Facebook Pixel Χαμός στο ΔΣ της Λίγκας!
| 2010-12-17 22:10:00

Χαμός στο ΔΣ της Λίγκας!

Χαμός στο ΔΣ της Λίγκας!

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των Μαρινάκη και Κωνσταντινίδη με ανταλλαγή… γαλλικών, αλλά και επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Νικόλα Πατέρα ήταν μερικά από τα «ωραία» του σημερινού ΔΣ της Σούπερ Λιγκ.
 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε λόγο για «τραμπουκισμούς» της ΠΑΕ ΑΕΚ στο μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Ο «ισχυρός» άνδρας των Πειραιωτών κατήγγειλε επίσης τους Αδαμίδη και Κωνσταντινίδη ως ηθικούς αυτουργούς για την επίθεση που έγινε, σύμφωνα με τον ίδιο, στην αποστολή του Ολυμπιακού. Ο κ.Κωνσταντινίδης που ήταν παρών αντέδρασε και τόνισε πως όλα είναι δημιουργήματα της φαντασίας του.

Ο Μαρινάκης όμως ενοχλήθηκε από την συγκεκριμένη απάντηση και είπε στον εκπρόσωπο της ΑΕΚ: «Αν σε πιάσω από το σβέρκο όπως έπιασαν τον Φουστέρ οι μπράβοι θα δεις...». Ο Κωνσταντινίδης απάντησε πως αυτό είναι ψέμα και ζήτησε από τον Μαρινάκη να μην απειλεί. Τότε ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ γυρίζοντας προς τον Κωνσταντινίδη του είπε: «Θα έρθω εκεί και θα....». «Ελα! Για να σε δω τι μάγκας είσαι» του απάντησε ο Κωνσταντινίδης και οι δύο άντρες σε χρόνο ρεκόρ ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο….

Σε εκείνο το σημείο όμως παρενέβη ο Πατρίκ Κομνηνός και ορισμένοι ακόμα εκπρόσωποι της ΠΑΕ και το θέμα δεν έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Επίθεση Μπέου σε Πατέρα!

Στο ΔΣ όμως της Παρασκευής υπήρξαν και άλλες στιγμές έντασης. Συγκεκριμένα, μικροεπεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του Νικόλα Πατέρα και του Αχιλλέα Μπέου, όταν ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ανέφερε στον ιδιοκτήτη των «ερυθρολεύκων»: «Με ποιο δικαίωμα έρχεσαι εδώ μέσα;». Η απάντηση που πήρε ήταν… πληρωμένη, καθώς ο Μπέος ανέφερε: «Άντε από εδώ ρε Φιλιππίδη. Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί είσαι ρε. Μπροστινός είσαι. Πόσες μετοχές έχεις;»

Αυτό έκανε έξαλλο τον Πατέρα, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα ηρέμησαν…

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags