Facebook Pixel "Μακριά κι αγαπημένοι!"
| 2011-03-16 13:00:00

"Μακριά κι αγαπημένοι!"

"Μακριά κι αγαπημένοι!"

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να υπολογίζουν τον Μαρσέλο Μάτος ως αντι-Ζιλμπέρτο ενόψει της νέας χρονιάς, ωστόσο ο Βραζιλιάνος αμυντικός ούτε που το σκέφτεται να γυρίσει στην Παιανία.

Οι «πράσινοι» θεωρούν τον Μάτος ως ιδανική λύση στη μεσαία γραμμή για το νέο πρωτάθλημα. Πρώτον επειδή ο παίκτης ανήκει στην ομάδα και δεν θα χρειαστούν χρήματα προκειμένου να αποκτηθεί ένας αμυντικός χαφ και δεύτερον διότι θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα, του οποίου το συμβόλαιο δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δεν φαίνεται θετικός στο να επιστρέψει στην Παιανία. Θέλει παραμείνει στην Μποταφόγκο, όπου έχει βρει την ησυχία του και δεν θέλει να ξαναμπλέξει με τον Παναθηναϊκό, όπου την τελευταία χρονιά -επί Τεν Κάτε- πέρασε άσχημες μέρες.

«Είμαι χαρούμενος στην Μποταφόγκο για αυτά που έχω πετύχει, περνάω πολύ όμορφα εδώ. Θέλω να μείνω στην Μποταφόγκο. Ελπίζω οι διαπραγματεύσεις να τελειώσουν για να έχω ηρεμία να δουλέψω σωστά», είναι τα λόγια του Βραζιλιάνου που ακούει "Ελλάδα" και του γυρνάνε τα άντερα...

Πλέον, όπως γίνεται κατανοητό, ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει πολλά κίνητρα και να παρουσιάσει εγγυήσεις ικανές να πείσουν τον Μάτος να επιστρέψει στην ομάδα...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags