Facebook Pixel Survivor All Star - Ατζούν Ιλιτζαλί: Πέντε παίκτες Survivor απειλούν με αποχώρηση - Θέλει να κρατήσει Δαλάκα ο Ατζούν - Τους δίνει έξτρα 2.000!
Life
| 2023-02-06 09:00:00

5 παίκτες του Survivor απειλούν να φύγουν- Θέλει να κρατήσει Δαλάκα ο Ατζούν-Τους δίνει έξτρα 2.000!

Sportdog Team
5 παίκτες του Survivor απειλούν να φύγουν- Θέλει να κρατήσει Δαλάκα ο Ατζούν-Τους δίνει έξτρα 2.000!

Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο, με τον Τούρκο παραγωγό να θέλει πάση θυσία να μείνουν στο ριάλιτι τα δύο κορίτσια που βρέθηκαν με κινητό. Ποιοι συμπαίκτες μίλησαν με τον Λιανό και ξεκαθάρισαν ότι θα φύγουν αν επιστρέψουν και ποια η αντιπρόταση της παραγωγής.

Μύλος έχει γίνει τις τελευταίες ώρες σύμφωνα το survivor All Star στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι παίκτες που συμμετάσχουν αυτή τη στιγμή στο ριάλιτι και το survivor All Star με εξαίρεση τον Στέλιο Χανταμπάκη ήταν όλοι από τους μη επώνυμους και αμειβόταν κατά τις πρώτες τους συμμετοχές στο Survivor Ελλάδας με 500 έως 1.000 ευρώ την εβδομάδα.

Αυτή τη στιγμή αμείβονται με 5.000 ευρώ την εβδομάδα και αρκετοί από αυτούς έχουν μεγάλη ανάγκη τα χρήματα. Κάθε εβδομάδα παραμονής προστίθεται ένα πολύ σοβαρό ποσό στο ταμείο και έτσι μαζεύονται χρήματα που οι περισσότεροι από αυτούς δεν τα βγάζουν από τις εργασίες τους σε ολόκληρο χρόνο, όσοι έχουν!

Ως εκ τούτου η αποχώρηση δημοφιλών παικτών όπως είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αλλά και δυνατών αγωνιστικά όπως η αποβολή Κατερίνας Δαλάκα έχει ανοίξει την όρεξη σε αρκετούς συμμετέχοντες που βλέπουν να φτάνουν ακόμα πιο μακριά και να κερδίζουν σαφώς ακόμα περισσότερα χρήματα!

Ωστόσο, ο Ατζούν Ιλίτζαλι με δική του εντολή κράτησε στον Άγιο Δομίνικο την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου και θα συναντηθεί μαζί τους με στόχο να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους με ξεχωριστές ποινές η καθεμία!

Μία πρώτη κουβέντα έκανε ο Γιώργος Λιανός με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του Survivor, όμως πέντε από αυτούς είναι κάθετοι και απειλούν να εγκαταλείψουν το reality. Νίκος Μπάρτζης, Τάκης Καραγκούνιας, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους!

Για το λόγο αυτό αναμένεται να συναντηθούν με τον Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος σκέφτεται να τους προτείνει ακόμα και περισσότερα χρήματα την εβδομάδα.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές!

Πηγή: koolnews.gr

 

Τινάζει το Survivor στον αέρα ο Ατζούν - Ο παίκτης που στέλνει Άγιο Δομίνικο - Αλλαγές λόγω εκλογών

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως έχει σχέδια, αφού θα πέσουν μέσα στη σεζόν και οι εκλογές, να το τραβήξει το Survivor All Star έως τα μέσα Ιουλίου και προς αυτήν την κατεύθυνση θα φροντίσει να διατηρήσει τις δύο ομάδες στο 13-13 τουλάχιστον έως τα μέσα ή το τέλος του Φλεβάρη.

Το ενδιαφέρον αφορά τις εισόδους παικτών που είναι άκρως ενδιαφέρουσες και ακολουθούν.

Οι πληροφορίες μας από τον Αγιο Δομίνικο επιμένουν, πως ο Ατζούν δεν έχει πει καν, όχι την τελευταία, αλλά ούτε και την προτελευταία λέξη του.

Σχεδιάζει μια σειρά από μεγάλες εκπλήξεις και οι επόμενες φαίνεται πως θα αφορούν στην είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Μάλιστα, υπάρχει ήδη και ένα σενάριο που της θέλει να μπαίνουν μαζί την επόμενη Κυριακή, η Ελευθερία στην ομάδα των Μαχητών και η Ειρήνη Παπαδοπούλου σ' εκείνη των Διασήμων.

Κρατάμε, όμως, αρκετές επιφυλάξεις, αφού φημολογείται εντόνως τα τελευταία 24ωρα πως κάτι... μαγειρεύει ο Τούρκος παραγωγός και με την άφιξη του Αλέξη Παππά.

Πηγή: dokari.gr

Νέο σκάνδαλο στο Survivor - Διώχνει κι άλλον παίκτη ο Ατζούν για κινητό - Τι ανακάλυψε η παραγωγή!

Επεισοδιακά είναι τα τελευταία επεισόδια του Survivor All Star, καθώς μετά τα χαμηλά νούμερα των πρώτων εβδομάδων, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να… βάλει φωτιά στο νησί.

Προχθές λοιπόν αποβλήθηκαν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα, αφού διαπιστώθηκε μετά από καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη, πως χρησιμοποίησαν κινητό τηλέφωνο στη ζούγκλα.

Οι δύο παίκτριες αποτελούν λοιπόν παρελθόν από το Survivor μιας και απομακρύνθηκαν με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο, χωρίς να τους δοθεί η ευκαιρία να πουν το παραμικρό, μιας και φυγαδεύτηκαν από την παραγωγή όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ.

Όπως διαβάσαμε μάλιστα στο MediaTime.gr, οι παίκτριες αρνούνταν τις κατηγορίες μέχρι την τελευταία στιγμή, κάτι το οποίο μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση των γυρισμάτων. Το κλίμα ήταν τόσο βαρύ μεταξύ των παικτών που όλοι φοβήθηκαν για τα χειρότερα. Τελικά…βρέθηκε κοινή λύση και όλα έληξαν σχεδόν ομαλά.

Ωστόσο, στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μεταφέρθηκε η πληροφορία πως υπάρχουν κι άλλοι παίκτες με κινητά, παρότι ο Ατζούν τους είχε ξεκαθαρίσει πως είναι ο μόνος κανόνας που δεν θα ανοιχτεί να παραβιαστεί. Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή αρκετοί από τους παίκτες του All Star πηγαίνουν στη ζούγκλα και επικοινωνούν με την Ελλάδα μέσω κινητών που παίρνουν από ντόπιους, δίνοντας τους χρήματα.

Ωστόσο, για την ώρα ακόμα δεν έχει βρει η παραγωγή κάποιον να τα χρησιμοποιεί, ωστόσο γνωρίζει πως υπάρχουν αρκετοί που έχουν… σπάσει τους κανόνες. Αν βρουν και στοιχεία, ίσως σύντομα να υπάρξει και τρίτη αποβολή!!!

 

 

Νέα-βόμβα Αλέξη Παππά για Survivor - Δύο άνδρες με κινητό, το γνωρίζει ο Ατζούν - Ανατροπή! (ΦΩΤΟ)

Ο Νίκος Μπάρτζης εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή του φετινού Survivor, καθώς στο τελευταίο επεισόδιο έριξε τη βόμβα του. Είπε πως είδε την Ασημίνα με κινητό στο δάσος και μαζί της ήταν και η Κατερίνα Δαλάκα. Όπως αποκάλυψε ο παίκτης των Διάσημων την ώρα που όλοι ασχολούνταν με το ψάρεμα, τις είδε να απομακρύνονται στο δάσος και τις ακολούθησε χωρίς να τον δουν. Η κάμερα του Survivor All Star μάλιστα σε αυτό το σημείο έχει κυκλώσει τις κινήσεις που ανέφερε ο Μπάρτζης.

Όπως ήταν φυσικό η κατάσταση στο συμβούλιο του νησιού βγήκε εκτός ελέγχου με τους παίκτες να αποχωρούν ο ένας πίσω από τον άλλο. Με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός να συγκαλέσει έκτακτο συμβούλιο για το αυριανό επεισόδιο, μέχρι να αποφασίσει και η παραγωγή τι θα γίνει με την παράβαση.

 

 

Στο νέο έκτακτο συμβούλιο ου συγκεντρώθηκαν οι ομάδες των Μαχητών και των Διασήμων του Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως αυτού του είδους η παράβαση δεν θα μείνει χωρίς τομωρία. Τόνισε δε πως έχει γίνει και σχετική έρευνα για τον λόγο αυτό. Και η απόφαση ήταν να απομακρυνθούν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor All Star.

 

 

Η ανακοίνωση της αποβολής της Ασημίνας και της Κατερίνας από το Survivor All Star:

 

Λίγη ώρα όμως μετά την προβολή του επεισοδίου, ο Αλέξης Παππάς με ποστάρισμά του στο Instagram έριξε… νέα βόμβα, καθώς αποκάλυψε πως στον κύκλο του ριάλιτι που ήταν και αυτός στον Άγιο Δομίνικο, Μπάρτζης και Τζέιμς Καφετζής έφευγαν συνεχώς στο δάσος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχαν και αυτοί κινητά και μάλιστα το έμαθε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί!

Ο Τζέιμς… γκρέμισε τον μύθο του Survivor - "Τσακωτός" στην καλύβα κορυφαίο όνομα του All Star! (Vid)

Καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις εξελίξεις στον φετινό All Star κύκλο του reality επιβίωσης και αποκάλυψε το σκηνικό με τους συμπαίκτες του που είδε να προσπαθούν να κλέψουν φαγητό από την καλύβα ενός σεκιουριτά. Μάλιστα, μαζί του ήταν και δύο παίκτες που βρίσκονται και στο All Star!

«Εγώ αυτή την καλύβα τη γνωρίζω, γιατί εμείς πηγαίναμε εκεί για να τρώμε. Ήταν γύρω στα 300 μέτρα μέσα στο δάσος. Ήταν το ρουμάνικο Survivor, αν θυμάμαι καλά, κι όποτε βλέπαμε τη βάρκα με τους παίκτες να φεύγει, ξέραμε ότι εκεί είναι μόνος του ο σεκιουριτάς» ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

«Λέμε μια μέρα με τον Νίκο Μπάρτζη: είναι ώρα για μεσημεριανό. Βάζουμε τα αντιανεμικά, φτάνουμε στην καλύβα και πετυχαίνουμε να είναι ήδη εκεί ο Μπόγδανος με τη Χαμπέρη… και να ‘ναι ο σεκιουριτάς σε μια καρέκλα να κάθεται και να αγναντεύει τη θάλασσα. Ο Μπόγδανος από πίσω σαν τον Ροζ Πάνθηρα προσπαθούσε να μπει κρυφά» περιέγραψε στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Μου λέει ο Μπάρτζης: την πατήσαμε, μας πρόλαβαν. Του λέω: περίμενε. Σκύβω, παίρνω μία πέτρα, την πετάω στον τοίχο της καλύβας, γυρνάει ο σεκιουριτάς, βλέπει τον Μπόγδανο και τη Χαμπέρη, τους παίρνει στο κυνήγι μες στο δάσος και μπαίνουμε μετά εμείς με τον Μπάρτζη κύριοι και παίρνουμε καφέδες, τσάγια, ζάχαρες. Ήταν φαγητά του σεκιουριτά, αυτοί κάθε Κυριακή έτρωγαν μπέργκερ» έκλεισε την αφήγησή του ο Τζέιμς Καφετζής.

«Κάθε φορά που πηγαίναμε για φαγητό με τον Μπάρτζη μας ρουφιάνευαν. Και είχαμε μαζευτεί όλοι μαζί μια μέρα και λέμε: δεν ρουφιανεύουμε, γιατί δεν υπάρχει λόγος»

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags