Facebook Pixel Γρηγόρης Αρναούτογλου - Γιώργος Λιάγκας: Χαμός στον ΑΝΤ1 με Γρηγόρη Αρναούτογλου - Μεγάλο... χουνέρι σε Λιάγκα - Φόβος για Ευαγγελάτο!
Life
| 2023-01-14 12:51:00

Χαμός στον ΑΝΤ1 με Γρηγόρη Αρναούτογλου - Μεγάλο... χουνέρι σε Λιάγκα - Φόβος για Ευαγγελάτο!

Sportdog Team
Χαμός στον ΑΝΤ1 με Γρηγόρη Αρναούτογλου - Μεγάλο... χουνέρι σε Λιάγκα - Φόβος για Ευαγγελάτο!

Άνω-κάτω στο κανάλι μετά τις κυκλοφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες και τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας παρουσιαστής ο οποίος έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην πρωινή ζώνη των καναλιών και εκτός αυτού είναι ένας παρουσιαστής ο οποίος συνεχίζει να σημειώνει μεγάλη επιτυχία με τηλεοπτικές εκπομπές που έχει στον ΑΝΤ1.

Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής εδώ και χρόνια κάνει μεγάλη επιτυχία  στη βραδινή ζώνη με το «2night show», ενώ πριν το Μουντιάλ τον απολαμβάνουμε και στην απογευματινή ζώνη με τον «Εκατομμυριούχο».

Οι σκέψεις του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα που διαθέτει το κανάλι του ΑΝΤ1  και όπως φαίνεται οι ιθύνοντες σκέφτονται να του προτείνουν να επανέλθει μετά από πολλά χρόνια στην πρωινή ζώνη και να αναλάβει το πρωινό του ΑΝΤ1 στη θέση του Γιώργου Λιάγκα.

Πάνω σε αυτές τις φήμες αναφέρθηκε και το ρεπορτάζ της εκπομπής στη Σίσσυ Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» στο οποίο μάλιστα αναφέρεται ότι το κανάλι έχει προτείνει στον Γιώργο Λιάγκα να μεταβεί στην απογευματινή ζώνη απέναντι από τον Νίκο Ευαγγελάτο και να διεκδικήσει κομμάτι από την εμπορική πίτα των διαφημίσεων.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την επιστροφή του στην πρωινή ζώνη του ANT1.

 

Άνω-κάτω το Survivor - Φεύγει μόνος του και δεύτερος διάσημος παίκτης - Διέρρευσε το όνομα (ΦΩΤΟ)

Survivor All Star: Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν πηγαδάκια από Άγιο Δομίνικο, αλλιώς τα περίμεναν μερικοί παίκτες και αλλιώς…τα βρήκαν.

Πριν λίγες ώρες αποχώρησε η Βρισηίδα όμως, όπως ακούγεται, και περιμένουμε να το τριπλο-διασταυρώσουμε, ώστε να σας το δώσουμε ως τελικό, ΑΚΟΜΗ ένας παίκτης αποχωρεί από το νησί.

Οι ίδιες φήμες μάλιστα κάνουν λόγο πως οι επιλαχόντες που αναμένεται να μπουν το επόμενο διάστημα τρέχουν τις διαδικασίες και 2 από αυτούς οδεύουν ήδη προς τον Άγιο Δομίνικο.

Μην είναι όντως αλήθεια η δεύτερη αποχώρηση;

Μην ένιωσε μοναξιές ο Σπύρος; Ή κάποια άλλη παίκτρια δεν άντεξε;

Πηγή: sports365.gr

 

 

Το πρώτο αποκαλυπτικό πλάνο στο Survivor - "Έρωτα" ο σκηνοθέτης με το μαγιό της Βαλαβάνη! (Vid)

Ξεκίνησαν τα μπάνια και οι βουτιές στην Κόκκινή παραλία. Χωρίς κολύμπι δεν γίνεται και οι all Stars το ξέρουν καλύτερα από τον καθένα

Οι κόκκινοι που κατάφεραν και πήραν την πρώτη νίκη και ασυλία έβαλαν τα μαγιό τους και είχαν και λίγες στιγμές χαλάρωσης!

Το Survivor εκτός από αγωνίσματα, ίντριγκα, ψηφοφορίες και ασυλίες έχει και όμορφα πλάνα, μαγιό, κοιλιακούς και φυσικά ο σκηνοθέτης Εστις πρώτες βουτιές στη θάλασσα ήταν παρών!

Δείτε τα κορίτσια του Survivor να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα και να δείχνουν τα προσόντα τους, με τον σκηνοθέτη να προσφέρει άκρως... τιμητικά και αποκαλυπτικά πλάνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags