21/03/11 - 10:34

"Τα πολλά λόγια είναι φτώχια... "

Ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να μιλήσουν μέσα στο γήπεδο, στα παιχνίδια εναντίον της Μπαρτσελόνα, σχολίασε σε δηλώσεις του ο Κώστας Καϊμακογλου.

"Τα πολλά λόγια είναι φτώχια... "
43.785views 0shares

«Τα ψέματα έχουν τελειώσει. Δεν υπάρχει γυρισμός. Παίζουμε όλη τη χρονιά για να φτάσουμε εδώ και τώρα θα προσπαθήσουμε να πάμε στο Φάιναλ Φορ. Το πιο σημαντικό ταξίδι μας είναι αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να γυρίσουμε με τουλάχιστον μία νίκη από τη Βαρκελώνη», σχολίασε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ, λίγο πριν αναχωρήσουν οι "πράσινοι" το πρωί της Δευτέρας για Βαρκελώνη.

Για το αν υπάρχει άγχος λόγω του μειονεκτήματος έδρας: «Όταν έχεις το μειονέκτημα και παίζεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα και παρότι δεν έχει τη δύναμη την περσινή και ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς, είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, αυτόματα χρίζεται το φαβορί καθώς έχει και το Φάιναλ Φορ στην έδρα της. Εμείς ως αουτσάιντερ έχουμε πολύ λιγότερο άγχος».

Για όσους τους θεωρούν καταδικασμένους: «Εγώ σκέφτομαι λίγο διαφορετικά. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Πρέπει να μιλήσουμε με πράξεις. Να έχουμε υπομονή, να κάνουμε αυτά που έχουμε πει μεταξύ μας και θα δείξουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο».