Facebook Pixel Το Τρίγωνο Βασάλου - Μαριαλένας - Σταυρούλας αναστατώνει το διαδίκτυο!
Life
| 2023-02-07 16:32:00

Χαμός με τα... νυχτοπερπατήματα Βασάλου - "Τρίγωνο" με Μαριαλένα και Σταυρούλα; - Αποκάλυψη! (Vid)

Sportdog Team
Χαμός με τα... νυχτοπερπατήματα Βασάλου - "Τρίγωνο" με Μαριαλένα και Σταυρούλα; - Αποκάλυψη! (Vid)

Οι καταγγελίες για τον παίκτη του ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο και που χάνεται τις νύχτες με την σύντροφο του Σάκη Κατσούλη.

Όργιο φημών στο διαδίκτυο μετά τις «καταγγελίες» της Μελίνας Μεταξά ότι παίκτες εξαφανίζονται τα βράδια μέσα στη νύχτα στη ζούγκλα και τα πλάνα του Survivor all star που έδειξαν Μαριαλένα και Βασάλο να φεύγουν μαζί από την καλύβα των Μαχητών μέσα στη νύχτα. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, οι δυο τους το πρώτο βράδυ έλειψαν για 9 λεπτά και το δεύτερο βράδυ για 11 λεπτά. 

Ο Τριαντάφυλλος – Ντάφι σχολίασε στο Twitter ότι οι δύο τους πάνε να συναντήσουν τις σχέσεις τους και οι φήμες οργίασαν.

"Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια. Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μη τρώτε ό,τι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή ξέρει ότι έχει κάμερες, δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, ότι ο αδερφός Σάκης θα τη δει οπότε μη μασάτε".
 

 

Τις βραδινές αποδράσεις των δύο παικτών των Μαχητών σημείωσε και η Μελίνα Μεταξά, η οποία δήλωσε πως βλέπει κάποιους συμπαίκτες της να φεύγουν προς το δάσος, αλλά ότι δεν μπορεί να τους ακολουθήσει για να δει τι κάνουν.

"Το βράδυ κοιμάμαι στη σκοπιά. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές να φεύγουν άτομα της ομάδας το βράδυ. Άλλοι γυρνάνε πιο γρήγορα άλλοι αργότερα. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι πάνε για το ένα ή το δύο και γυρνάνε πίσω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτούς τους δύο λόγους", είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

"Στο παρελθόν έλεγαν για εμένα και τον Ηλία ότι φεύγαμε. Βλέπουμε πλέον ότι αυτό γίνεται ξεκάθαρα και από άλλα άτομα και δεν έχει πει κανείς τίποτα γι΄αυτό. Όταν φεύγει ο Βασάλος με την Μαριαλένα που τα λένε οι δυο τους, δεν έχει πει κανείς κάτι... Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την ομάδα", ανέφερε με τη σειρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

Ωστόσο, Βασάλος και Μαριαλένα πάνε μαζί στο δάσος πολύ απλά για την φυσική τους ανάγκη, καθώς η Μαριαλένα φοβάται να πάει μόνη της. 

Το να συναντηθούν με τους Διάσημους είναι αδύνατο μέσα σε 10 λεπτά καθώς η απόσταση ανάμεσα στις δύο παραλίες είναι σχεδόν 2 ώρες με τα πόδια. 

Επίσης, δεν τίθεται θέμα κρυφού φαγητού, ενώ και τίποτα ερωτικό δεν προκύπτει μεταξύ των δύο παικτών, σύμφωνα με τα πλάνα και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Πρωινού μας». 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags