Facebook Pixel Πρωτοχρονιά μεταξύ… φίλων και συγγενών
| 2010-12-31 18:15:00

Πρωτοχρονιά μεταξύ… φίλων και συγγενών

Πρωτοχρονιά μεταξύ… φίλων και συγγενών

Τα πάρε-δώσε του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό για τους Μανιάτη και Κουμορτζί, θύμισαν στον sportdog τις «φιλικές» σχέσεις που έχει δημιουργήσει ο Μαρινάκης με ομάδες της Super League.

Οι φίλοι μας τα… πρωτάκια

Ολυμπιακός Βόλου, Πανσερραϊκός και Κέρκυρα οι τρεις ομάδες που προβιβάστηκαν φέτος στη «μεγάλη» κατηγορία έπιασαν αμέσως… φιλίες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δηλαδή τον Ολυμπιακό.

Ο μόλις έξι μηνών ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει πολύ καλές σχέσεις και με την Κέρκυρα (δανεικός ο Επστάιν) και τον Πανσερραϊκό (δανεικοί οι Σουμπίνιο, Παπάζογλου, με τον τελευταίο να έχει ήδη κλείσει στον Ολυμπιακό).

Στον Ολυμπιακό Βόλου δανεικός (ακόμα) δεν έχει πάει κανείς αλλά οι άριστες σχέσεις μεταξύ Αχιλλέα Μπέου και Βαγγέλη Μαρινάκη, ουδέποτε κρύφτηκαν.

Η «παραδοσιακή»

Ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε ανέκαθεν καλές σχέσεις με τον Χρήστο Πανόπουλο και ο Μαρινάκης την έχει διατηρήσει και άλλωστε δεν υπάρχει… λόγος να χαλάσει.

Και ο νέος… Πανιώνιος

Επί Τσακίρη ουδείς μπορεί να ισχυριστεί πως ο Πανιώνιος είχε καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν και εχθρικές… Πάντως επί Γεράσιμου Βεντούρη και τους Μανιάτη-Κουμορτζί φαίνεται να γεννιέται μια νέα φιλία…

Όλοι φίλοι στις εκλογές!

Το ωραίο είναι πάντως πως στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας ο Μαρινάκης εξελέγη και με τις ψήφους των «εχθρών» ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού! Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ και ο Άρης ήταν αυτοί που ψήφισαν λευκό, ο Ατρόμητος επέλεξε την αποχή ενώ απουσίαζε ο εκπρόσωπος της Καβάλας.

«Οι ‘μικροί’ κρίνουν τον τίτλο»

Όλα αυτά συζητιούνται πάντως και σε «πηγαδάκια» μεταξύ ανθρώπων του Παναθηναϊκού που ισχυρίζονται πως στα ματς με τους «μικρούς» κρίνεται ο τίτλος…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags