Facebook Pixel Άρθρο-παρέμβαση Βέλιτς για Παναθηναϊκό!
| 2011-04-18 16:13:00

Άρθρο-παρέμβαση Βέλιτς για Παναθηναϊκό!

Άρθρο-παρέμβαση Βέλιτς για Παναθηναϊκό!

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς κάνει μια αποτίμηση της σημερινής κατάστασης στον Παναθηναϊκό και γράφει τα 4 σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο σύλλογος σε ένα άρθρο με ιδιαίτερη σημασία για την επόμενη πράσινη μέρα!

Aναλυτικά το άρθρο του:

Χθες ο Παναθηναϊκός έχασε άλλο ένα παιχνίδι με τον τρόπο που έχασε, σε ένα παιχνίδι που παίχτηκε υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και όχι μόνο και δε νομίζω πως ενδιαφέρει πολύ τον καθένα το αγωνιστικό μέρος. Απλά, μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού Βόλου η είσοδος στα play off και πολύ κρίμα για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται πλέον σε ένα επίπεδο ελάχιστα καλύτερο (και αν) από εκείνο της εποχής Μουνιόθ. Προσωπικά, θα αφιερώσω το άρθρο μου στα προβλήματα του Παναθηναϊκού γενικότερα και στις ενδεχόμενες διαδικασίες επίλυσής τους. Ελπίζω να βοηθήσει... Αυτός είναι ο σκοπός!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού πάντοτε ήταν η έλλειψη ενός ολοκληρωμένου πρότζεκτ, μιας ολοκληρωμένης πολιτικής που θα ενώνει διάφορους τομείς που παίζουν σημαντικό ρόλο στην σωστή λειτουργία και αγωνιστικές επιτυχίες ενός ποδοσφαιρικού σωματίου. Δηλαδή, διοικητικό / μετοχικό κομμάτι, κοινωνικό, οικονομικό, επικοινωνιακό και αγωνιστικό κομμάτι. Για να υπάρχει επιτυχημένη πορεία μιας ομάδας, δεν αρκεί να τα πηγαίνει καλά σε κάποιον από αυτούς τους τομείς αλλά να τους ενώνει όλους μέσα από μια συγκεκριμένη πολιτική έτσι ώστε οι πάντες να αισθάνονται την ευθύνη για το τι θα γίνει μέσα στο σύλλογο.

Η διαχείριση μιας ποδοσφαιρικής ομάδας δεν είναι το ίδιο με την διαχείριση μιας κανονικής εταιρίας. Διαφέρει σε αρκετά πράγματα, ίσως η πιο μεγάλη διαφορά είναι στο στοιχείο «συναίσθημα». Υπάρχουν υπερβολές σε όλα, σε ότι θετικό ή αρνητικό γίνεται. Επομένως, δεν είναι εύκολο για το σύλλογο να διατηρήσει την θεσμική του σταθερότητα, απαραίτητη στο να λειτουργήσει σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags