε αστυνομικούς που έχουν άλλοι δημοσιογράφοι. Υπάρχει τέτοια αναξιόπιστα Μέσα που γράφουν ό.τι μπούρδα θέλουν»!

Δείτε μετά το 9.40:

 

 

 

 

Ιδού και το δημοσίευμα:

 

Κυκλοφορεί μόνο με τους σωματοφύλακες της: Σάλος με την εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου πρωί-πρωί στην Αθήνα

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, όπου για άλλη μία φορά «μαγνήτισε» τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

Η δημοσιογράφος είναι μία από τις καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης με τις σικάτες και προσεγμένες εμφανίσεις της. Η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για ψώνια, φορώντας ένα animal print φόρεμα με λεοπάρ pattern με το οποίο την είδαμε είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, το οποίο συνδύασε με ένα δερμάτινο jacket, ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες και μαύρη τσάντα.

Φυσικά μαζί της ήταν και οι άντρες της προσωπικής της ασφάλειας φορώντας πόλο άσπρα μπλουζάκια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags