Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για ελληνικό ριάλιτι: "Έκαναν σεξ στην τουαλέτα και οι κάμερες έγραφαν" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-12-15 15:10:00

Αποκάλυψη για ελληνικό ριάλιτι: "Έκαναν σεξ στην τουαλέτα και οι κάμερες έγραφαν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη για ελληνικό ριάλιτι: "Έκαναν σεξ στην τουαλέτα και οι κάμερες έγραφαν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν δίστασαν να... έρθουν πολύ κοντά, παρότι γνώριζαν πως τους έβλεπαν οι τεχνικοί του καναλιού!

Για το αν θα συμμετείχε ξανά σε reality, αλλά και για την περίοδο που ήταν στο Fame Story, μίλησε ο Πέτρος Πυλαρινός στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο οποίος μάλιστα προχώρησε σε… πικάντικες λεπτομέρειες.

Ο τραγουδιστής των Alcatrash ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Λιανού περί σεξ στο σπίτι της ακαδημίας κι εκείνος απάντησε ότι το περιστατικό δεν ήταν μόνο ένα, αλλά 2-3.

«Θυμάμαι περιστατικά σεξ στο σπίτι του Fame Story. Δηλαδή στην τουαλέτα και έγραφε η κάμερα! Τους είχα ακούσει! Την ώρα που «δίδασκε» ο Γιώργος Λιανός δεν ήμουν μπροστά να τον παρακολουθήσω και να του δώσω τα συγχαρητήρια μου», δήλωσε και συνέχισε:

«Ήταν λίγο άβολη για μένα αυτή η διαδικασία του ριάλιτι και για αυτό δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Την ώρα που δεν έγραφαν οι κάμερες προσπαθούσα να κοιμηθώ γιατί χαμήλωναν λίγο τα φώτα».

«Τα άτομα αυτά όμως, που συμμετείχαν στα περιστατικά, ίσως να τα είδαμε και μετά σαν ζευγάρια. Κάποια τα είδαμε και κάποια μπορεί να μην τα είδαμε. Θα πω μόνο αυτό γιατί δεν ήταν ένα περιστατικό αλλά πολλά. Ήταν δυο, τρία. Εγώ πάντως έναν μήνα έκατσα και δεν έκανα τίποτα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Πέτρος Πυλαρινός.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags