Facebook Pixel Όπως έστρωσε κοιμάται....
| 2013-03-18 20:47:00

Όπως έστρωσε κοιμάται....

Όπως έστρωσε κοιμάται....

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στον sportdog για τον Στυλιάρα που «έσπρωξε» τον ΠΑΟΚ, για την κόκκινη του Σο, αλλά και για τα λάθη που έγιναν στην αρχή της χρονιάς στον Παναθηναϊκό.

Στο -3 είναι πλέον ο Παναθηναϊκός από την πέμπτη θέση και τα Γιάννενα, αλλά μένουν πλέον τέσσερα ματς. Οπως έστρωσε κοιμάται ο Παναθηναϊκός, που έχασε πολλούς βαθμούς στο ΟΑΚΑ φέτος με αποτέλεσμα τώρα να έχει φθάσει κοντά στο να μην είναι καν στην πεντάδα.

Οταν όλη την χρονιά δεν κερδίζεις στην έδρα σου τον Πανθρακικό, τον Αρη, την Ξάνθη, τον Λεβαδειακό, τα Γιάννενα θα φθάσεις τώρα στο τέλος να θέλεις διπλό στην Τούμπα, για να έχεις πολλές ελπίδες να μπεις στην πεντάδα. Και πως να το πάρεις το διπλό;

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN


Από την αρχή ο Φιγκερόα έδειξε ότι δεν ήταν έτοιμος να παίξει σε ένα τέτοιο ματς. Από το 15 και μετά δεν υπήρχε καν στο γήπεδο ο Καζιγιάμα και εκτός αυτού ο Παναθηναϊκός μπήκε στην Τούμπα, για να μην χάσει και χωρίς να έχει στο μυαλό του να κάνει μία επίθεση. Δεν πάτησε περιοχή στα 38 λεπτά, που έπαιζε με 11 παίκτες.

Ηρθε και η αποβολή του Σο στο 38 και κάπου εκεί το ματς τελείωσε. Για την αποβολή του Σο έχω να πω, ότι η δεύτερη κίτρινη είναι, αλλά η πρώτη κίτρινη δεν ήταν. Ο Στυλιάρας φάνηκε από την αρχή , ότι ήθελε να «σπρώξει» τον ΠΑΟΚ, μετά και την φασαρία, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στον αγώνα με τον Πλατανιά και τις δύο αποβολές του ΠΑΟΚ.

Η αποβολή σίγουρα δεν δικαιολογεί την εικόνα του Παναθηναϊκού. Και αν στον Παναθηναϊκό ρίξουν όλες τις ευθύνες στον Στυλιάρα θα κάνουν λάθος. Η ουσία είναι ότι η ομάδα τώρα φαίνεται να πληρώνει τα λάθη που έγιναν όλη την χρονιά -από το καλοκαίρι-με αποτέλεσμα να χαθούν βαθμοί, που την έχουν φέρει σε τόσο δυσμενή θέση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags