Facebook Pixel "Βάλε μυαλό, δεν με νοιάζουν τα γκολ!"
| 2011-03-13 13:10:00

"Βάλε μυαλό, δεν με νοιάζουν τα γκολ!"

"Βάλε μυαλό, δεν με νοιάζουν τα γκολ!"

Πολλοί θεωρούν βέβαιη την επιστροφή του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, μετά τα γκολ του Έλληνα επιθετικού με τον Πανιώνιο, αλλά λογαριάζουν χωρίς τον Βαλβέρδε...

Μπορεί ο Μήτρογλου να πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τον Πανιώνιο (έχει πετύχει 5 γκολ), ωστόσο ο Βάσκος τεχνικός δεν έχει ...γλυκαθεί. Γιατί πολύ απλά δεν ήταν (μόνο) αγωνιστικοί οι λόγοι που ο Βαλβέρδε εισηγήθηκε την αποχώρηση του Μήτρογλου τον Γενάρη.

Δεν είναι, δηλαδή, ότι ο Βάσκος δεν πιστεύει στις ικανότητες του Έλληνα επιθετικού. Απεναντίας, τον θεωρεί πολύ καλό επιθετικό. Αλλά, το πρόβλημα του Βαλβέρδε ήταν άλλο. Αφορούσε τη συμπεριφορά του Μήτρογλου στα αποδυτήρια.

Στον Βάσκο δεν άρεσαν οι μουρμούρες του ποδοσφαιριστή όποτε αυτός ήταν εκτός πλάνων. Ήταν γεγονός ότι ο Μήτρογλου έφερνε στην ομάδα αναταραχή με τις γκρίνιες του όταν δεν έπαιζε κι αυτό "τρέλαινε" τον Βάσκο που θέλει αποδυτήρια ...εκκλησία.

Γι’ αυτό δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιη η επιστροφή-παραμονή του Μήτρογλου στο ρόστερ της ομάδας το καλοκαίρι. Ο Βαλβέρδε είναι αυτός που θα αποφασίσει και θα μιλήσει στον παίκτη. Γιατί καλά τα γκολ στον Πανιώνιο, αλλά αυτά δεν μετράνε καθόλου για τον Ερνέστο που θέλει να έχει πίσω έναν παίκτη Παναγία.

«Θα γυρίσει, αλλά άμα έχει βάλει μυαλό», είναι η άποψη που λέει ο Βαλβέρδε στους συνεργάτες του γιατί ο Βάσκος δεν θέλει να βλέπει παίκτες που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags