Facebook Pixel Survivor: Ο πιο άγριος τσακωμός στο ελληνικό Survivor και δεν θυμάται κανείς - "Θα σου σπάσω τα σαγόνια" (Vid)
Life
| 2023-02-22 09:00:00

Άγριος τσακωμός στο Survivor που δεν θυμάται κανείς: "Θα σου σπάσω τα σαγόνια, φόρα στριγκάκι"(Vid)

Sportdog Team
Άγριος τσακωμός στο Survivor που δεν θυμάται κανείς: "Θα σου σπάσω τα σαγόνια, φόρα στριγκάκι"(Vid)

"Είσαι κωλοτούμπας. Τι να κλ@σεις απ' έξω ρε βουτυρομπεμπέ"! Αυτή είναι η ιστορία μιας άγνωστης λογομαχίας στο Survivor που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε σοβαρή συμπλοκή.

Στο ελληνικό Survivor έχουν γίνει ορισμένοι επικοί καυγάδες. Από πού να ξεκινήσεις και πού να τελειώσεις. Από τη διαμάχη του Γιώργου Αγγελόπουλου (γνωστού σε όλους μας ως Ντάνου) με τον Στέλιο Χανταμπάκη το 2017; Από τη μυθική διαμάχη του Αλέξη Παππά με τον Τζέιμς Καφετζή και τον Κώστα Παπαδόπουλο πριν από δύο χρόνια; Όλες αυτές, πράγματι, έδωσαν άπλετο τηλεοπτικό content στο κοινό.

Υπάρχει, όμως, ένας τσακωμός στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία του 2019 που τους ξεπερνά όλους. Μπορεί εκείνη τη χρόνια, το ριάλιτι επιβίωσης να μη σημείωνε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, η συγκεκριμένη λογομαχία μεταξύ δύο Ελλήνων παικτών, του Τόνι και του Βασίλη, έχει μείνει στην ιστορία. Για ποιο λόγο έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια και πώς κατευνάστηκε η κόντρα;

Ο πιο ακραίος τσακωμός που έχει γίνει στο Survivor
 

Πρωταγωνιστές στο συμβάν ήταν ο επιχειρηματίας Βασίλης Βασιλικός και ο μισθοφόρος Τόνι Σταυράτης. Αφορμή για τον καυγά τους στάθηκαν κάποια λόγια που μεταφέρθηκαν από στόμα σε στόμα στην καλύβα, λίγο μετά από ένα συμβούλιο του νησιού. Ο Τόνι ξεκίνησε να επιτίθεται λεκτικά στον Βασίλη, με τον τελευταίο να του απαντά πως «εσύ ο ίδιος με έβαλες να μιλήσω για τη Δήμητρα στο συμβούλιο».

Εκεί το «παιχνίδι» χάθηκε, καθώς ο Τόνι του απάντησε: «Εγώ σε έβαλα; Μόνο που το λες αυτό δείχνει ότι φοράς φουστανέλα και στριγκάκι. Δαλάκα δάνεισέ του το στριγκάκι σου». Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε για το συμβάν on camera αναφέροντας πως «δεν το σχολίασα καν αυτό που είπε ο Τόνι, γιατί αν ξεκίναγα δεν θα πηγαίναμε ποτέ στο αγώνισμα. Καμιά φορά η υπομονή είναι μεγαλύτερη αρετή από το να μαλώσεις».

Θέση για τα όσα γίνονταν πήραν κι άλλοι παίκτες. «Έκανε bullying στο παιδί μπροστά σε όλους. Και για σεξουαλικά πράγματα. Ήταν λογική η αντίδραση του Βασιλικού», είπε από την πλευρά του ένας Παναγιώτης.

Ο καυγάς, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Χαρακτηρισμοί όπως «βλάκα, ηλίθιε, άσχημε και βουτυρομπεμπέ» έδιναν και έπαιρναν, ενώ οι δύο παίκτες έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια. Εκεί χρειάστηκε η παρέμβαση των συμπαικτών τους για να αποφευχθούν τα χειρότερα, με τον Τόνι ωστόσο να λέει στον Βασίλη, «μην με ξανακουμπήσεις. Αν με ξανακουμπήσεις, θα σου σπάσω τα σαγόνια. Ακούμπησέ με ξανά και θα δεις». Πριν λήξει ο καυγάς ακολούθησε και ο εξής διάλογος:

- «Θες να τα πούμε έξω;»

- Τι να κλ@σεις απ' έξω ρε βουτυρομπεμπέ, που σε ταΐζουν;

- Είσαι άνθρωπος εσύ με παιδί και μιλάς έτσι; Σιχαμένε.

Στα επόμενα επεισόδια, ωστόσο, φάνηκε πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο παικτών εξομαλύνθηκαν. Η έντονη λογομαχία, όμως, μεταξύ των δύο παικτών του Survivor 3 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των τηλεθεατών. Όσων τέλος πάντων παρακολουθούσαν το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Ανατροπή στο Survivor - Δεν μπαίνει η αγαπημένη παίκτρια του Ατζούν- Ποιος ο διάσημος αντικαταστάτης

Το φετινό Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Ίντριγκες, αποχωρήσεις, εκπλήξεις. Τραυματισμοί και συγκινήσεις. Τα πάντα, ενορχηστρωμένα από τον Ατζούν.

Είχαμε προσθήκες λοιπόν στο παιχνίδι. Προσθήκες που άλλαξαν την ροη και τις ισορροπίες. Προσθήκες όμως που δεν θα ήταν οι τελικές. Καθώς περιμέναμε άλλους τέσσερις παίκτες να μπουν και να κάνουν σαματά στο νησί. 

Ωστόσο, από τις πληροφορίες του γνωστού πλέον στο twitter, «Lucky Luke» ο Ατζούν θα κάνει την ανατροπή και δεν πραγματοποιεί τέσσερις προσθήκες, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά μόλις δύο.

Αντί για Ειρήνη Παπαδοπούλου και Πάνο Θεοδώρου και που ήταν δεδομένο πως θα δούμε στις οθόνες μας, θα μπουν ΜΟΝΟ Γιωρίκας Πηλίδης και Νικολέτα Μαυρίδη.

Αύριο το ζευγάρι μπαίνει στο αεροπλάνο και έρχεται για τα νέα επεισόδια..

Παίκτρια του Survivor 2017 πετάει για Άγιο Δομίνικο - Δεν έχει γραφτεί ξανά - Τι έβαλε instagram!

Μετά την αποβολή των Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα, αναμένονται ανακατατάξεις σε Διάσημους αλλά και Μαχητές, με τους νέους παίκτες να έρχονται ώστε να «ταράξουν τα νερά» και να επηρεάσουν τις ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν κυκλοφορήσει θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης έξι νέοι παίκτες, οι οποίοι θα μοιραστούν στις δύο ομάδες, των κόκκινων και των μπλε. Πρόκειται για τους Ελευθερία Ελευθερία, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλα Αγόρου, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Τζο Μαριδάκη.

Ωστόσο, πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες αναφέρουν πως μπορεί να υπάρξει και μία ακόμα επιστροφή έκπληξη, από το Survivor του 2017!

Ο λόγος για την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, η οποία είχε μία πολύ έντονη κόντρα με τον Ορέστη Τσάνγκ, που προσπαθούσε απεγνωσμένα να την διώξει, χωρίς επιτυχία. Μάλιστα, έτσι… αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες και η παραγωγή το συγκεκριμένο σενάριο, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε σε αυτή σε αυτή την διαμάχη και έδειξαν σχετικό βίντεο.

 

Το σχετικό απόσπασμα λοιπόν, πόσταρε στο Instagram ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, κάνοντας tag την Ελισάβετ, η οποία το κοινοποίησε κι έγραψε «χαχα έρχομαι σύντομα;!».

Λέτε να τρόλαρε ή θα έχουμε επιστροφή βόμβα;

Ιδού!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση-βόμβα στο Survivor - Ο διάσημος που φεύγει μετά τους νέους παίκτες - Διέρρευσε το όνομα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags