Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα στα τηλεοπτικά του Μουντιάλ! Σε ελεύθερη συχνότητα όλα τα ματς σήμερα λόγω των προβλημάτων
Life
| 2022-11-22 15:11:00

Βόμβα στα τηλεοπτικά του Μουντιάλ! Σε ελεύθερη συχνότητα όλα τα ματς σήμερα λόγω των προβλημάτων

Sportdog Team
Βόμβα στα τηλεοπτικά του Μουντιάλ! Σε ελεύθερη συχνότητα όλα τα ματς σήμερα λόγω των προβλημάτων

Τα πολλά ζητήματα της πλατφόρμας οδήγησαν τη μετάδοση της δεύτερης αναμέτρησης της ημέρας σε ελεύθερο κανάλι και αναμένονται εξελίξεις.

Για τρίτη μέρα συνεχίζονται τα προβλήματα στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1+, η οποία δείχνει τους αγώνες του Μουντιάλ, έναντι συνδρομής.

Στο ματς Αργεντινή-Σαουδική Αραβία, η μετάδοση κόπηκε κάποιες φορές, δημιουργήθηκε πάλι γκρίνια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και έτσι το κανάλι αποφάσισε να προβάλλει την αναμέτρηση Δανία-Τυνησία για τον 4ο όμιλο στην ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ματς στις 18:00, μεταξύ Μεξικού και Πολωνίας αλλά και αυτό των 21:00, μεταξύ Γαλλίας και Αυστραλίας, για τον 3ο και 4ο όμιλο αντίστοιχα θα μεταδοθεί στην κανονική συχνότητα.

Μάλιστα υπάρχουν συζητήσεις για να "φύγουν" όλα τα ματς από τη συνδρομητική πλατφόρμα! Αυτό σημαίνει, ότι ο ΑΝΤ1 θα πρέπει να αποζημιώσει, δίνοντας τα λεφτά πίσω στους τηλεθεατές.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags