Facebook Pixel Survivor - Άρης Σοϊλέδης: Απίστευτο "καρφί" Σοϊλέδη για παίκτη του Survivor - "Είναι τραγικός" - Τον βάζει μέσα ο Ατζούν (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-01-16 09:40:00

Απίστευτο "καρφί" Σοϊλέδη για παίκτη Survivor - "Είναι τραγικός" - Τον βάζει μέσα ο Ατζούν (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο "καρφί" Σοϊλέδη για παίκτη Survivor - "Είναι τραγικός" - Τον βάζει μέσα ο Ατζούν (ΦΩΤΟ)

Αν ο Τούρκος παραγωγός είδε όσα ανέβασε στα social media ο φιναλίστ του περσινού ριάλιτι, είναι θέμα χρόνου να τον δούμε ξανά στον Άγιο Δομίνικο!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η στάση του Σπύρου Μαρτίκα, ακόμα και στους πρώην παίκτες που δεν βρίσκονται στο Survivor All Star, αλλά το παρακολουθούν από την τηλεόρασή τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο περσινό Survivor, την ίδια χρονιά που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και ο 45χρονος φαρμακοποιός. Μάλιστα, ήταν σε αντίπαλες ομάδες.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής προχώρησε σε μια "φαρμακερή" ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχολιάζοντας και "αποκωδικοποιώντας" την συμπεριφορά του Μαρτίκα στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Υπενθυμίζεται πως εκεί, σχολιάστηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους η απόφασή του να μην ακολουθήσει την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, ο ίδιος "έβαλε φυτιλιές" στην ομάδα των Μαχητών, αποκαλώντας τον Κωνσταντίνο Βασάλο ως τον πιο αδύναμο παίκτη των Μπλε, ενώ υπερασπίστηκε τον Τάκη Καραγκούνια.

Survivor All Star: Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη

Ο Άρης Σοϊλέδης έγραψε στην ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε με την ατάκα "Άσε μας ρε Μαρτίκα":

«"Με ρώτησε ο Λιανός για την Βρισηίδα". Ας απαντήσω εγώ κάτι άλλο να ανακατέψω την αντίπαλη ομάδα, να τσακωθούν. Και να ανοίξω κι ένα άλλο θέμα για να ξεχαστεί το ότι δεν ακολούθησα την γυναίκα μου. Τραγικός απλά».

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Άρη Σοϊλέδη είναι ένα από αυτά που συζητά η παραγωγή για να μπει αργότερα στο Survivor All Star.

Ροζ αποκάλυψη από παίκτρια Survivor για τον Άγιο Δομίνικο: "Ανάμεσα σε παίκτες έχουν γίνει..."! (Vid)

Η Σοφιάννα Αβραμάκη σχολίασε την πρεμιέρα του Survivor All Star και εξέφρασε την έντονη επιθυμία της να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο και στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Μου λένε πως κάνω την κακομοίρα επειδή παντού λέω πως θέλω να πάω στο All Star“ είπε χιουμοριστικά στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”.

Όσον αφορά ορισμένα άτομα που βρίσκονται τώρα στο παιχνίδι η Σοφιάννα Αβραμάκη αποκάλυψε: “Ξέρω ότι υπάρχουν πράγματα που έχουν γίνει ανάμεσα σε κάποιους παίκτες”.

Επίσης, θεωρεί πως μέσα στις επόμενες μέρες ο Τάκης Καραγκούνιας θα “συγκρουστεί” με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, καθώς και ο Σπύρος Μαρτίκας θα έρθει σε ρήξη με τη Βρισιήδα Ανδριώτου, η οποία δεν πήρε καλά το γεγονός πως τους “χώρισαν” σε διαφορετικές ομάδες.

 

 

Άνω-κάτω το Survivor - Φεύγει μόνος του και δεύτερος διάσημος παίκτης - Διέρρευσε το όνομα (ΦΩΤΟ)

Survivor All Star: Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν πηγαδάκια από Άγιο Δομίνικο, αλλιώς τα περίμεναν μερικοί παίκτες και αλλιώς…τα βρήκαν.

Πριν λίγες ώρες αποχώρησε η Βρισηίδα όμως, όπως ακούγεται, και περιμένουμε να το τριπλο-διασταυρώσουμε, ώστε να σας το δώσουμε ως τελικό, ΑΚΟΜΗ ένας παίκτης αποχωρεί από το νησί.

Οι ίδιες φήμες μάλιστα κάνουν λόγο πως οι επιλαχόντες που αναμένεται να μπουν το επόμενο διάστημα τρέχουν τις διαδικασίες και 2 από αυτούς οδεύουν ήδη προς τον Άγιο Δομίνικο.

Μην είναι όντως αλήθεια η δεύτερη αποχώρηση;

Μην ένιωσε μοναξιές ο Σπύρος; Ή κάποια άλλη παίκτρια δεν άντεξε;

Πηγή: sports365.gr

 

 

Το πρώτο αποκαλυπτικό πλάνο στο Survivor - "Έρωτα" ο σκηνοθέτης με το μαγιό της Βαλαβάνη! (Vid)

Ξεκίνησαν τα μπάνια και οι βουτιές στην Κόκκινή παραλία. Χωρίς κολύμπι δεν γίνεται και οι all Stars το ξέρουν καλύτερα από τον καθένα

Οι κόκκινοι που κατάφεραν και πήραν την πρώτη νίκη και ασυλία έβαλαν τα μαγιό τους και είχαν και λίγες στιγμές χαλάρωσης!

Το Survivor εκτός από αγωνίσματα, ίντριγκα, ψηφοφορίες και ασυλίες έχει και όμορφα πλάνα, μαγιό, κοιλιακούς και φυσικά ο σκηνοθέτης Εστις πρώτες βουτιές στη θάλασσα ήταν παρών!

Δείτε τα κορίτσια του Survivor να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα και να δείχνουν τα προσόντα τους, με τον σκηνοθέτη να προσφέρει άκρως... τιμητικά και αποκαλυπτικά πλάνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags