Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο Ατζούν… παρακαλάει τον πιο "μισητό" παίκτη όλων των Survivor - "Μπαίνει στο παιχνίδι ο Ντάνος"!
Life
| 2022-11-18 09:20:00

Ο Ατζούν… παρακαλάει τον πιο "μισητό" παίκτη όλων των Survivor - "Μπαίνει στο παιχνίδι ο Ντάνος"!

Sportdog Team
Ο Ατζούν… παρακαλάει τον πιο "μισητό" παίκτη όλων των Survivor - "Μπαίνει στο παιχνίδι ο Ντάνος"!

Οι πληροφορίες για την απόλυτη ανατροπή με Γιώργο Αγγελόπουλο και ποιον παίκτη που δεν ήθελε να βλέπει το τηλεοπτικό κοίνο, θέλει να στείλει ξανά στο νησί ο Τούρκος παραγωγός;

Πολλά είναι τα ονόματα των πρώην παικτών που δέχτηκαν πρόταση για να συμμετέχουν στο Survivor All Star το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Ιανουαρίου. Ωστόσο δεν απάντησαν όλοι θετικά.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μεταξύ αυτών που είπαν «όχι» στο φετινό Survivor είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Τριαντάφυλλος, ο Βαλάντης, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Ειρήνη Κολιδά, ο Γιωρίκας Πηλίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σημειώνεται ότι κάποιοι από αυτούς μπορεί να είπαν αρχικά “όχι”, ωστόσο όλα μπορούν να ανατραπούν καθώς οι διαπραγματεύσεις με την εταιρεία παραγωγής συνεχίζονται. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται κάποια από τα παραπάνω ονόματα να βρεθούν τελικά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, στην εκπομπή του MEGA μετααφέρθηκε η πληροφορία ότι ο "Ντάνος" τελικά θα πάει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει κάνει καλή πρόταση και στον τραγουδιστή Βαλάντη, ο οποίος στο προηγούμενο πέρασμά του δημιούργησε κόντρες με τους συμπαίκτες και παράλληλα επικρίθηκε όσο λίγοι από το τηλεοπτικό κοινό!

 

 

Η απόλυτη ανατροπή - Έξαλλος Ατζούν "τέλειωσε" κορυφαίο παίκτη από Survivor - Πήγαινε να το πάρει

Survivor Spoiler: Το ρόστερ για το Survivor All Star κλείνει και η πρώτη μεγάλη απουσία - έκπληξη είναι γεγονός...

Εκπληξη όχι από την πλευρά της συμμετοχής, αλλά αντίθετα, της μη συμμετοχής. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ήδη στα χέρια του τη λίστα με τους 30 προτεινόμενους, εκ των οποία οι 24, 12 άντρες και 12 γυναίκες, θα μπουν πρώτοι στους στίβους μάχες για να διεκδικήσουν από τις 8 Γενάρη τον τίτλο του All Star Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει ξεκαθαρίσει εκ των προτέρων τόσο το ποιοι είναι άκρως απαραίτητοι για να μπουν στο Survivor All Star, όσο και το ποιοι δεν τον προβληματίζουν αν δεν μπουν. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, σε αυτή τη λίστα υπάρχει ένα πολύ γνωστό όνομα.

Σήμερα θα αποκαλύψουμε τον πρώτο πρώην παίκτη που δεν υπολογίζεται για το Survivor All Star.

Ο λόγος γίνεται για τον Αρη Σοϊλέδη, ο οποίος με τα σημερινά δεδομένα κι εφόσον δεν προκύψει κάποια δραματική ανατροπή στα «θέλω» του Ατζούν, μένει εκτός Survivor All Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίτια αυτής της απόφασης του παραγωγού του Survivor έχουν να κάνουν καθαρά με τα αγωνιστικά κριτήρια, αλλά και θέματα συμπεριφοράς

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Αρης Σοϊλέδης θα παραμείνει στην Ελλάδα και δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο του All Star, τουλάχιστον από την αρχή, διότι ποτέ δεν λες ποτέ σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τις αποφάσεις του Ατζούν.

Πηγή: dokari.gr

 

Οι 16 σίγουροι παίκτες για Survivor - "Καψούρα" Ατζούν με πασίγνωστη τραγουδίστρια - Επτά ραντεβού!

15 παίκτες φέρονται αυτή τη στιγμή ως «σίγουροι» και κλειδωμένοι από την πλευρά της παραγωγής, για να πάρουν μέρος στο Survivor All Star.

Αυτοί είναι οι:

  • Γιάννης Σπαλιάρας
  • Σάκης Κατσούλης
  • Καρολίνα Κολύβα
  • Μαριάννα Ρουμελιώτη
  • Τάκης Καραγκούνιας
  • Ασημίνα Χατζηανδρέου
  • Περικλής Κονδυλάτος
  • Μάριος Πρίαμος Παπαδόπουλος
  • Κωνσταντίνος Βασάλος
  • Ευριδίκη Βαλαβάνη
  • Σπύρος Μαρτίκας
  • Βρισηίδα Ανδριώτου
  • Μαριάνθη Κάσδαγλη
  • Γιώργος Ασημακόπουλος
  • Κώστας Παπαδόπουλος
  • Στάθης Σχίζας

Ποιοι αναμένουν στο.. ακουστικό τους

Ακολουθεί το γκρουπ των παικτών που βρίσκονται ακόμα σε διαπραγματεύσεις με την παραγωγή του Survivor All Star, είτε για οικονομικούς λόγους, όπως ο Τριαντάφυλλος, είτε για άλλους, όπως η άρση της δικαστικής διαμάχης της Accun με τον Τζέιμς, που θέτει ως όρο ο Καφετζής για να ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο.

  • Τριαντάφυλλος
  • Τζέιμς Καφετζής
  • Αννα Μαρία Βέλλη
  • Αρης Σοϊλέδης

Στόχος της παραγωγής είναι μέχρι τις 20 Νοέμβρη να έχουν κλείσει τους 24 που θα ξεκινήσουν, αλλά και τους επόμενους 8 που θα μπουν για να καλύπτουν τα κενά των πρώτων αποχωρήσεων.

Πως η Φαίη Σκορδά στέλνει την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Survivor μέσω του The Voice (βίντεο)

Τον τελευταίο καιρό το όνομα της Φαίη Σκορδά έχει αναμειχτεί με την παρουσίαση του The Voice μιας και όπως όλα δείχνουν το μουσικό σόου δεν θα τελειώσει πριν ξεκινήσει το Survivor All Star με αποτέλεσμα αυτή την χρονιά ο Γιώργος Λιανός να μην μπορεί να βρίσκεται και Ελλάδα και Άγιο Δομίνικο ταυτόχρονα.

Το όνομα της παρουσιάστριας μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί, όλοι όμως είναι σίγουροι ότι η ξανθιά παρουσιάστρια θα παρουσιάσει τα live στο The Voice.

Το όνομα που επίσης έχει ακουστεί για το The Voice, αλλά για την παρουσία στα backstage είναι αυτό της γνωστής σε όλους τραγουδίστριας Ειρήνης Παπαδοπούλου, η οποία είχε σύμφωνα με τις διαρροές δεχτεί πρόταση απο την παραγωγή.

Η Φαίη Σκορδά άθελά της αποκάλυψε ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου θα είναι backstage στο “The Voice”, η ίδια όμως δεν επιβεβαίωση ούτε και διέψευσε την είδηση.

Μήπως τελικά αυτό σημαίνει ότι η «μπουλντόζα» του Survivor θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, γιατί κάτι τέτοιο έχει πάρει το αυτί μας τις τελευταίες ημέρες

 

Survivor: «Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει επτά ραντεβού αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει»

Κάθε μέρα που περνά μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor, που θα αποτελείται από παίκτες που έχουν βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο κι έχουν ζήσει αυτή τη δύσκολη αλλά ξεχωριστή εμπειρία.

Η κάμερα της εκπομπής του Open «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» συνάντησε τον Κώστα Παπαδόπουλο κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου του κι εκείνος ρωτήθηκε φυσικά για το «Survivor All Star». O πρώην παίκτες του reality επιβίωσης αποκάλυψε ότι όλοι οι παίκτες που θα πάνε στο παιχνίδι έχουν ήδη υπογράψει και εξαίρεση αποτελεί ο Τριαντάφυλλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει κάνει επτά ραντεβού με την παραγωγή του Ατζούν Ιλίτζαλι, ωστόσο ακόμα δεν έχει βάλει την τελική υπογραφή.

«Έχουν υπογράψει όλοι εκτός από τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ακόμα συζητάει. Έχει κάνει επτά ραντεβού, τι συζητάει σε τόσα ραντεβού; Τα λεφτά είναι μια ταρίφα για όλους και αυτό είναι αυτονόητο ότι δεν θα αλλάξει. Είναι πάρα πολύ δίκαιο για όλους. Εγώ σας λέω ότι ο Τριαντάφυλλος δεν έχει υπογράψει», τόνισε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags