Facebook Pixel Όσο πληρώνει, η ...γκρίνια μεγαλώνει!
| 2011-04-08 17:22:00

Όσο πληρώνει, η ...γκρίνια μεγαλώνει!

Όσο πληρώνει, η ...γκρίνια μεγαλώνει!

Εντάξει, ακριβά τα έβαλαν οι Αγγελόπουλοι της εισιτήρια του ντέρμπι, αλλά τέτοιο πέσιμο, ρε παιδιά; Να τους λέτε "γίνετε πιο Ολυμπιακοί". Πόσο περισσότερο; Να βγάλουν και τα παντελόνια;

Τα δύο αδέρφια έχουν αναλάβει το μπασκετικό τμήμα των «ερυθρόλευκων» τα τελευταία χρόνια, παραλαμβάνοντας από τον Σωκράτη Κόκκαλη (κατά γενική ομολογία) καμένη γη. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ και της ΚΑΕ είχε αφήσει λίγο στην… τύχη του το μπασκετικό τμήμα τα τελευταία χρόνια και η προσπάθεια των Αγγελόπουλων έκρυβε πολλές δυσκολίες και, φυσικά, απαιτούσε να μπει για τα καλά το χέρι στην τσέπη.

Όπως και έγινε, δηλαδή, καθώς ήδη έχουν ξοδέψει περισσότερα από 100 εκ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Χρήματα πολλά, ενώ έχουν δώσει και πολύ από τον προσωπικό τους χρόνο για την ομάδα. Δικαίως ως έναν βαθμό οι φίλοι του Ολυμπιακού, βέβαια, έχουν παράπονα από το γεγονός ότι το μόνο που κατάφερε η ομάδα τα χρόνια που οι Αγγελόπουλοι βρίσκονται στο «τιμόνι», ήταν να πάρουν ένα Κύπελλο. Γιατί στο τέλος «οι τίτλοι είναι αυτοί που μετράνε», όπως αναφέρει η κοινή λογική.

Ακόμα κι έτσι, όμως, η ανακοίνωση που έβγαλε μερίδα οργανωμένων οπαδών του συλλόγου κατά των Αγγελόπουλων, καλώντας τους στο τέλος να γίνουν λίγο περισσότερο Ολυμπιακοί, είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά. Δίκιο έχουν ακόμα και για τις τιμές των εισιτηρίων οι οπαδοί, αλλά να ξεκινούν την ανακοίνωσή τους με την πρόταση «Δεν θέλουμε να εστιάσουμε στη μηδαμινή συγκομιδή τίτλων κατά την παρουσία σας στην ΚΑΕ», δείχνει αχαριστία. Θα βγουν και φταίχτες, δηλαδή, οι Αγγελόπουλοι που δίνουν τα ωραία τους λεφτά και οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες και τα τεχνικά τιμ των "ερυθρόλευκων" δεν έχουν καταφέρει να πάρουν δεύτερο τίτλο τόσα χρόνια.

Τι άλλο θα πρέπει να κάνουν δηλαδή, μία και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν απέναντί τους ένα παραδοσιακά μεγάλο μέγεθος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: τον Παναθηναϊκό. Από πάνω, σαν «ευχαριστώ», τα ακούνε κιόλας αντί να συσπειρωθούν ομάδα, κόσμος και διοίκηση ενόψει των πλέι οφ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags