Facebook Pixel Ζέτα Μακρυπούλια - Ρουκ Ζουκ: Σε ΣΟΚ η Ζέτα Μακρυπούλια με ακατάλληλη περιγραφή στο Ρουκ Ζουκ - "Μου τον έχεις κάνει…" (Vid)
Life
| 2022-12-08 09:20:00

Σε ΣΟΚ η Ζέτα Μακρυπούλια με ακατάλληλη περιγραφή στο Ρουκ Ζουκ - "Μου τον έχεις κάνει…" (Vid)

Sportdog Team
Σε ΣΟΚ η Ζέτα Μακρυπούλια με ακατάλληλη περιγραφή στο Ρουκ Ζουκ - "Μου τον έχεις κάνει…" (Vid)

Έχασε τα λόγια της, την συγκέντρωσή της η παρουσιάστρια, η οποία με όσα άκουσε στον "αέρα" του παιχνιδιού, δεν μπόρεσε να συνεχίσει!
 

Το… παλιό και ορθόδοξο Ρουκ Ζουκ, με τις ακατάλληλες εκφράσεις και τα υπονοούμενα επέστρεψε, παρότι τον τελευταίο μήνα η κατάσταση είχε «ηρεμήσει».

Στο επεισόδιο 58 όμως, η ομάδα των Πρωταθλητών αντιμετώπισε μια νέα ομάδα από παίκτες, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε και τους κέρδισε και πέρασε ξανά στον τελικό!

Μέχρι όμως να φτάσουμε στον τελικό, οι παίκτες του Ρουκ Ζουκ κλήθηκαν να περιγράψουν την λέξη «κάγκελο», με το μπιπ να ακούγεται ξανά και την Ζέτα Μακρυπούλια να... αναστατώνεται.

Δείτε την ακατάλληλη περιγραφή που άφησε άφωνη την παρουσιάστρια:

 


Παίκτης του Ρουκ Ζουκ έγινε δύο φορές ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα - Δεν το πίστευε η Μακρυπούλια (Vid)

Εντελώς αδιάβαστος για… τα πάντα φαίνεται πως εμφανίστηκε ένας παίκτης του Ρουκ Ζουκ, ο οποίος κατάφερε να αφήσει άφωνη για ακόμα μια φορά την Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο νεαρός λοιπόν κλήθηκε να επιλέξει τέσσερις λέξεις με τις οποίες συνδέεται ο «Παλαιών Πατρών Γερμανός» και τις οποίες θα έπρεπε να βρουν οι συμπαίκτες του, μόνο που δεν ήταν ήξερε τον συγκεκριμένο ήρωα…

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ακουστούν διάφορα… κουφά, όπως «κατοχή», «είπαμε το όχι» και άλλα πολλά…

Δείτε το video και θα καταλάβετε…

 

 

Ωστόσο, το καλύτερο ήταν πως δύο ημέρες αργότερα έγραψε πάλι ιστορία!

Ο αρχηγός λοιπόν, μετά το ΕΠΟΣ με τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, τώρα έπρεπε να περιγράψει την Οκτωβριανή Επανάσταση! Όπως λοιπόν φαντάζεστε έγινε ξανά το έλα να δεις με την παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, Ζέτα Μακρυπούλια, να περνάει και πάλι τέλεια!

 

Παίκτρια του "shopping Star" έκανε ρεζίλι τον πρώην της σε όλη την Ελλάδα για τους… 15 πόντους (Vid)

Μπορεί η εκπομπή «Shopping Star» να αφορά τη μόδα και το ντύσιμο, ωστόσο σε ένα από τα τελευταία επεισόδια, είχαμε μία τρομερή ατάκα από παίκτρια.

Το θέμα αφορούσε τα ψηλά τακούνια και το πόσο ύψος δίνουν στις γυναίκες. Μόνο που το… μέγεθος διαφέρει ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε.

Μία παίκτρια λοιπόν, ανέφερε πως με τα τακούνια θα κερδίσει 15 πόντους, με συμπαίκτρια της να σχολιάζει λέγοντας: «15 πόντους; Ναι καλά, έτσι έλεγε κι ένας πρώην μου»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 7.45'':

 

 

 

Ξετρέλανε μέχρι και τη Μακρυπούλια - Η ομορφότερη παίκτρια που πέρασε από το "Ρουκ Ζουκ" (ΦΩΤΟ)

Κέρδισε τις εντυπώσεις στο επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ της Πέμπτης η Κορίνα Αναστασοπούλου. Μαζί με τις τέσσερις φίλες της σχημάτισαν την ομάδα Stone Girls και η Κορίνα με το χαμόγελο και τη γλύκα της, έκανε τη Ζέτα Μακρυπούλια να την γεμίσει με κομπλιμέντα.

Η εντυπωσιακή ξανθιά Κορίνα δεν άφησε με στόμα ανοιχτό τη Ζέτα μόνο με την εμφάνιση της, αλλά και με το ότι είναι μαμά τριών παιδιών.

Στα 39 της έχει έναν γιο 17-18 ετών, άλλον έναν γιο στην εφηβεία και μια μικρή κόρη. Είναι φυσικοθεραπεύτρια και pilates instructor και της αρέσει πολύ η γυμναστική, κάτι που φαίνεται και στο σώμα της, δεδομένου πως έχει περάσει 3 γέννες.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε γιατί τα έχασαν όλοι με την ομορφιά της Κορίνας:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags