Facebook Pixel Masterchef - Survivor: Mega Spoiler για Masterchef - Έρχονται τρομερές αλλαγές, αποκάλυψη Ιωαννίδη - Έτσι χτυπάει Survivor!
Life
| 2022-11-11 23:01:00

Mega Spoiler για Masterchef - Έρχονται τρομερές αλλαγές, αποκάλυψη Ιωαννίδη - Έτσι χτυπάει Survivor!

Sportdog Team
Mega Spoiler για Masterchef - Έρχονται τρομερές αλλαγές, αποκάλυψη Ιωαννίδη - Έτσι χτυπάει Survivor!

Ο διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει με μεγάλες εκπλήξεις και οι συντελεστές του είναι σίγουροι πως θα είναι οι μεγάλοι νικητές απέναντι στο ριάλιτι επιβίωσης του Ατζούν. Τι ετοιμάζουν;
 

Καλεσμένος στο “Dot” ήταν ο Πάνος Ιωαννίδης και μίλησε με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο MasterChef και στο νέα σεζόν που θα έρθει σε μερικούς μήνες.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ και κριτής είπε: “Όπως κάθε χρόνο, θα είναι κάτι διαφορετικό. Συζητάμε όχι μόνο το πως θα δυσκολέψουμε τους παίκτες, αλλά και πως να τους αιφνιδιάσουμε σύμφωνα με αυτά που ξέρουν κι έχουμε δει. Οπότε αλλαγές υπάρχουν. Αλλάζουμε κανόνες, είναι έξυπνες αλλαγές, κανονικά γραμμή και πάμε”.

Μάλιστα τόνισε: “Θα τους κάνουμε πράγματα που δεν τα περιμένουν, όσο μελετημένοι κι αν έρθουν. Είναι τέλειο”.

Όσον αφορά τον νεογέννητο γιο του, είπε: “Ήρθε το παιδί, οπότε οι φετινές διακοπές ήταν τελείως διαφορετικές. Επιλέξαμε με την οικογένειά μου να πάμε στο Πήλιο, σε ένα πολύ ωραίο μέρος. Ήταν πολύ όμορφα και οικογενειακά. Ό,τι και να σου πουν για τα παιδιά, αν δεν το βιώσεις δεν το καταλαβαίνεις. Είναι τελείως άλλο level. Είμαστε από τις περιπτώσεις ζευγαριών που μας ένωσε περισσότερο το παιδί. Υπάρχει φοβερή αγάπη που δεν μπορείς να την εξηγήσεις. Απλά το αγαπάς. Αυτό βοηθάει τη σχέση”.

Πάνος Ιωαννίδης: «Τα γυρίσματα του MasterChef ξεκινούν σε μερικές ημέρες»

Ο διάσημος σεφ Πάνος Ιωαννίδης μίλησε σήμερα Πέμπτη (10/11) στο «Breakfast@Star» για το ρόλο του πατέρα και τη νέα σεζόν του MasterChef, ενώ αποκάλυψε πως τα γυρίσματα για το νέο κύκλο θα ξεκινήσουν σε πολύ λίγο καιρό.

«Τα γυρίσματα του MasterChef ξεκινούν πολύ σύντομα. Σε μερικές μέρες ξεκινάμε. Εμάς δε μας αγχώνει τίποτα. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας όπως κάθε χρόνο, θα περάσουμε καλά όπως κάθε χρόνο. Οπότε, κανένα άγχος… Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι δική μας δουλειά, είναι δουλειά του καναλιού, οπότε εμείς δεν τα κοιτάζουμε», είπε αρχικά αναφερόμενος στο MasterChef.

Έπειτα, η συζήτηση έφτασε στον ερχομό του γιου του, τη ζωή ως πατέρας, αλλά και στο πώς έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όποιος θέλει να το καταφέρει αυτό, νομίζω ότι μπορεί να το καταφέρει. Απλά κρατάς τη ζωή σου απ’ έξω. Αλλάζει όλη η ζωή με τον ερχομό ενός παιδιού. Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι που να με αγχώνει. Το μόνο που με αγχώνει και με άγχωνε πάντα είναι ότι δεν έχω πολύ χρόνο για τους δικούς μου ανθρώπους. Γενικά με τη σύζυγό μου έχουμε μοιράσει τις υποχρεώσεις», συμπλήρωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags