01/04/11 - 13:00

"Το είπε και ο Ντουντού!"

Καυστική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού. "Όσοι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός νομίζουν ότι ...βρέχει, ας το σκεφτούν λίγο καλύτερα!".

"Το είπε και ο Ντουντού!"
23.021views 0shares

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη χθεσινή υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού στην απολογία των «ερυθρολεύκων» για τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκη».

Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι οι Πειραιώτες προέβησαν σε μια νέα επίδειξη θράσους και αλαζονείας υποστηρίζοντας ότι δεν συνέβη τίποτα μεμπτό στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Παναθηανϊκός αναφέρει ακόμα ότι περιμένει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για να διαπιστώσει "αν τελικά το δράμα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου θα μετατραπεί σε φάρσα".

Αναλυτικά:

Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές και με την κρυφή ελπίδα ότι οι εβδομάδες που πέρασαν στο μεταξύ θα είχαν αμβλύνει τις εντυπώσεις και θα είχαν θολώσει τις μνήμες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός της κατέληξαν να «απολογηθούν» χθες ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ προβαίνοντας σε μια νέα επίδειξη θράσους και αλαζονείας.

Εν ολίγοις, στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή των κατηγορουμένων, δεν συνέβη τίποτα το μεμπτό, εκτός από κάποιες προκλήσεις (!) εκ μέρους ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Ακόμα και τα ασύστολα ψεύδη ωστόσο και η προσπάθεια το άσπρο να γίνει μαύρο πρέπει να έχουν ένα όριο. Περιμένουμε με ανυπομονησία την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής προκειμένου να διαπιστώσουμε αν τελικά το δράμα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου θα μετατραπεί σε φάρσα ή θα σταλεί ένα μήνυμα προς όσους πιστεύουν πως μπορούν να αγνοούν τους κανόνες και να προσβάλλουν τη νοημοσύνη του κόσμου χωρίς την παραμικρή συνέπεια.

Αν συμβεί το πρώτο, ας φροντίσουν τουλάχιστον οι υπεύθυνοι να εξαφανίσουν και όλο το, πλούσιο, οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και θυμίζει σε όλους μας όσα συνέβησαν και μετέτρεψαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου σε μνημείο νοθείας και αλητείας.

ΥΓ: Πριν από λίγες μόλις μέρες, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντουντού, σε συνέντευξή του, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις καταγγελίες του Σισέ σχολίασε: «Έχει δίκιο, γιατί ό,τι συνέβη στο παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό ήταν καταστροφικό. Δεν υπάρχει σεβασμός σε τίποτα. Μη σκεφτόμαστε μόνο τι βλέπουμε εδώ, αλλά τι βλέπουν και στο εξωτερικό». Όσοι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός νομίζουν ότι... βρέχει, ας το σκεφτούν λίγο καλύτερα!