Facebook Pixel Τάσος Κάκος - ΑΕΚ: "Έκρηξη" Κάκου για διαιτησία και ΑΕΚ: "Σκέτη παραπληροφόρη από τον κίτρινο Τύπο, γατάκια"! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-30 23:48:00

"Έκρηξη" Κάκου για διαιτησία και ΑΕΚ: "Παραπληροφόρηση από τον κίτρινο Τύπο, γατάκια"! (Vid)

Sportdog Team
"Έκρηξη" Κάκου για διαιτησία και ΑΕΚ: "Παραπληροφόρηση από τον κίτρινο Τύπο, γατάκια"! (Vid)

Για ποια φάση… τρελάθηκε ο τηλεκριτικός διαιτησίας και τι είπε στον "αέρα" του OPEN το βράδυ της Παρασκευής; Ποια ήταν τα σχόλια που τον ενόχλησαν;

Ο Τάσος Κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής στην αθλητική εκπομπή του OPEN και στη συνέχεια… έλυσε τις διαφορές του με κάποιους δημοσιογράφους. Τι έχει συμβεί; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ατλέτικο Μαδρίτης και Λεβερκούζεν ήρθαν ισόπαλες 2-2 και οι "ροχιμπλάνκος" έμειναν εκτός συνέχειας στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε. Κι αυτό γιατί ενώ ο διαιτητής Τουρπέν είχε σφυρίξει για τελευταία φορά, κλήθηκε από το VAR να εξετάσει μία περίπτωση πέναλτι στην περιοχή των Γερμανών. Εκεί ο Γάλλος ρέφερι διαπίστωσε πράγματι παράβαση για χέρι, αλλά η Λεβερκούζεν είχε ήρωα τον Χραντέσκι που απέκρουσε το πέναλτι του Καράσκο, ενώ οι Ισπανοί δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ούτε σε διπλή προσπάθεια στην επαναφορά. 

H συγκεκριμένη φάση λοιπόν, συνδέθηκε από κάποιους με όσα είχαν γίνει πριν λίγες μέρες στο ελληνικό πρωτάθλημα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Στην τελευταία φάση του αγώνα οι Περιστεριώτες ζήτησαν πέναλτι για μία μονομαχία μέσα στην περιοχή ανάμεσα σε Μάνταλο και Σουάρεθ. Τότε, ο Κάκος είχε υποστηρίξει πως ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος βιάστηκε να σφυρίξει τη λήξη και δεν έδωσε το δικαίωμα στο VAR (Γκορτσίλας) να ελέγξει τη φάση για πιθανό πέναλτι, με αρκετούς ρεπόρτερ της Ένωσης μετά το ματς του Champions League να δηλώνουν πως... πήρε το μάθημά του και ότι ο τηλεκριτικός διαιτησίας εκτέθηκε με όσα έλεγε πριν από λίγα 24ωρα.

Ο Τάσος Κάκος όμως το βράδυ της Κυριακής σχολιάζοντας τις αντιδράσεις και τις... επιθέσεις προς του πρόσωπό του από «κιτρινόμαυρους» ρεπόρτερ, ανέφερε: «Δύο εβδομάδες κανείς δεν ασχολήθηκε, ξαφνικά είδαν το παιχνίδι της Ατλέτικο και το θυμήθηκαν. Σκέτη παραπληροφόρηση από τον κίτρινο Τύπο, από κάποια γατάκια, που περιμένουν να κάνω το λάθος. Τέσσερα χρόνια περιμένουν και θα περιμένουν πολύ.

Υπάρχει όμως μία μεγάλη διαφορά στις δύο φάσεις. Στο ένα ματς, στην Ατλέτικο, ο διαιτητής ζήτησε από τους παίκτες να περιμένουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Σιδηρόπουλος δεν είπε κάτι τέτοιο, άρα από το VAR δεν μπορούσαν να το ελέγξουν. Μοιάζουν οι δύο φάσεις, αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Αν και στην Ατλέτικο, έγινε πάλι λάθος. Καθώς έπρεπε να γίνει η εκτέλεση πέναλτι και μόνο, σε νεκρή φάση δηλαδή».

Θυμηθείτε τις δύο φάσεις:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags