Facebook Pixel Sportdog.gr | CASH OR TRASH: Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 18.20
Life
| 2022-11-27 15:43:00

CASH OR TRASH: Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 18.20

Sportdog Team
CASH OR TRASH: Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 18.20

Κάθε Σάββατο και Κυριακή 

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη, επέστρεψε στην οθόνη του Star ανανεωμένη για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:20  στο Star και στο Cash or Trash!   

Σήμερα, Κυριακή 27 Νοεμβρίου, η Δέσποινα Μοιραράκη μας καλωσορίζει σε ένα ακόμα φανταστικό επεισόδιο του Cash or Trash! Ο  Θάνος Λούδος θα δώσει την εκτίμησή του και οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, θα τα διεκδικήσουν!
 
Δείτε εδώ το trailer:  

Με αφρικανικό άνεμο έρχεται η Μαρία από τη Θεσσαλονίκη. Η ιδιοκτήτρια ταξιδιωτικού γραφείου, έχοντας αποκτήσει μια μεγάλη συλλογή αντικειμένων από τα υπερατλαντικά και όχι μόνο ταξίδια της, φέρνει ένα αρκετά ενδιαφέρον αντικείμενο στο Cash Or Trash. Η Δέσποινα Μοιραράκη εντυπωσιάζεται από το ιδιαίτερο στυλ της Μαρίας και κρέμεται από τα χείλη της, καθώς η πωλήτρια εξηγεί πως έφτασε στα χέρια της το αντικείμενο, που βλέπουν μπροστά τους.

Ο Θάνος Λούδος, έχοντας την ευκαιρία να εκτιμήσει ένα σπάνιο αντικείμενο σαν αυτό της Μαρίας, δίνει επιπλέον πληροφορίες για να ενισχύσει την επίτευξη μιας καλής πώλησης στο επόμενο δωμάτιο, αν και η τιμή εκτίμησης δείχνει να  απογοητεύει τη Θεσσαλονικιά πωλήτρια. Η Μαρία μπαίνει με πεσμένο ηθικό στο δωμάτιο των αγοραστών αλλά οι ξεχωριστές προσωπικότητες των αγοραστών την κάνουν να ξεχάσει τα πάντα και να αρχίσει πάλι από την αρχή τη διεκδίκηση της καλύτερης προσφοράς για το αντικείμενό της. Με αρκετές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο της πωλήτριας, ο Φοίβος Στρουγγάρης θέτει βασικές παραμέτρους κατά την έναρξη των προσφορών. Η Μαρία έχοντας μελετήσει τους αγοραστές αλλά και με διάθεση να απολαύσει ακόμα μια εμπειρία, αυτή της δημοπρασίας, παίζει με όλη της την καρδιά στους ρυθμούς του Cash Or Trash. Η Μαρία έχοντας μπει σε  λειτουργία Κινέζου έμπορα, αποχωρεί γεμάτη με μια νέα εμπειρία αισθητικής αναζήτησης. 

Ο Γιώργος, δάσκαλος γιόγκα και καθοδηγητής συνειδητότητας, βρίσκεται με ένα 70’ς αντικείμενο στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash. Με διάθεση να περάσει καλά και να αποκτήσει την εμπειρία της τηλεοπτικής δημοπρασίας, ο Γιώργος πέφτει από τα σύννεφα με την τιμή εκτίμησης του Θάνου Λούδου για το αντικείμενό του.  Έχοντας πάρει μια πολύ δυνατή ώθηση από το δωμάτιο εκτίμησης, ο Γιώργος μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών προσπαθώντας να διατηρήσει τις ισορροπίες μέσα του. Αγοραστές και πωλητής βλέπουν με διαφορετικά μάτια το αντικείμενό του. Ο Δημήτρης Δεμερτζής, θέλοντας να κρατήσει χαμηλά το παιχνίδι, ξεκινά αποθαρρυντικά τις προσφορές αλλά δεν φαίνεται να πετυχαίνει το στόχο του. Καθώς ο Γεώργιος Καράμπελλας, η Ιόλη Χιωτίνη και ο Θάνος Μαρίνης κάνουν όνειρα και δίνουν δεινές περιγραφές για το που και πως θα έβλεπαν το αντικείμενο του Γιώργου, ένας από τους αγοραστές ανεβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία στο δωμάτιο των αγοραστών!   

Επαγγελματική ειδικότητα αποτελεί το αντικείμενο της συλλογής του Μανώλη. Γνωρίζοντας τα πάντα γύρω από το αντικείμενό του καθώς είναι και το επάγγελμά του, ο Μανώλης βρίσκει την εκτίμηση του Θάνου Λούδου ακριβή αλλά με έξτρα στοιχεία, που σίγουρα θα φανούν χρήσιμα στο δωμάτιο των αγοραστών. Ικανοποιημένος για πολλούς λόγους, ο Μανώλης  φεύγει από το δωμάτιο εκτίμησης γνωρίζοντας τα πάντα για το αντικείμενο του ενώ οι αγοραστές μένουν έκπληκτοι με την κατάσταση του, όταν αποκαλύπτεται. Οι προσφορές ξεκινάνε αρκετά ψηλά και το ενδιαφέρον είναι διάχυτο. Ο καθένας από τους αγοραστές, για διαφορετικούς λόγους, εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους με ανάλογες προσφορές. Ο Μανώλης ξέρει να μένει πίσω και περιμένει μέχρι να φτάσουν οι προσφορές στο επίπεδο, που θα χρειαστεί να επέμβει. Ο Θάνος Μαρίνης διεκδικεί το αντικείμενο δίχως συναίσθημα και γνώμονα μόνο τη λογική. Θα δώσουν τα χέρια με τον Μανώλη, κλείνοντας μια ευχάριστη συμφωνία;

Η κυπριακής και αμερικανικής καταγωγής Τζοάννα, έρχεται στο Cash Or Trash ως γνήσια συλλέκτρια και με ένα αντικείμενο που ελευθέρωσε τα χέρια πολλών γυναικών με την ανακάλυψή του. Η Τζοάννα, έχοντας κληρονομήσει μια μεγάλη συλλογή και από την πλευρά του πατέρα της στην Κύπρο αλλά και από τους συγγενείς της μητέρας της στην Αμερική, φέρνει ένα αντικείμενο της προσωπικής της συλλογής, αν και η ίδια δεν εμπορεύεται. Με μια καλή εκτίμηση αλλά και πληροφορίες από τον Θάνο Λούδο, η Τζοάννα μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών ξέροντας τι πρέπει να κάνει. Η πολυτάλαντη πωλήτρια  βρίσκει τους αγοραστές αρκετά ενήμερους για το αντικείμενό της και περιμένει να εξελιχθεί η δημοπρασία αρκετά καλά. Διαθέτοντας μια ηρεμία και μια ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση, η γλυκύτατη Τζοάννα κάνει για πρώτη φορά άνοιγμα να αποχωριστεί αντικείμενο της συλλογής της στο Cash Or Trash!

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης 
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής 
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου

Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής 
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

#CashOrTrashGR  #StarChannelTv 
https://www.star.gr/tv/psychagogia/cash-or-trash 
https://www.star.gr/tv/press-room/

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags