Facebook Pixel Survivor - Φαίη Σκορδά: Καραμπόλα με Survivor - Πρόταση βόμβα Ατζούν σε Φαίη Σκορδά - Υπογράφει με τρελά χρήματα!
Life
| 2022-11-05 11:10:00

Καραμπόλα με Survivor - Πρόταση βόμβα Ατζούν σε Φαίη Σκορδά - Υπογράφει με τρελά χρήματα!

Sportdog Team
Καραμπόλα με Survivor - Πρόταση βόμβα Ατζούν σε Φαίη Σκορδά - Υπογράφει με τρελά χρήματα!

Αλλάζει ρόλο η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις, υποχρεώνουν τον Τούρκο παραγωγό να της κάνει μία άκρως δελεαστική προσφορά.

Το Survivor φέτος αναμένεται να ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη φορά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρώτη ημερομηνία που έχουν δώσει οι υπεύθυνοι στους παίκτες που συζητούν για να συμμετέχουν στην all star βερσιόν είναι η 10η Δεκεμβρίου.

Αν τελικά αυτή είναι η ημερομηνία που οι παίκτες θα αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, το Survivor φέτος θα ξεκινήσει στα μέσα του Δεκέμβρη.

Η εξέλιξη αυτή βεβαίως φέρνει αναστάτωση και στα υπόλοιπα προγράμματα του σταθμού καθώς το The Voice που έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στον ΣΚΑΪ δεν θα έχει ολοκληρωθεί.

Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να βρεθεί κάποιος ή κάποια που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό ο οποίος θα πρέπει να αναχωρήσει για το Άγιο Δομίνικο στα μέσα του επόμενου μήνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναζητείται μια τέτοια λύση. Θυμίζουμε ότι όταν η Δούκισσα Νομικού συνεργαζόταν με τον ΣΚΑΪ είχε παρουσιάσει τον τελικό του The Voice.

Ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο φέτος;

Στους διαδρόμους του σταθμού το όνομα που ακούγεται είναι αυτό της Φαίης Σκόρδα.

Η υποψηφιότητα της Φαίης συγκεντρώνει, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, τις περισσότερες πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό.

Και, όπως επιμένουν οι ίδιες πηγές, είναι θέμα χρόνου να γίνει επίσημη πρόταση στη Φαίη. Αν τελικά την αποδεχτεί τότε θα τη βλέπουμε σε δύο ταμπλό: το πρωί στο «Πρωινό μας» και τις Κυριακές το βράδυ στο The Voice.

Πηγή: znews.gr

Αποκαλυπτική η Φαίη Σκορδά - Φόρεσε φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο και χωρίς εσώρουχο - Δείτε ΦΩΤΟ!

Η Φαίη Σκορδά είναι όμορφη πετυχημένη και μόνη. Μπορεί κατά την φετινή της μεταγραφή στον ΣΚΑΪ η εκπομπή της από άποψη τηλεθέασης να μην πηγαίνει ιδιαίτερα καλά όμως δεν παύει να είναι στην τριάδα με τις πιο επιτυχημένες ελληνίδες παρουσιάστριες!

Οτιδήποτε φορέσει το αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο αφού με ύψος 1,77 μέτρα μακριά πόδια και ιδανικές αναλογίες η καλλονή παρουσιάστρια από το Κιλκίς, μόνο απαρατήρητη δεν περνάει!

Λίγο νωρίτερα τόλμησε μία εμφάνιση που θυμίζει την αντίστοιχη που είχε κάνει πριν από σχεδόν 30 χρόνια το 1993 η Καίτη Γαρμπή στη Eurovision όταν και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό και φόρεσε ένα τυρκουάζ φόρεμα χωρίς εσώpoυχο!

Χαρακτηριστικό είναι ότι για αυτό το φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη ακόμα και σήμερα συζητάμε για το αν φορούσε η όχι η Καιτούλα εσώρουχο!

Αν για την Καίτη Γαρμπή παραμένει ακόμα και σήμερα ο προβληματισμός για τη Φαίη Σκορδά και την τελευταία της εμφάνιση είμαστε βέβαιοι ότι από μέσα δεν φοράει τίποτα!

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε λευκό ιβουάρ maxi φόρεμα το οποίο και ήθελε να προσφέρει υπό μορφή διαγωνισμού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Όχι για το διαγωνισμό αλλά για το φοράει δεν φοράει

Πηγή: koolnews.gr

"Πάγωσαν" στον ΣΚΑΪ - Σκίστηκε στον... αέρα το παντελόνι της Ματσούκα - Άφωνη και η Σκορδά! (Vid)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία άθελά της... αναστάτωσε τους τηλεθεατές αλλά και τον σκηνοθέτη της εκπομπής, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε για να καλύψει το σκισμένο παντελόνι της ηθοποιού.

Στην συνέντευξή της μίλησε για όλους και για όλα, αφού αναφέρθηκε στην παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας», η οποία ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Μικρό Παλλάς».Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει περάσει στην τηλεόραση, αλλά και στα… sociel media.

Ωστόσο, η εμφάνισή της είχε και ένα απρόοπτο. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο βίντεο (μετά το 1:00), όταν η ηθοποιός κάθισε στον καναπέ σκίστηκε το πίσω μέρος του παντελονιού της. Ευτυχώς για αυτήν, ο σκηνοθέτης κατάλαβε σύντομα το απρόοπτο και καθ’ όλη την διάρκεια της συνέντευξης απέφευγε να δείχνει το επίμαχο πλάνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags