Facebook Pixel Άρης Σοϊλέδης: Εξελίξεις για το Survivor και τη σχέση με τη Σοφιάννα!
Life
| 2022-11-11 09:40:00

Αποκάλυψη για Σοϊλέδη και Σοφιάννα - Η σχέση μετά το Survivor - Το επιβεβαίωσε on camera (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Σοϊλέδη και Σοφιάννα - Η σχέση μετά το Survivor - Το επιβεβαίωσε on camera (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά είχαν ακουστεί κατά την παρουσία τους στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα κάποιοι από τους συμπαίκτες τους είχαν μιλήσει ανοιχτά και για… στενή σχέση.

Ο Άρης Σοϊλέδης μπορεί να μην βρίσκεται σε κάποια ποδοσφαιρική ομάδα, ωστόσο… τρέχει συνεχώς, καθώς ετοιμάζεται για τον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως συζητάει και για το Survivor All Star.

Άλλωστε, ήταν από τους πρωταγωνιστές στον τελευταίο κύκλο, καθώς μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο αφού οι τηλεθεατές επέλεαξν στον τελικό τον Στάθη Σχίζα, ωστόσο αθλητικά ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του παιχνιδιού.

Ο Σοϊλέδης πάντως είχε απασχολήσει και για άλλους λόγους το τηλεοπτικό κοινό, καθώς όσο ήταν στο νησί είχε εμπλακεί σε κάποιους καυγάδες, είχε τιμωρηθεί για κάποιες… παρανομίες (είχε βρει κινητό και είχε επικοινωνήσει με Ελλάδα), ενώ υπήρξε και τεράστια φημολογία για τη σχέση του με τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Τα δύο παιδιά έκαναν παρέα στον Άγιο Δομίνικο και κάποιοι από τους συμπαίκτες τους On camera άφηναν υπονοούμενα για… ερωτισμό στον αέρα. Αμφότεροι είχαν διαψεύσει κατηγορηματικά το γεγονός, ενώ πλέον δεν κάνουν ούτε παρέα.

Πρόσφατα η Σοφιάννα απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για τον Σοϊλέδη, ενώ ο ποδοσφαιριστής όντας καλεσμένος χθες στην πρωινή εκπομπή του OPEN, σε ερώτηση με ποιους παίκτες από το Survivor που έχει ακόμα επαφή, δεν ανέφερε το όνομα της πρώην, όπως φαίνεται, φίλης του!

 

 

Ξεσπά ο Άρης Σοϊλέδης – “Όποιος αναφερθεί ξανά με ψέματα στη σύζυγό μου θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου” (vid)

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρία Αντωνά και στον “πόλεμο” που δέχονται καθημερινά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε στο “Πάμε Πρωινιάτικα”: “Θεωρώ ότι από πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι, έδειξα την ευαισθησία μου με τη Μαρία και πόσο καλά είμαστε και ότι πάμε και για γάμο και λοιπά και προσπάθησαν αθέμιτα να με χτυπήσουν εκεί γιατί είδαν πόσο ευαίσθητος είμαι στο κομμάτι της σχέσης μου και επειδή κάθε φορά που μιλούσα για εκείνη, συγκινούμουν πάρα πολύ και θεώρησαν ότι είναι οκ να με χτυπήσουν εκεί. Τελείωσε αυτό, τα αφήνω όλα πίσω, η ζωή προχωράει και πρέπει να εξελισσόμαστε σαν άνθρωποι”.

Αλλά θα πω κάτι και είναι πολύ σημαντικό. Για εμένα που ήμουν εκεί και ήμουν μέρος του παιχνιδιού μπορούν να λένε ό,τι θέλουνε. Δεν επιτρέπω όμως σε κανέναν να αναφέρεται στη σύζυγό μου, δεν επιτρέπω σε κανέναν να αναφέρει το όνομα αυτής της γυναίκας γιατί για εμένα αυτή η γυναίκα είναι το παν. Όποιος αναφερθεί ξανά σε εκείνη και πει κάτι το οποίο είναι ψέματα, θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου. Σας το λέω πολύ ξεκάθαρα”, πρόσθεσε ο Άρης Σοϊλέδης.

Τέλος, ανέφερε: “Μου μετέφεραν φίλοι, γνωστοί, οικογένεια πόσο δύσκολα πέρασε η Μαρία, όσο ήμουν στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο οποιοσδήποτε θα προσπαθούσε να πει το καλύτερο για τον άνθρωπό του και να τον υπερασπιστεί. Θα προσπαθήσεις κάπως να βοηθήσεις την κατάσταση και είναι απόλυτα λογικό”.

 

Σάλος στο διαδίκτυο - Κουκλάρα παίκτρια του Survivor σε ακατάλληλες φωτογραφίες - Δείτε την!

Πρωινό ξύπνημα με την Ασημίνα Ιγγλέζου να ποζάρει μπροστά στα μάτια μας χωρίς να φοράει απολύτως τίποτα και απλά να έχει το χέρι της στα απόκρυφα σημεία της, δεν έχουμε ξανακάνει η αλήθεια είναι!

Η εντυπωσιακή ξανθιά influencer τολμάει για ακόμα μια φορά να παίζει τρελό παιχνίδι πάνω στην άκρη του νήματος και να αναστατώνει τόσο τα μηχανάκια του instagram αλλά και όλους τους θαυμαστές της.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ μας ρίχνει για μια ακόμα φορά στον δρόμο της αμαρτίας με την ίδια μάλιστα να γράφει στην λεζάντα

«Eίμαστε όλοι αμαρτωλοί….. ή μήπως όχι»;

Το σίγουρο είναι ότι για μια ακόμα φορά κατάφερε να τραβήξει, εκτός απο το δικό μας και όλα τα βλέμματα πάνω της με το εντυπωσιακό γuμvo σώμα της

Απολαύστε την με μεγάλη προσοχή

Πηγή: tvfreaks.gr

Η Ιγγλέζου χωρίς μαγιό… ρίχνει το Instagram!  (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ασημίνα Ιγγλέζου αυτή την φορά πραγματικά το τερμάτισε, αφού στο λογαριασμό της στο Instagram, ανέβασε ένα βίντεο που όμοιο του δεν έχει τολμήσει να ανεβάσει καμία, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Όσες φορές και να δεις την Ασημίνα Ιγγλέζου το σώμα της είναι αυτό που κάνει την διαφορά, είτε φοράει ρούχα είτε φοράει ελάχιστα. Τι γίνεται όμως όταν η ξανθιά κουκλάρα Ασημίνα αποφασίζει να κατεβάσει την παροχή στον εγκέφαλο μας με ένα βίντεο που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε;

Αυτή την φορά θα μπορούσαμε να πούμε ότι πραγματικά το τερμάτισε, αφού όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο παρακάτω η δημοφιλής instagramer κολάζει όλη την χώρα βουτώντας στην θάλασσα τώρα και όχι το καλοκαίρι, χωρίς να φοράει μαγιό!

Τι και αν ο φακός της κάμερας έχει δει τα απίστευτα από την εντυπωσιακή καλλονή αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων και πρώην παίκτρια του Survivor, σήμερα η Ασημίνα έκανε αυτό που ούτε από εκείνη δεν θα το περιμέναμε να το κάνει, ακόμα και αν έβαζε στοίχημα.

Βούτηξε στα παγωμένα νερά, φορώντας μόνο το πάνω μέρος από το μαγιό της έχοντας ξεκάθαρα αποφασίσει να μην φοράει κάτι από κάτω τρελαίνοντας τους πάντες.

Σε αυτό το βίντεο που θα δείτε η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει ξεφορτωθεί από πάνω της το μαγιό της και μάλιστα δεν φοράει τίποτα από αυτά που μας έχει συνηθίσει… ούτε καν κορδονάτο!

Δείτε την Ασημίνα όπως δεν την έχετε ξαναδεί εδώ και μετά ακολουθεί βίντεο… κόλαση:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags