Facebook Pixel Άγρια αντιπαράθεση Κανάκη - Οικονόμου: Καρφιά & καταγγελίες
Life
| 2023-01-20 23:51:00

Άγρια κόντρα Κανάκη με Οικονόμου - Απάντηση με… καρφιά και "καταγγελία" για Στάθη Παναγιωτόπουλο!

Sportdog Team
Άγρια κόντρα Κανάκη με Οικονόμου - Απάντηση με… καρφιά και "καταγγελία" για Στάθη Παναγιωτόπουλο!

Οι Ράδιο Αρβύλα ξεκίνησαν την επίθεση στον παρουσιαστή-δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ και αργά το βράδυ της Παρασκευής ήρθε η απάντηση με ξεκάθερες αιχμές.

Ανταπόδωσε τα «πυρά» ο Δημήτρης Οικονόμου και δεν άφησε να πέσει κάτω η κριτική που του άσκησε ο Αντώνης Κανάκης, μέσω της εκπομπής του, «Ράδιο Αρβύλα» για τη «συναδελφική αλληλεγγύη» που έχει επιδείξει κατά καιρούς σε συναδέλφους του.

Η απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα» προκάλεσε το προηγούμενο διάστημα πολλές συζητήσεις και ερωτήματα. Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε χθες μέσα από το Ράδιο Αρβύλα της Πέμπτης (19/1), την απομάκρυνση της δημοσιογράφου από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης παίζοντας σε βίντεο την τελευταία παρουσία της δημοσιογράφου στην εκπομπή σχολίασε τη στάση των συναδέλφων της και πέταξε ατάκα φωτιά κάνοντας λόγο για «φίδια». Με tweet του λοιπόν ο δημοσιογράφος απάντησε ότι ο Αντώνης Κανάκης, ενώ πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη και έκανε τον ανήξερο, ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Καταλήγοντας, γράφει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

 

Θα... τρίβετε τα μάτια σας με τα νούμερα - "Ασύλληπτα" κέρδη για τον Αντώνη Κανάκη!

Στα 2.699.759, ευρώ εκτοξεύθηκε το 2021 ο κύκλος εργασιών της Tony Productions, συμφερόντων του Αντώνη Κανάκη, έναντι κύκλου εργασιών ύψους 185.774 ευρώ το 2020.

Τα δημοφιλή προγράμματα της εταιρείας μεταδίδονται από τον ΑΝΤ1.

Το 2021 η εταιρεία εμφάνισε κέρδη προ φόρων ύψους 1.061.829 ευρώ, έναντι ζημιών ύψους 333.425 ευρώ το 2020. Το 2019 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών ανήλθε σε 1.886.442 ευρώ, ενώ καταγράφηκαν κέρδη προ φόρων ύψους 718.358.

Πηγή: typologies.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags