Facebook Pixel "Πάρε λιγότερα να σε κρατήσουμε"!
| 2011-01-03 16:19:00

"Πάρε λιγότερα να σε κρατήσουμε"!

"Πάρε λιγότερα να σε κρατήσουμε"!

Ότι ο Φερέιρα έχει πρώτο στη "μαύρη λίστα" του τον Καραγκούνη, σας το είχαμε γράψει. Ότι ο Παναθηναϊκός θα του προτείνει μείωση αποδοχών για να τον κρατήσει, το αποκαλύπτουμε τώρα!

Όπως γράφαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, ο Φερέιρα δεν τον θέλει τον "Κάρα". Για πολλούς και διάφορους λόγους. Θυμηθείτε τους...

Το θέμα πλέον είναι πώς προτίθεται ο Παναθηναϊκός να χειριστεί την κατάσταση, καθώς ο Καραγκούνης έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα και δεν είναι εύκολο να του πουν έτσι ξαφνικά "ευχαριστώ κι αντίο".

Ούτε και ηθικό είναι, εδώ που τα λέμε...

Είναι, όμως, ηθικό να ετοιμάζονται να του προτείνουν μείωση αποδοχών για να του κάνουν ...χάρη και να τον κρατήσουν στην ομάδα; Γιατί αυτό προτίθενται να κάνουν. Να τον φωνάξουν μέσα στις επόμενες μέρες και να του προτείνουν αναπροσαρμογή στο τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2009 με ετήσιες απολαβές πάνω από 1 εκ. ευρώ, οι οποίες με το μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων μπορεί να φτάνουν μέχρι τα 1,3 εκ.!

Τι του λένε, δηλαδή; "Δεν σε θέλει ο προπονητής, αλλά άμα πάρεις λιγότερα λεφτά θα σε θέλει"!

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον πια, είναι πώς θα αντιδράσει ο "Κάρα"...

Για την ιστορία, το δεύτερο βαρύ όνομα που βρίσκεται ψηλά στη "μαύρη λίστα" του Φερέιρα είναι ο Σεϊταρίδης, ενώ έπεται ο Ζιλμπέρτο...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags