Facebook Pixel Το χέρι στην τσέπη…
| 2011-03-29 08:52:00

Το χέρι στην τσέπη…

Το χέρι στην τσέπη…

Αποφασισμένος να φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» έδειξε από πέρσι ότι αν χρειαστεί βάζει το χέρι στην τσέπη και είναι έτοιμος να το ξανακάνει για να ενισχύσει την ομάδα.

Την επόμενη σεζόν υπάρχει και η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ, βέβαια, όπως και τα έσοδα που θα προκύψουν από τη συμμετοχή στους ομίλους. Οι πληροφορίες από την πιάτσα των ατζέντηδων αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στη συμφωνία με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

Πρόκειται, όμως, για παίκτη που αγωνίζεται στη θέση του Ιμπαγάσα, καθώς ο Αργεντινός δεν θα μπορέσει την επόμενη σεζόν να ανταποκριθεί σε τρεις διοργανώσεις. Νινιάδης, Κοβάσεβιτς και Μπαρμπαλιάς είναι άφαντοι τις τελευταίες ημέρες και κάποιοι συνδέουν το συγκεκριμένο θέμα με τη μεταγραφή που ετοιμάζει ο Μαρινάκης, δεδομένου ότι βρίσκονται στο εξωτερικό.

Καλά πληροφορημένες πηγές, πάντως, αναφέρουν ότι αν όλα πάνε καλά μπορεί σύντομα να ανακοινωθεί η μεταγραφή του συγκεκριμένου παίκτη, αφού ο Βαλβέρδε θέλει να δουλέψει μαζί του από την αρχή της προετοιμασίας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags