Facebook Pixel "Πρέπει να παίξουμε για όλους τους τίτλους"
Μπάσκετ
| 2015-10-09 17:54:00

"Πρέπει να παίξουμε για όλους τους τίτλους"

"Πρέπει να παίξουμε για όλους τους τίτλους"

Το πρωτάθλημα αρχίζει και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μία ημέρα μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, δίνει το σύνθημα της νίκης σε όλα τα… μέτωπα.

«Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να αρχίσουμε να παίζουμε όσο το δυνατόν συντομότερα ως ομάδα. Είναι ένας δύσκολος στόχος γιατί είχαμε αρκετά ταξίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας αλλά οι φιλοδοξίες μας είναι να ωθήσουμε τους εαυτούς μας όσο ψηλότερα γίνεται. Πρέπει να παίξουμε για όλους τους τίτλους» είπε στον ΕΣΑΚΕ TV ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε «Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό, είσαι υποχρεωμένος να διεκδικήσεις όλους τους τίτλους των διοργανώσεων που συμμετέχει η ομάδα κι αυτό θα επιδιώξουμε αγώνα με αγώνα, μέχρι το τέλος».

«Πιο σημαντικός αγώνας ο… επόμενος»
Φυσικά ο Σέρβος προπονητής γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι. «Ο δρόμος για να φτάσουμε στους τίτλους είναι βήμα-βήμα, αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση, να αισθανόμαστε πιο δυνατοί. Να βελτιωνόμαστε ως ομάδα. Αν έχουμε αυτή τη διαδικασία στο μυαλό μας, με καλή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε» σχολίασε και πρόσθεσε «Είναι σκληρή η Basket League ΣΚΡΑΤΣ, υπάρχει πολύ ταλέντο και παίκτες με σπουδαίο χαρακτήρα.

Όπως πάντα, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο δύσκολα της Ευρώπης. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός. Έχουν δυναμώσει και βελτιωθεί κι άλλες ομάδες. Η απόδειξη είναι ο ευρωπαϊκός τίτλος της Εθνικής Εφήβων της Ελλάδας, με κάποιους παίκτες που παίζουν στον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι αναδεικνύονται ταλέντα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντα ανταγωνιστικό. Κάθε αγώνας θα είναι σημαντικός. ο πιο σημαντικός αγώνας θα είναι πάντα ο επόμενος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags