Facebook Pixel Αυτόν τον Έλληνα άσο αποφάσισε να "τελειώσει" ο Βλάνταν Ίβιτς - Του "το είπε" και κόντρα στη Σάλκε!
| 2017-02-17 12:00:00

Αυτόν τον Έλληνα άσο αποφάσισε να "τελειώσει" ο Βλάνταν Ίβιτς - Του "το είπε" και κόντρα στη Σάλκε!

Αυτόν τον Έλληνα άσο αποφάσισε να "τελειώσει" ο Βλάνταν Ίβιτς - Του "το είπε" και κόντρα στη Σάλκε!

Ένα βήμα πριν από την έξοδο φαίνεται ότι είναι παίκτης των «ασπρόμαυρων» μετά από επιλογή του Σέρβου κόουτς! Πώς του έδειξε και στο χθεσινό παιχνίδι πως δεν τον θέλει;

Για μία ακόμα φορά, δεν είδε το όνομά του να βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του Βλάνταν Ίβιτς και μάλλον θα πρέπει να το πάρει απόφαση πως με τον Σέρβο τεχνικό στο "τιμόνι" του ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με την ασπρόμαυρη φανέλα!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, που ενώ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις του Δικεφάλου του Βορρά από τις 27 Δεκεμβρίου, αποκλείστηκε ξανά από την αποστολή και παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι με τη Σάλκε από την κερκίδα, με τον Ίβιτς να προτιμάει να έχει μαζί του ως εναλλακτική λύση τον Αχιλλέα Πούγγουρα!

Τα πράγματα συνεχίζουν, λοιπόν, να είνα πολύ δύσκολα για τον 24χρονο στόπερ, που πέρσι αγωνίστηκε σε μόλις τρία παιχνίδια από την ημέρα που ο Βλάνταν Ίβιτς αντικατέστησε τον Ιγκόρ Τούντορ, το καλοκαίρι μπήκε στο …ψυγείο και προπονούνταν μαζί με τους Τζιόλη και Σκόνδρα και 1,5 μήνα μετά την επιστροφή του στην ομάδα ακόμα περιμένει να βρεθεί σε αποστολή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags