Facebook Pixel Μάρκος Σεφερλής: "Πάγωσε" και ο Μάρκος Σεφερλής με την… Σαντορίνη - Απίθανη γκάφα από παίκτη (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-11-26 01:04:00

"Πάγωσε" και ο Μάρκος Σεφερλής με την… Σαντορίνη - Απίθανη γκάφα από παίκτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πάγωσε" και ο Μάρκος Σεφερλής με την… Σαντορίνη - Απίθανη γκάφα από παίκτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πιο εύκολη ερώτηση που θα μπορούσε να του τύχει, έδωσε την πιο άκυρη απάντηση!

Μία επική στιγμή σημειώθηκε στο τηλεπαιχνίδι 5χ5, που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο παρουσιαστής ζήτησε από τους παίκτες να του πουν νησιά το όνομα των οποίων τελειώνει σε –ος κι ένας παίκτης… Θεός, κατάφερε να πει «Σαντορίνη»!

Η απάντησή του σόκαρε πραγματικά και τον Μάρκο. Δείτε τι συνέβη στο βίντεο μετά το 17ο λεπτό:  

 

Πήγαν στον Σεφερλή και έγιναν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα - "Πάγωσε" με τις απαντήσεις ο Μάρκος! (Vid)

Ρεσιτάλ έδωσε μία παρέα στο παιχνίδι 5χ5 του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής, καθώς κατάφεραν να μην πετύχουν τίποτα σε ερώτηση Γεωγραφίας.

Η ερώτηση του παρουσιαστή ήταν «πείτε μας ένα νησί του Ιονίου που φημίζεται για τις παραλίες του». Η πρώτη απάντηση ήταν η Σαντορίνη, η δεύτερη Χαλκιδική και η τρίτη μετά από ώριμη σκέψη η… Πράγα!

Όπως ήταν λογικό το βίντεο έγινε viral και τα σχόλια… έπεσαν βροχή, αφού οι απαντήσεις έφεραν σε αμηχανία και τον Σεφερλή που ξέσπασε σε λίγα.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών πάντως, απάντησε σχετικά κάτω από το βίντεο: «Θα ήθελα λίγο να ηρεμήσετε και να μην το περνάτε τόσο κατάκαρδα !! Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να έγινε και δώσαμε εκείνες τις απαντήσεις .. μπορεί να το κάναμε επίτηδες για να γίνουμε βαιραλ μπορεί και όντως να μην γνωρίζαμε .. μπορεί να κόλλησε το μυαλό μας !! Εσείς όμως που είστε μορφωμένοι και λυπηθήκατε τόσο πολύ για εμάς ψηφίζετε και φτάσατε την Ελλάδα στο σημείο που είναι ???????????? !! Επειδή είστε σκατοψυχοι και κατακρίνετε και λιθοβολείτε οτιδήποτε δεν σας κάτσει καλα@στ αυτιά μιας κι εσείς είστε ΤΕΛΕΙΟΙ ! ????????????».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 爪卂ᗪ乇 乃ㄚ 爪乇 (@its_madebyme)

Παίκτρια του Ρουκ Ζουκ "κολλημένη" με μπασκετμπολίστα - Μεταγραφή από ΠΑΟ σε Ολυμπιακό! (Vid)

Στο επεισόδιο 23 της νέας, 6ης σεζόν του Ρουκ Ζουκ γνωρίσαμε μια νέα ομάδα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες! Μια κοπέλα όμως από τη μια νέα ομάδα τράβηξε το ενδιαφέρον της Ζέτας Μακρυπούλια όταν η συζήτηση έφτασε στις σχέσεις.

Η νεαρή φίλη μας είπε στην παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, ότι θέλει να παντρευτεί μόνο μπασκετμπολίστες και η Ζέτα Μακρυπούλια στο τέλος της έδωσε την ευχή της.

Μάλιστα, έκαναν και ένα υποθετικό σενάριο για τον έρωτα που θα κλείσει και μία μεγάλη μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό… στον Ολυμπιακό. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

 

Ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα με την πιο εύκολη ερώτηση στο Ρουκ Ζουκ - Άφωνη η Μακρυπούλια! (Vid)

Το Ρουκ Ζουκ επέστρεψε και στο τελευταίο επεισόδια είδαμε μία ομάδα να αποτυγχάνει σε μία από τις πιο εύκολες ερωτήσεις που έχουν μπει στο παιχνίδι.

Όταν λοιπόν οι παίκτες κλήθηκαν να ονοματίσουν πολιτικούς αρχηγούς κομμάτων που βρίσκονται τώρα στη Βουλή, έμειναν… άλλαλοι και δεν έδωσαν καμία απάντηση.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

 

 

 

ΕΠΟΣ στο Ρουκ Ζουκ - Η πρώην που τον "πόνεσε" και η βρισιά που δεν... έκοψε η Μακρυπούλια (Vid)

Με παίκτες… διαμάντια ξεκίνησε και φέτος το Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1, όπου η Ζέτα Μακρυπούλια καλείται να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις.

Στα πρώτα λοιπόν επεισόδια, είδαμε έναν παίκτη να θυμάται με… πόνο την πρόταση γάμου που δεν έγινε ποτέ στην πρώην του, αλλά και μία παίκτρια να ζητάει συγνώμη για μία βρισιά που είπε στον αέρα.

Μάλιστα, παρότι στην συγκεκριμένη λέξη ακούστηκε μπιπ, η παρουσιάστρια διαφώνησε!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags