29/03/11 - 14:10

"Πρωτάθλημα στα... πλέι οφ"

Την πρώτη θέση στα πλέι οφ θέλει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, αν και για την ώρα προέχει η νίκη επί της Λάρισας. 

"Πρωτάθλημα στα... πλέι οφ"
37.370views 0shares

Ο νεαρός κυνηγός μίλησε στο "Sport103fm", σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως ό,τι κάνει ο κόσμος της ομάδας του είναι φανταστικό, εκτός από όσα έγιναν στο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ...

Για το ότι αγωνίζεται όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό: "Σίγουρα. Ειδικά τον τελευταίο καιρό έχω παίξει αρκετά λεπτά. Βέβαια, είχαμε πολλά ματς και μπορούσε να γίνει αυτό".

Για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ: "Σε εμάς έμεινε το "γιατί". Η ομάδα απέδειξε ότι στα σημαντικά παιχνίδια τα πάει καλά. Ξέραμε όλοι ότι το ματς ήταν κρίσιμο για εμάς, αλλά και τον κόσμο. Η ομάδα φάνηκε ότι ήταν αγχωμένη. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ Ήταν πολύ δύσκολο να το γυρίσουμε και δεν τα καταφέραμε".

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος: "Πήραμε αρκετές μέρες ρεπό. Οι μόνοι που δεν ξεκουράστηκαν είναι οι διεθνείς. Όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν. Οι προπονήσεις πάνε καλά. Τώρα στον αγώνα με τη Λάρισα υπάρχει μόνο η νίκη για να εξασφαλίσουμε τη θέση μας στα πλέι οφ".

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του πρωταθλήματος: "Σημαντική είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Δηλαδή, να έχουμε την ευκαιρία να μπούμε σε ομίλους τη νέα σεζόν. Τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Θα χρειαστεί πολλοί παίκτες να είναι έτοιμοι για αυτά παιχνίδια. Όλοι θέλουμε να καταφέρουμε κάτι σημαντικό".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Όταν παίζουμε στην Τούμπα χρειαζόμαστε τον κόσμο. Αυτά που έγιναν με την ΑΕΚ δεν χαροποιούν ούτε εμένα, ούτε κανέναν. Τώρα, όμως, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Ο κόσμος ξέρει τι πρέπει να κάνει. Εκτός από αυτά που έγιναν με την ΑΕΚ. Κατά τα άλλα ό,τι κάνει είναι εξαιρετικό".

Για το αν η παρουσία του Σάντος στον πάγκο της Εθνικής αποτελεί κίνητρο για τον ίδιο: "Ο κ. Σάντος δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που αγωνίζονται. Είναι δικό μου θέμα αν θα με καλέσει. Αν παίξω καλά εγώ με τον ΠΑΟΚ, θα με καλέσει".

Για τον φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έδωσε με την Εθνική Ελπίδων: "Είχα ένα αρκετά μεγάλο ταξίδι οδικώς. Κατέβηκα στο Αίγιο για ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για ένα νοσοκομείο που υπάρχει εκεί για Α.Μ.Ε.Α, με την Εθνική Ενόπλων. Γύρισα αργά το βράδυ της Δευτέρας (28/3)".