Facebook Pixel Survivor All Star: Νέα… βόμβα Ατζούν στο Survivor - Υπογράφει κουκλάρα σύντροφο πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή!
Life
| 2022-12-07 09:40:00

Νέα… βόμβα Ατζούν στο Survivor - Υπογράφει κουκλάρα σύντροφο πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Sportdog Team
Νέα… βόμβα Ατζούν στο Survivor - Υπογράφει κουκλάρα σύντροφο πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζεται για να πετύχει το καλύτερο γκολ της σεζόν. Ποια πασίγνωστη παίκτρια ετοιμάζεται να στείλει στον Άγιο Δομίνικο;
 

Survivor All Star: Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζονται πλέον την Acun Media, καθώς σε λιγότερο από έναν μήνα, το ριάλιτι θα είναι στον… αέρα!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου λοιπόν, πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση για το «Survivor All Star» και σύμφωνα με πληροφορίες η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πιο κοντά από ποτέ, για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο!

Προ μηνών, σε σχετική ερώτηση, η εντυπωσιακή σύντροφος του Αλέξανδρου Πασχαλάκη (βασικού πλέον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και πρώην του ΠΑΟΚ) είχε πει: «Η αλήθεια είναι πως από τότε μέχρι τώρα συνεχίζω και δέχομαι πολύ κολακευτικά μηνύματα από τον κόσμο και μου ζητούν να ξαναμπώ στο παιχνίδι, πολλοί δε μου λένε πως άφησα κάτι ανολοκλήρωτο και θέλουν να με δουν να ολοκληρώνω έναν κύκλο.

Παλαιότερα μου είχε γίνει η πρόταση από τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί και για το «All star» και ναι, φέτος υπάρχει ενδιαφέρον από την παραγωγή για να είμαι στο «All Star». Στα υπέρ είναι πάντα η επαφή με τη φύση, με την οποία έχω μια έντονη σύνδεση. Ωστόσο πρέπει να ζυγίσω τις επαγγελματικές προτάσεις που έχω για σχήματα το χειμώνα»!

Έσπασε τη συμφωνία με Ατζούν - Ο 1ος διάσημος που είπε ότι πάει Survivor - "Ψηφίστε με στον τελικό"!

Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει ζητήσει από τους παίκτες να μην επιβεβαιώνουν τίποτα και για αυτό όλοι να… κρύβονται όταν βλέπουν τις κάμερες, ωστόσο βρέθηκε ο πρώτος που έσπασε το «εμπάργκο»!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος όπως ο ίδιος ανακοίνωσε είναι ο πρώτος παίκτης του Survivor All Star ο οποίος επιβεβαίωσε on camera τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μόλις πέντε χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή του στο Survivor ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τους πιο δημοφιλείς παίκτες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μέσα από το κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου (Fipster)στο youtube , με τον οποίο πήγαν και στο Asia Express, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανακοίνωσε: «Εσείς που βλέπετε τον Φίλιππο, ρίξτε μία ψήφο και για μένα στο Survivor. Ξέρετε εσείς. Το ξέρει όλος ο κόσμος, ψέματα θα λέμε; (…) Αν πάω τελικό και κερδίσω, θα κάνω ένα Q&A να πω όλα τα κουτσομπολιά που δεν είδατε στην κάμερα. Μπορώ να πω ότι έγινε στο παιχνίδι αλλά δεν μπορώ τα διαδικαστικά. Εάν είναι κάτι για κράξιμο, θα κράξω», είπε σχετικά!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 10.30:

Έξαλλος Σοϊλέδης με Ατζούν, τον κατηγορεί για… στημένο Survivor - Βίντεο ντοκουμέντο για άγριο καυγά

Ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαρία Αντωνά, τον θάνατο του αδερφού του λόγω των ναρκωτικών, τον χαμό του πατέρα του μετά από μάχη με τον καρκίνο, αλλά και για το Survivor.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής μίλησε στην εκπομπή «After Dark» κι αρχικά, αναφέρθηκε στις απώλειες που είχε στη ζωή του.

«Η απώλεια του πατέρα μου ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω περάσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να ξεπεράσω και ούτε νομίζω ότι το έχω ξεπεράσει εντελώς. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχαμε χάσει και τον αδελφό μου έξι μήνες πριν», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Την ημέρα που σφράγισε η μεταγραφή μου, τότε έχασα τον αδελφό μου και την ημέρα που έβαλα το πρώτο μου γκολ με την Στεάουα, το ίδιο βράδυ έφυγε ο πατέρας μου».

«Με πονάει πολύ που δεν θα είναι στον γάμο μου και δεν θα δει τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Πάντα είχα στο μυαλό μου να με δει να παίζω σε μεγάλες ομάδες, να μεγαλώσουμε μαζί κι επειδή αυτό δεν θα συμβεί, κάθε φορά θα τον νιώθω σαν απώλεια και θα με πονάει», εξήγησε.

Αναφορικά με τον χαμό του αδερφού του από τα ναρκωτικά, ο Άρης Σοϊλέδης είπε: «Μου λείπει, αλλά αυτό είναι κάτι άλλο. Ήταν επιλογή δική του το να είναι σε αυτή τη φάση με τα ναρκωτικά για πολλά χρόνια. Κάναμε προσπάθειες, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Μαρία Αντωνά και την πρώτη τους γνωριμία. «Η αρχική μας κουβέντα έγινε μέσω του Instagram και μετά, καταλάβαμε ότι έχουμε και κάποιους κοινούς φίλους. Το πρώτο μήνυμα που της είχα στείλει ήταν το 2014 και δεν μου είχε απαντήσει. Ήθελα να της πιάσω κουβέντα για να την γνωρίσω. Την είχα δει σε ένα μαγαζί που είχε παίξει μουσική και ως "γύπας" έστειλα "γεια σου, τι κάνεις;". Μου άρεσε πάρα πολύ και η μουσική που έπαιζε, αλλά και εκείνη σαν γυναίκα. Της έστειλα, λοιπόν "γεια σου τι κάνεις; Έπαιζες χθες μουσική στο τάδε μαγαζί", αλλά δεν μου έχει απαντήσει ποτέ», περιγράφει.

 

 

Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί ότι έκανε καλά που δεν του απάντησε. «Τώρα που το σκέφτομαι μετά από χρόνια, λέω πως καλά έκανε και δεν μου απάντησε. Βρισκόταν σε σχέση τότε και για αυτό δεν απάντησε. Μετά εγώ έκανα άλλη σχέση και μιλήσαμε ξανά το 2018. Κάποια στιγμή της έστειλα ένα μήνυμα στο Instagram, εκεί όμως είχαμε απάντηση, ξεκινήσαμε να μιλάμε, κανονίσαμε και βγήκαμε με κοινούς μας φίλους και έτσι κολλήσαμε. Από εκείνη την ημέρα είμαστε αχώριστοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Όπως είπε μάλιστα, στην πρώτη τους γνωριμία ήταν εκεί και οι γονείς του. «Ήταν πολύ γρήγορο και μάλιστα, την πρώτη φορά που βρεθήκαμε από κοντά ήταν και οι γονείς μου εκεί. Με τη Μαρία δέσαμε κατευθείαν, η χημεία μας, τα θέλω μας, τα πιστεύω μας έδεσαν. Ο μπαμπάς μου μάλιστα, ήταν όλο καμάρι στο μαγαζί που πήγαμε και την αγάπησε πάρα πολύ. Ακόμα και όταν πήγαμε να τον δούμε στο νοσοκομείο, δεν της άφηνε το χέρι. Είχε τρελό έρωτα με την Μαρία. H Μαρία στεναχωρήθηκε πάρα πολύ όταν τον χάσαμε, δυστυχώς, αλλά η αλήθεια είναι πως δέσαμε πάρα πολύ. Από εκείνη την μέρα και μετά συγκατοικήσαμε. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί και σχεδόν τεσσερισήμισι χρόνια μένουμε μαζί», είπε κλείνοντας.

Δεν γινόταν όμως να μη μιλήσει και για την παρουσία του στο Survivor και εκεί, χωρίς πολλές περιστροφές, μίλησε ανοιχτά για… παιχνίδια που έγιναν στο μοντάζ. Μετά από σχετική ερώτηση για την αποχώρηση της Μυριέλλας και την ατάκα του στην Ναυσικά «στα έλεγα», σημείωσε πως τεχνηέντως έδειξαν μόνον αυτόν ενώ πάντα μιλούσαν κι άλλοι στα συμβούλια, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για όσα ακολούθησαν μετά τον άγριο καυγά του με τον Τάκη Καραγκούνη. Για αυτό σχολίασε πως μετά την επιστροφή του στο παιχνίδι, είχε πάρει τον λόγο και ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του, τους τηλεθεατές και τον Γιώργο Λιανό, όμως στο επεισόδιο «έπαιξε» μόνο η συγνώμη στον Τάκη!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και θυμηθείτε και τον καυγά:

 

 
 

Γνωστή Ελληνίδα πήγε για ψώνια χωρίς εσώρουχα στο Κολωνάκι - Αποκαλυπτική η πρώην Survivor!

Για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας πήγηε η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία όμως απέφυγε να φορέσει τα περιττά ρούχα.

Η εντυπωσιακή ξανθιά influencer τολμάει για ακόμα μια φορά να παίζει τρελό παιχνίδι πάνω στην άκρη του νήματος και να αναστατώνει τόσο τα μηχανάκια του instagram αλλά και όλους τους θαυμαστές της.

Αυτή τη φορά τόνισε το πλούσιο μπούστο της κι όχι μόνο!

Δείτε τη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags